Grzester Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jak w temacie, mam dylemat przed przedsezonową zmianą moto. Do rzeczy, w grę wchodzą YZF-R1 w roczniku od 2002 do 2004 (RN09) lub GSX-R 1000 K4 (2004). Proszę abyście napisali swoje opinie ta tematy tych moto, najlepiej żyby wypowiedzieli się posiadacze tych maszyn z owego rocznika, interesują mnie m.in. wady fabryczne, jaka jest wkońcu moc, ile pali przy mieszanym trybie jazdy i na co wyczulić się w tych modalach przy kupnie. Kupno planuje styczeń/luty 2009 do wydania max 17.000PLN. Odnoscie gixera mam pytanie czy one się tak cenią, bo faktycznie są bezawaryjne czy jak? Dziekuje z góry. Pozdrawiam. Grzester. Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No to, że spali więcej niż 600ccm to wiem, tylko chciałem się dowiedzieć średnio o ile więcej. Dzieki, czekam na inne wypowiedzi :notworthy: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No to, że spali więcej niż 600ccm to wiem, tylko chciałem się dowiedzieć średnio o ile więcej. Dzieki, czekam na inne wypowiedzi :eek: A kto Tobie powiedział, że spali więcej więcej niż 600? Jesteś w błędzie. Tak jak kolega YUBY napisał, to jest aż śmieszne gdy ktoś kupuje plastika i pyta o spalanie :icon_razz: Zwróć uwagę na skrzynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dobra, nie interesuje mnie już spalanie, prosiłbym o konkretne wypowiedzi :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Do 2004 Yamaha bila Gixera, Od K5 sprawa wyglada odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Do 2004 Yamaha bila Gixera, Od K5 sprawa wyglada odwrotnietaa chyba w teście świata motocykli :biggrin: miałem r1 04' i k4 każdy ma swoje wady i zalety , teraz mam r1 06' ale troche zgrzebaną wiec ciężko ją porówywać z fabrycznym k4, osobiście do codziennego użytku ( pacyfikacje , turystyka etc) wybrałbym k4, co do r1 02-03 nie miałem okazji mieć w swoim posiadaniu :icon_razz: przy wyborze kieruj sie stanem maszyny i ilością dodatków, a nie kolorem czy orginalonością nalepek :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Oooo to mi chodziło :bigrazz: wielkie dzięki :icon_question: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 i fascynacja F2jką odeszła w pizdu , jak regulator w drodze na Woodstock :biggrin: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Rudy, apetyt rośnie w miarę jedzenia ;D A na Woodstock już mam nadzieje gixerkiem albo r1 pojade :bigrazz: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 O ile nowe przepisy dotyczące prawa jazdy Ci na to pozwolą. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 prawo nie działa wstecz Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 prawo nie działa wsteczMasz rację ale wiek uniemożliwi mu jadę na motocyklu o mocy ponad 100 kM. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 pewnie i w polsce pojawią sie 34/50 konne wersje( na papierze) gsxr 1000k9 :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ale jeśli mam prawko na moto już zrobione to mnie to chyba nie obowiązuje? Czy się myle? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie mylisz się. Prawo nie działa wstecz. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi