Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Kurka... Co chwila mi sie coś przypomina, więc teraz wszystko(mam nadzieję ;) ) na raz: Wielkie dzięki dla Wookasha i Zimka(to akurat z grona :) ) za ogarnięcie szpitala i Domu Dziecka, dla Miśki za "dokończenie" DD i ogromne ilości prezentów dla dzieciaczków, dla wszystkich "sponosrów"(Jacek, Maciek i cała reszta :notworthy: wybaczcie nie wymienianie każdego z osobna, ale wiecie... ;) ), Roberto za prowadzenie, wszystkim profesjonalnie blokującym skrzyżowania, żeby nas nikt nie rozjechał :crossy: . I wszystkim przybyłym-za przybycie, cukierasy i mikołajową atmosferę :clap: Jak na akcję zorganizowaną w 2 tygodnie-uważam, że jesteśmy zajebiści :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 dzieki wszystkim za wszystko :clap: bylo super... a najwazniejsze ze dzieciaki mialy radoche :icon_exclaim: :) pisze sie na nastepne takie akcje od razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Kurka... Co chwila mi sie coś przypomina, więc teraz wszystko(mam nadzieję ;) ) na raz: Wielkie dzięki dla Wookasha i Zimka(to akurat z grona :) ) za ogarnięcie szpitala i Domu Dziecka, dla Miśki za "dokończenie" DD i ogromne ilości prezentów dla dzieciaczków, dla wszystkich "sponosrów"(Jacek, Maciek i cała reszta :notworthy: wybaczcie nie wymienianie każdego z osobna, ale wiecie... ;) ), Roberto za prowadzenie, wszystkim profesjonalnie blokującym skrzyżowania, żeby nas nikt nie rozjechał :crossy: . I wszystkim przybyłym-za przybycie, cukierasy i mikołajową atmosferę :clap: Jak na akcję zorganizowaną w 2 tygodnie-uważam, że jesteśmy zajebiści :icon_mrgreen: noooo... :wink: tia, trzeba by się tylko zastanowić, jak się wykręcić z ekskomuniki za emisje diabelskich dźwięków i dymu pod kościołem. :wink: A ja się cieszę z tak spędzonej niedzieli. Poza tym wszystkim, o czym pisała Aśka i pozostali, ja zapamiętam jeden moment - Dziewczynka, którą wiozłem, opowiedziała mi podczas któregośtam kółka wokół DD, historię połowy swojego życia, a kończąc powiedziała: "(...) fajnie, że jest Was dzisiaj aż tylu. Nas tu rzadko ktokolwiek odwiedza..." Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 "(...) fajnie, że jest Was dzisiaj aż tylu. Nas tu rzadko ktokolwiek odwiedza..." Ja. No ja bym się chyba poryczała.... Tym bardziej cieszę się, że akcja sie udała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 noooo... :wink: tia, trzeba by się tylko zastanowić, jak się wykręcić z ekskomuniki za emisje diabelskich dźwięków i dymu pod kościołem. :wink: A ja się cieszę z tak spędzonej niedzieli. Poza tym wszystkim, o czym pisała Aśka i pozostali, ja zapamiętam jeden moment - Dziewczynka, którą wiozłem, opowiedziała mi podczas któregośtam kółka wokół DD, historię połowy swojego życia, a kończąc powiedziała: "(...) fajnie, że jest Was dzisiaj aż tylu. Nas tu rzadko ktokolwiek odwiedza..." Ja. Niby tak nie dużo z naszej strony, a te dzieciaczki miały naprawdę baaaaaardzo dużo radości i to jest fantastyczne :notworthy: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no my tu gada gadu, a... Aśce dziękujemy za największy udział we współorganizacji. :clap: Za mnóstwo włożonego serca, warkocz i szczura w restauracji :icon_eek: i... dość juz chyba tych wzajemnych adoracji. :wink: Wszyyyyscy się spisaliśmy. Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Duzo by pisac, fajnie było. Ale nie zintegrowałem się z nikim z forum :banghead: Pozdro dla wszystkich mikołajów, tych dobrych ;) Edytowane 8 Grudnia 2008 przez pelocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) : :wink: No ja bym się chyba poryczała.... Tym bardziej cieszę się, że akcja sie udała! Ja również przyłączam się do ogroooooomnych podziekowań dla wszystkich uczestników tej wspaniałej akcji :clap: Nie powiem, ale takiej frekwencji nikt się nie spodziewał.... Niesamowity klimat, przechodnie na Placu Zamkowym mile zaskoczeni ( w tym najmłodsi milusińscy ze smoczkami w buziach :biggrin: ). Dzieciaczki w DD...Tutaj nie chcę się rozwodzić, khem,khem...łzy kręcą się w oku....Asiu, Ty też miałaś nos czerwony i cosik Ci do oczu wpadło, bo jakoś rzewnie wyglądałaś, Kobietko? Tuż przed wejściem do Domu Dziecka? :biggrin:Wiele wzruszeń wewnątrz, w czasie spotkania z dziećmi.... Rozmawiałam z jedną z wychowawczyń: to co jest poza budżetem DD i bardzo cenne ,to różnego rodzaju gry( ktoś miał przyjechać autem zapakowanym po sam szczyt grami, hm...), oraz artykuły papiernicze. Pod koniec przyszłego tygodnia wyjedzie od nas jeszcze jedna paczka z artykułami dla tych dzieciaczków :icon_biggrin: Zak miał pomysł, żeby laurkę którą trzymała Asia, powiesić w 2oo....Co Wy na to? To najbardziej uczęszczane miejsce przez motocyklistów w W-wie. No może oprócz Migawki :wink: Niech przypomina te dzisiaj przeżyte chwile... Postaram się wrzucić zdjęcia (o matko,albo walka z fotosikiem, albo z Picasem) . Moja cierpliwość będzie wystawiona na ogromną próbę :wink: Sciskam, owad miodopędny Edytowane 8 Grudnia 2008 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 o matko,albo walka z fotosikiem, albo z Picasem Jeśli można, to ja bym poprosiła o walkę z picasem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzięki wszystkim za udział w tej zdezorganizowanej akcji :wink: byliście niesamowici :notworthy: Zobaczyć radość tych dzieciaków to było coś :biggrin: Zwaliła mnie z nóg dziewczynka która najpierw dziarskim krokiem zaprowadziła mnie za rękę do maszyn a potem z przerażeniem w oczach poprosiła żeby któryś z panów ją przewiózł mówiąc „ciociu tylko poproś tego wujka żeby jechał wolno” :smile: Niesamowita mała.... Poniżej link do fotek http://picasaweb.google.pl/monirog/MotomikoAje# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Miny dzieciakow - bezcenne :) Kto nie byl - niech... bedzie nastepnym razem :) Czytam, czytam i aż mnie skręca bo planowałem się dołączyć... Niestety mój aku umarł dziś rano totalnie :banghead: Wielki szacun dla organizatorów i wszystkich uczestników :clap: :clap: :clap: ...i do zobaczenia w przyszłym roku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 I jeszcze dla tych co nie lubią za dużo oglądać oraz dla tych co nie byli mały "teledysk" z podtekstem: "teledysk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Gratki cieszy mnie że nie tylko ja w te mikołajki byłem Św. Mikołajem Czapka z głowy przed wami szacunek i uśmiech dziecka bezcenny. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Impreza była bardzo udana :lalag: Chyba nikt nie przewidywał aż takiej frekwencji - wszystkim wielkie dzięki za udział. No i brawa dla organizatorów :clap: Jakoś udało się to wszystko ogarnąć, poza kilkoma niesfornymi wyjątkami :banghead: Jazda na początku tak licznej grupy mikołajów ma tę zaletę, że doskonale widać narastające zdziwienie przechodniów, a w lusterkach tłum po horyzont - wszyscy w czerwonych wdziankach :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Mam nadzieję, że za rok pogoda również się postara :icon_mrgreen: i uda się zorganizować następne Motomikołajki. I znowu będzie okazja do spotkania i radocha dla dzieciaków. Bo uśmiechnięte miny są naprawdę bezcenne... Pozdrawiam, bądźcie grzeczni przez cały rok :flesje: Mikołaj Roberto :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragabash Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ech, miałem dołączyć Nabyłem strój przygotowałem motocykl i... ...i nie dotarłem, strasznie żałuję, wierzę, że następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi