PiotrekRR Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Napewno trudno w takim przypadku ustalic sprawce ale jesli sie uda, jego kara powinna byc jak najbardziej sroga i naglosniona. Czyjas bezmyslnosc moze byc przyczyna powaznej tragedii. Kazdy powinien byc tego swiadom i miec to w glowie zanim wpadnie na bezmyslny pomysl rozciagnieca czy polozenia czegos na drodze. PS. teraz mi sie przypomnialo ze swego czasu znalazlem ,wracajac ze szkoly ,gwozdz zespawany z jakas podkladka, czos na ksztalt pinezki. Jakis debil zostawil to celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W mojej okolicy kiedyś często były wyciągane słupki te które stoją na poboczach i układane w poprzek. Na szczęście już się skończyły te wygłupy. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Raz jadąc przez miasto dostałem w plecy jabłkiem :icon_mrgreen: Niby nic, ale się wystraszyłem. Okazało się, że banda gówniarzy znalazła sobie nową zabawę. Szkoda, że żadnego nie złapałem, bo nogi bym z dupy powyrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jak dla mnie to próba zabójstwa. Strach jeździć i bez takich atrakcji...a co dopiero jak mamy w zanadrzu nowe soprajsy..... :banghead: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Najgorsze jest to, że przez debila może zginąć niczemu winna osoba :banghead: Samochodem pół biedy trafić, ale na motocyklu :banghead: Nie dość, że na drogach i tak same pułapki to jeszcze dochodzą "zabawy" debilów. Inaczej nazwach takich osobników nie można :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A jest tak dlatego że gówniażerni dzisiaj wszystko wolno, rodzice takim baranem sie nie interesują a on robi co che. Na wymiar sprawiedliwości też nie ma co liczyć, bo co najwyżej zapłacą małą grzywnę tzn nie oni tylko ich starzy i po problemie, można sie dalej bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Kara i to sroga za takie cos, chyba sobie baran nie zdaje sprawy co moglo sie stac.... Pelno debili w polsce Za takie coś zawsze sorka w technikum kazała pisać po 100 razy: Jestem Polakiem i urodziłem się w Polsce Taka mała wskazówka żebyś i Ty nie był "debilem" ;) A co do linki to brak słów, ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co robią i poza tym w Polsce jak dla mnie brakuje kary śmierci. Nie chodzi mi konkretnie o ten przypadek, ale jak słyszę że klient zamordował i zgwałcił 5 nieletnich dziewczynek za co dostał 25 lat i po 8 wyjdzie to mnie krew zalewa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Różny syf podkładany na drogach już też widziałem... Ale linki... :rolleyes: A może za niedługo tymi linkami będą celować na wysokość głowy :rolleyes: :lapad: :icon_evil: No to jesteś bardzo nie w temacie. Rozciąganie stalowych linek albo drutów między drzewami to bardzo popularna metoda polowania na endurowców. Małorolne chłopki bez mózgu tak właśnie "naprawiają świat". Takimi linkami zwykle celują w szyję lub głowę.... Jakiś czas temu był sobie na temat na forum: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=jak+zabi%E6 Zaangażowałem się nawet w rozmowy z ludźmi z tego forum i próbowałem coś zdziałać w celu osiągnięcia porozumienia. Udało się załagodzić cały spór ale z resztą wyszło jak ze wszystkim..... Wielkie chęci i mizerny efekt. Zwróćcie uwagę, że nawet moderator z tego forum publicznie zachęcał do zastawiania pułapek na motonitów w imię ochrony przyrody. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 naprawde chore. przeciez jadac chocby z predkoscia 50km/h to zauwazajac w ostatniej chwili jakiejs linki to nie masz szans na ucieczke. o tasmie tez juz kiedys slyszlame - to chyba byla glosna sprawa nawet w telewizji w irlandii tez jest ciekawie bo jadac przez gorsza dzielnice mozesz w bialy dzien oberwac stalowa rurka. jakies dwa tygodnie temu jakies gowniarze (majace okolo 6 lat!) zaczely we mnie rzucac butelkami z woda ale nie mialem czasu zeby zawrocic i nakopac im do dup, ale nastepnym razem sie zatrzymam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-63882.html takim skurwysynom wieszającym linke powinni zrobić głęboką penentracje odbytu bambusem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 takim skurwysynom wieszającym linke powinni zrobić głęboką penentracje odbytu bambusem, O widze, ze ktos tu Gaijin'a czytal, he, he :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Mój znajomy osobiście miał "przyjemność" trafić na taką pułapkę. W jego przypadku była to żyłka wędkarska - dość gruba. Takie nylonowe żyłki mają na prawdę sporą wytrzymałość na zerwanie. Znajomy cudem uniknał śmierci - żyłka trafiła prosto w kask, w który dosłownie wcięła się na głębokość około 5mm. Pękła szyba i cały kask został zniszczony. Koleś zaliczył niezłą glebę. Szęścia miał w tym sporo, bo gdyby żyłka trafiła kilkanaście cm niżej to łeb by mu obcięło jak gilotyną... :banghead: Nawet trudno mi zebrać myśli co mógłym takiemu skurwielowi zrobic gdybym go dostał w swoje ręce... :icon_evil: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Trzeba będzie się wyposażyć w nóż do ścinania takich rzeczy. Kto nie wie jak to wygląda niech poszuka zdjęcia jedynego w Polsce policyjnego Bella 206... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 W mojej okolicy kiedyś często były wyciągane słupki te które stoją na poboczach i układane w poprzek. W Kopenhadze??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieron Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Kara śmierci za to - wymierzona przez motocyklistów. Każdy z nas może trafić na podobny przykład nieuleczalnej choroby zwanej debilizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi