Piotr Dudek Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie mam zamiaru ani nikogo bronić, ani potępiać, a sposób zachowania i kultura osobista świadczy o jednostce, nie o społecznośći. Panie Piotrze czasami więcej luzu,mniej nerwów, niektórym kolegom polecam zasady savoire vivre'u a mówiąc językiem ulicy chill-out. Życie jest za krótkie,żeby spalać się na kłótniach o marchewkę....pozdrawiam I właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Byłeś oburzony moim delikatnym nad wyraz określeniem "Huligan" a nie chcesz się publicznie odciąć od tego człowieka? Ciekawe podejście do sprawy i mam rozumieć że go popierasz? Masz rację, że życie jest krótkie zwłaszcza dla motocyklistów ale ponieważ za oknem spadł śnieg i nie mogę się wyżyć na moim motocyklu postanowiłem posprzątać forum ze śmieci. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEALER Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 I właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Byłeś oburzony moim delikatnym nad wyraz określeniem "Huligan" Cieszę się,że nie zawiodłem!!! ;) Jesli chodzi o pierwszy post pisałem z delikatną ironią, ale wymowa miała być taka,że nie można popadać w stereotypy i wsadzać wszystkich do jednego wora. Nie widzę sensu dalszej kłótni, może warto zamknąć temat? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Dlaczego proponujesz zamknięcie tego tematu ? Może inni motocykliści wyrobią sobie zdanie o niektórych subkulturach w kręgu użytkowników jednośladów. Poczytaj jeszcze raz cały temat na spokojnie i przemyśl. Mnie nie podoba się jazda dźwigarem mostu w środku którego jest motocykl a Tobie zgrzybiałe smutasy na HD lub BMW i każdy ma prawo wyrażać swoje opinie bo po to jest forum. Ale ma jeszcze jedno bardzo ważne zadanie - propagowanie kultury na jezdni i poza nią przez ludzi zasiadających za sterami jednośladu bez względu czy to jest skuter czy kredens(GL1800). Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Nie znam Cie Piotrze, ale wydaje mnie sie że każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować, a nie na siłę przekonywać do swojego.Ty się tam możesz spuszczać do swoich frędzelków i chromu, a inni maja to w dupie.I nie możesz mówić komuś że tak sie nie robi to jest be itp. Tak samo z tym, ze polscy stunterzy to gołodupce, tu się mylisz, nie jeden w Polsce rzuca o glebę nowy sprzęt, poprostu wydaje mi się, że zazdrość Cię zżera że Oni wydaja kilkanaście tysiaków na sprzet, który maja w dupie, a Ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 w sumei jestescie slawni, ludzie robia sobie z was avatary dla jaj a niebawem beda do kupienia nawet koszulki z waszymi wizerunkami:D pozdro i sukcesow w dalszej karierze! W sumie to wy im nie dorastacie do piet i zamiast cieszyc sie ze sa takie osoby co dziela sie z wami, malolatami, swoja fachowa wiedza, staracie sie obrazac i wyzej srac niz macie dupy :banghead: Nie potrzebnie, Piotrze, wdajesz sie w bezsensowna polemike z nimi, bo i tak oni, wielcy sportowcy, wiedza lepiej :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Nie znam Cie Piotrze, ale wydaje mnie sie że każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować, a nie na siłę przekonywać do swojego.Ty się tam możesz spuszczać do swoich frędzelków i chromu, a inni maja to w dupie.I nie możesz mówić komuś że tak sie nie robi to jest be itp. Tak samo z tym, ze polscy stunterzy to gołodupce, tu się mylisz, nie jeden w Polsce rzuca o glebę nowy sprzęt, poprostu wydaje mi się, że zazdrość Cię zżera że Oni wydaja kilkanaście tysiaków na sprzet, który maja w dupie, a Ty nie. I znalazł się następny adwersarz w temacie. Nie do końca zrozumiałem jaki jest cel tego postu ale rzucanie o glebę motocyklem jest zwykłym chuligaństwem i nie ma nic wspólnego z motocyklistami. Jeżeli tego nie rozumiesz jest mi bardzo przykro. Z resztą tego tekstu nie mam zamiaru polemizować. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Nie znam Cie Piotrze, ale wydaje mnie sie że każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować, a nie na siłę przekonywać do swojego. Jak wyzej. Piotr stara sie wam, malolatom, cos do tych pustych lbow wlozyc nt. silnikow motocyklowych i motocykli !!! I powinniscie to uszanowac a nie klocic sie z nim, KS-riderem, czy Adamem M. ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEALER Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Piszę ten post chyba piąty razi dochodzę do pewnego wniosku; jest sobota późne popołudnie, kazdy normalny człowiek idzie gdzieś z kobietą albo znajomymi, a my kłócimy się o byle gówno (suche, mokre miski olejowe, uliczni huligani, klatka na silnik) zamiast cieszyć się weekendem. Szkoda czasu na coś takiego.........tym bardziej,że z racji innego pojmowania motocyklizmu zawsze będzie rozbieżność światopoglądowa. Miłego weekendu życzę, o ile będzie coś w temacie, chętnie później wrócę do dyskusji........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 OK - ja mam taki pomysl. Zamiast spierac sie o wszystko na temat stuntu w tym tasiemcu,( ktorego temat zreszta nawet nie ma slowa stunt w sobie ), moze zrobic temat w piwie i dyskutowac tam wszelkie problemy nie techniczne, zaprosiwszy do dyskusju kolegow ze stuntpoland.com ??? Trzeba by opracowac pewne zasady, np zabronic wzajemnego obrazania sie :) dyskutantow i mysle ze obie strony, my i wy cos pozytecznego z tej dyskusji bysmy mogli wyniesc. Zeby nie bylo pretensji do Piotra ze wyrzuca posty - piwo ma innego moderatora, z kolei w tym konkretnym temacie przymkneli bysmy oko na kwestie ortograficzno - gramatyczne ? Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Masz rację DEALER tylko znajdź na tym 4um normalnego człowieka jak każdy z nas ma pierdolca(sorry) na punkcie motocykli a za oknem coraz grubsza warstwa śniegu. Od wiosennych roztopów pierwszy raz nie byłem w dziupli ale jutro chyba pojadę aby się odstresować. Z nudów chciałem odwiedzić stronę "jeżdżących inaczej" ale niestety tam nie wpuszczają gości :banghead: i który tutaj narzekał na cenzurę? A powracając do tematu ilu stunterów ma przerobione nowe motocykle? A może delikatniej zapytam ilu profi stunterów w naszym kraju przerobiło układ smarowania silnika w rozbitku kupionym za kilka zeta? bo nie wierzę że za rozbitka ktoś wypłaca kilkanaście tysiaków jak napisał jeden z moich przedmówców. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Jest chodź cień nadzieji na to ze jestem normalny bo zaraz wychodze:P Co do tematu pomysł adam nie jest zły, tu wycioł bym wszystko co nie zwiazane jest ze smarowaniem silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Adam znalazł złoty środek tylko co na to moderator z piwa? Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi