bioly110 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 http://moto.allegro.pl/item462958853_nowa_...or_bcm_1zl.html jakie najlepiej by pasowały spodnie do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Widzę że zakupiłeś ją :icon_mrgreen: napisz jak się spisuje podczas jazdy szczególnie w takich temp. Bo z wyglądu jest git. A jak wykonanie i rozmiarówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 "Możliwość odbioru osobistego na trasie E40 Przemyśl - Radymno - Jarosław - Rzeszów" czyli co, "grzybiarki" to sprzedają..? :icon_mrgreen:sądząc z "profesjonalizmu" opisu nikt rozsądny tego nie kupi...jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a jakie spodnie doniej skóra czy materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Chyba to, że kurtka jest ze skóry samo odpowiada na pytanie... proste, że skóra...A jak nie skóra to dresy i adidasy najlepsze :biggrin: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Chyba to, że kurtka jest ze skóry samo odpowiada na pytanie... proste, że skóra...A jak nie skóra to dresy i adidasy najlepsze :bigrazz: widze kolega probuje być zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Proponuję założyć do tej kurtki spodnie tekstylne, wtedy nie tylko będziesz próbował być zabawny ale zapewniam Cię, naprawdę się to uda :icon_razz: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) koniec żartów :) ja odpowiadam poważnie -> skórzane spodnie będą najlepsze do skórzanej kurtki (bo trochę "wiocha" mieć tekstylne spodnie i skórzaną kurtkę jeszcze tego typu kurtkę, albo może moja mózgownica nie może sobie wyobrazić takiego orbazu) a jeszcze uprzedze Twoje pytanie o kolor - czarne polecam :flesje: :icon_razz: Edytowane 28 Października 2008 przez IsKra66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 koniec żartów :biggrin: ja odpowiadam poważnie -> skórzane spodnie będą najlepsze do skórzanej kurtki (bo trochę "wiocha" mieć tekstylne spodnie i skórzaną kurtkę jeszcze tego typu kurtkę, albo może moja mózgownica nie może sobie wyobrazić takiego orbazu) a jeszcze uprzedze Twoje pytanie o kolor - czarne polecam :biggrin: :biggrin: dzięki kolego za pomoc tez uważałem ze tekstylne będą na nic ale wydawało mi sie ze będą one wygodniejsze no ale rzeczywiście wiochą trochę to by zalatywało a jaki kask byście doradzili do moto bandit 1200 zaznaczę ze nosze okulary i myślałem o jakimś szczękowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Wiocha to jedno (patrząc na polskie drogi to pewnie wielu by się podobało:P), myślę, że gorzej by było z funkcjonalnością. Jeśli masz komplet skór lub komplet teksów to możesz pod to wybierać resztę (np. w dobrym teksie nie potrzebujesz ani windstoperów, ani przeciwdeszczówek a skóra tego wymaga. Dlatego lepiej być konsekwentnym a będzie wygodniej. ps: no i nieładnie nie doceniać, że pomocy udzieliła nasza miła KOLEŻANKA a nie kolega ;P A kask? Poczytaj archiwum, było o tym wszystko (poszukaj też informacji o shoei multitec, moim zdaniem najlepsze rozwiązanie a jak się pogimnastykujesz to znajdziesz go w tej cenie) Edytowane 29 Października 2008 przez foks Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 dzięki kolego (...) wiedziałem, że ten temat to będzie kabaret... :notworthy: po następnej odpowiedzi nt. kasku innej, niż odesłanie do wyszukiwarki - zamykam. straty nie będzie, temat i tak się jak widać skończył BTW jak już odbierzesz gdzieś od grzybiarek tą kurtkę, to daj znać jak to jest wykończone. może się znajdą inni "klijenci" :notworthy: jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wiedziałem, że ten temat to będzie kabaret... :banghead: po następnej odpowiedzi nt. kasku innej, niż odesłanie do wyszukiwarki - zamykam. straty nie będzie, temat i tak się jak widać skończył BTW jak już odbierzesz gdzieś od grzybiarek tą kurtkę, to daj znać jak to jest wykończone. może się znajdą inni "klijenci" :banghead: jsz kurtke dzis odebrałem jestem mile zaskoczony solidnie wykonana i szybka przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 to że masz okulary nie oznacza że musisz mieć szczękowca.muszę prowadzić w okularach lub soczewkach i BARDZO chwalę sobie integralnego XR1000.włożenie okularów to chwila, a jest lżejszy, cichszy i pewnie wytrzymalszy od szczękowego multiteca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi