qdlaty2004 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 gmole możesz zrobić sobie sam, ja tak zrobiłem i kosztowało to mnie całe 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 wracajac do opon nie ma co oszczedzacwiem, ze to spory wydatek ale warto pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 gmole możesz zrobić sobie sam, ja tak zrobiłem i kosztowało to mnie całe 50zł. a mógłbyś przesłać mi zdjęcia jak to wygląda na moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 gmole możesz zrobić sobie sam, ja tak zrobiłem i kosztowało to mnie całe 50zł. a dokladnie jak sam co kupiles rure powyginales dales do niklowania itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 dam Wam zdjecia jak je zrobię,a gmole zrobiłem tak: jest to mniejsza wersja gmoli bo mam wysunięte funkcje do przodu, więc policzyłem odległóści dociąłemrurki na wymiar i wstawiłem kolanka które można kupić w każdym sklepie metalowy/4 kolanko to 12 złoty/ nastęopnie całóść zespawać i do chromowania. efekt zobaczycie na fotkach po weekendzie bo jutro rano wyjeżdżam w delegację pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a co myslicie o tej oponie, ktos moze na tym jezdził ??cena jest zachecająca jak na nowy balon ale czy warto w to obuc moto ?? metzeller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 słuchajcie mam pytanie.kupiłem oponkę na tył, problem w tym, że muszę odkręcić koło i zawieść. ktoś już odkręcał? jakieś rady? bo jeszcze nie patrzyłem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 >Pisałem< już o tym. Tam chodziło o przednie koło, ale z tylnym ma się podobnie, tyle że dodatkowo przydałyby się jakiś stojaczek pod wahacz.Po odkręceniu hamulca i wyjęciu ośki trzeba troszkę poruszać kołem (nie kręcić tylko ciągnąć na prawą stronę moto) tak by zdjąć go z kardana.Nie wiem w jakim stanie masz zawleczki (oś+hamulec), ale warto się w nie zaopatrzyć przed wykonaniem roboty, czasami po ich wyjęciu nie nadają się do ponownego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na zakręcie Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 a co myslicie o tej oponie, ktos moze na tym jezdził ??cena jest zachecająca jak na nowy balon ale czy warto w to obuc moto ??metzeller mam na przodzie i w tyle metzelerki i sa ok. Polecam zakup w autokompleksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Proszę użytkowników tych opon o opinie na ich temat. Tylko nie piszcie użyj opcji szukaj , bo to już zrobiłem i w dalszym ciagu niewiele wiem. A już napewno za mało ,aby się na nie zdecydować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tanie, ale daj sobie spokój!!! Założyłem na tył. Na suchym było spoko, ale jak jechałem w deszczu, to miałem wrażenie, że siedzę na pełnym pampersie, tak mi ładnie tył pływał. Na zakrętach prawie kleks w spodniach, przy ruszaniu boksuje. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Porażka. Na mokrym jak na lodzie. Nigdy więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Moje obawy się jednak potwierdziły, ma to być guma na tył więc daję sobie spokój . Trza będzie zainwestować w Dunlopa , chyba że macie jakieś inne propozycje ??? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Moje obawy się jednak potwierdziły, ma to być guma na tył więc daję sobie spokój . Trza będzie zainwestować w Dunlopa , chyba że macie jakieś inne propozycje ??? pozdrawiam. Moj typ to Metzeler ME 880, za Heidenaua w biezniku K-65 dasz najmniej z 330 zl, Metzeler bedzie drozszy o jakies 130zl. Tez mam ten problem, ale kupie jednak Metzelera. Wyszedlem z zalozenia że lubie winkle, chociaz moja maszyna niespecjalnie sie do tego nadaje i nie bede sie wku..al jak zlapie mnie deszcz. No ale może ktoś ma inne doswiadczenia z Heidenauem zwlaszcza jesli chodzi o bieznik K-65 - bo to ma byc jakas nowosc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Kiedyś miałem Heidenau w Hondzie Heliź na tyle, opona głośna i sliska na mokrym. Ludzi epolecaja Metzelery, osobiście mam Dunlopy i jestem zadowolony. Tańsze od Dunlopów są Pirelki, podobno też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi