ZIGGI Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Oczywiście, że to głupota. MTX ma 20 KM i nawet na szosowych oponach nie poleci 130. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Lekki off ale Mtx ma inna opływowosc tez moze. Nie wiem mowie to co slyszałem. Sory za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Lekki off ale Mtx ma inna opływowosc tez moze. Nie wiem mowie to co slyszałem. Sory za off.To i to ma opływowość jak toi-toi. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 ... suzuki dr 350, ktora owszem- mnie kreci, Kobiety obnizaja sabie DR'ke i wtedy jest OK. dylemat tylko w tym, w zaleznosci od zuzycia silnika moze troche kiepsko palic. czasem trzeba sie go niezle nakopac, zwykle gdy jest juz cieply. Proponowalbym wiec z elektrycznym rozrusznikiem, nie wiem jednal czy w tym przewidzianym przez Ciebie budrzecie sie zmiescisz. :wink: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ks-rider, po pierwsze budżet a nie budrzet.Po drugie, błagam Cię, niech chociaż ten dział będzie wolny od Ciebie i Twoich mądrości. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ks-rider, po pierwsze budżet a nie budrzet.Po drugie, błagam Cię, niech chociaż ten dział będzie wolny od Ciebie i Twoich mądrości. hehe, alez sie usmialam. Ziggi, moj ojciec jest dysortografem i zadne wyklady o zasadach ortograficznych nic tu nie wskoraja. dla niego budzet pozostanie budrzetem, chyba, ze przypadkiem napisze budzet, nieswiadom dlaczego :icon_idea:) a co do mnie (to prawie jak blog- jak kupowalam motor), pojechalam do Woliborza, obejrzelismy motor z pomoca sciagi, ktora ktos zyczliwy kiedys zamiescil na liscie: ogledziny uzywanego motoru czy cos takiego. przepytywalam kolesia punkt po punkcie, wiec sie troche nagimnastykowal. ale jak przyszlo do jazdy probnej, to poszla linka sprzegla i dupa:)) ale za to pojawil sie pretekst i zaczelismy jezdzic rowno, ze miala byc igla!! ze mial byc tip top! generalnie motorek wyglada ladnie, nie dymi, nie ma sladow kombinowania, dokumentacja git, dalismy zadatek. Ma wymienic linke, a gdyby podcZas jazdy probnej wyszly na jaw jakies usterki, to zawieszamy cala transakcje. Ale to bedzie po 10 i bedzie mogl ze mna pojechac znajomy, ktory jest prawnikiem-mechanikiem w jednym, wiec UFF nic nie ryzykuje. dzis kolezanka mnie uswiadomila, ze jezeli transakcja przepadnie z jego winy, to kolo zwraca mi zadatek podwojny. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? A co do calej tej dysputy 4t 2t itp. to HALO, juz postanowione. Troche to rzeczywiscie male i zabawkowe, w koncu jestem dosc wysoka, ale bede sie czuc pewnie i do nauki na 1sezon w sam raz. Leciutkie, poreczne, pod pache moge wziac i heja;) Znajoma zaczynala od skuterka, to ja zaczne od hondy xr 125;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) "ale za to pojawil sie pretekst i zaczelismy jezdzic rowno, ze miala byc igla!!" No i o to chodzi w czasie zakupu, trzeba wybrzydzac ile wlezie wtedy zwykle "rura mięknie" (No chyba że koleś wie co ma i nie ulega sugestią :icon_idea: ). A swoją drogą żeby linka sprzęgła wykonała "kaput" w czasie jazdy próbnej, tego jeszcze nie przerabiałem, to raczej nie świadczy dobrze o użytkowniku moto. Edytowane 27 Października 2008 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hehe, alez sie usmialam. Ziggi, moj ojciec jest dysortografem i zadne wyklady o zasadach ortograficznych nic tu nie wskoraja. dla niego budzet pozostanie budrzetem, chyba, ze przypadkiem napisze budzet, nieswiadom dlaczego :)) W przypadku pisania na kompie ten problem nie istnieje, bo wszystko nieortograficzne jest podkreślone na czerwono. ;) Można się wysilić. Ks-rider to Twój ojciec??? :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W przypadku pisania na kompie ten problem nie istnieje, bo wszystko nieortograficzne jest podkreślone na czerwono. :icon_mrgreen: Można się wysilić. Ks-rider to Twój ojciec??? Haha, nie. Choc wiek podobny;) A co do linki sprzegla- no widac Bog mi sprzyja i chcial podwazyc autorytet sprzedawcy. a co do uzytkownika-nie wiem, bo sciagany z Niemiec. chcieli mi nr dac, zebym sobie do niego zadzwonila, ale w sumie, o co bym miala zapytac? No i przede wszystkim, to chyba moze sie zawsze zdarzyc nie? Dobrze, ze poszla na podworku, a nie w trasie miedzy Nowa Ruda a Boleslawcem, bo bym sie miala z pyszna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Haha, nie. Choc wiek podobny;) Uffff.......... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ej Ziggi, mam prywatne pytanie, o ile ten wizerunek rzeczywiscie oddaje Twoja powierzchownosc... Dlaczego masz taka cipke na brodzie?: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Prywatne pytania zadaje się prywatnie, a nie na forum. :bigrazz: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Oh, jeszcze sie nie orientuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 własnie szukałam takiego tematu i o to jest :icon_razz: Też mam zamiar kupić sprzęt do ,,wyhasania się" po lasach, od dłuższego czasu przeglądam ogłoszenia i zastanawiam się nad Suzuki DR 125 a w przyszłości Cagiva W16. Motocyklami jeżdże od kilku lat, ale z enduro nie miałam w ogóle styczności, czy to dobrze,że chce zacząć od 125 ccm, czy znudzi się szybko? / przepraszam dirne za wtrącenie się w twój temat, ale nie widze potrzeby otwierania nowego :flesje: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to koleżanka ma do sprzedania XR-ke. http://www.moto.allegro.pl/item460702068_h...dziewczyny.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi