hubert_afri Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) He he a jaka fajna zabawa jest w lesie na mokrych liściach, które leżą sobie na jakimś błotku :banghead: Edytowane 21 Października 2008 przez hubert_afri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 He he a jaka fajna zabawa jest w lesie na mokrych liściach, które leżą sobie na jakimś błotku :wink: o to, to ! :rolleyes: :crossy: Fajnie też, jak leci się koło 100 w lesie i nagle okazuje się, że pod liśćmi jest jeszcze 30cm kałuża :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) A czego się spodziewaliście jesienią. Jesienią to w sumie normalna rzecz .. Poprostu trzeba bardziej uwazac i zwolnic Proponuję napisać petycję aby wycięto wszystkie drzewa ;) O?! :rolleyes: To ciekawe. A kiedyż to formalnie kończy się sezon? Kto o tym decyduje? pozdr Jujruszi - to tak jak z "prawdziwym motocyklistą" - niektórzy chcą bardzo nimi być, choć nie wiedzą co to, tak i zakończenie sezonu - są tacy co decydują że sezon się zakończył (no bo jak to codziennie czyścić chromy, a poza tym zimno jest i przez lans można sie przeziębić.... :crossy: ). Z sezonem tak jak z wiekiem - jestem taki stary na ile się czuję, a sezon się kończy kiedy już się nie chce jeździć.... Uważajcie jeszcze na psie i kocie kupy, bo też śliskie. :biggrin: zaraz... zaraz... dawno mnie tu nie bylo...ale co widze ? :cool: chyba co niektórzy zaczynają mówić NORMALNIE :lalag: :wink: uff... :wink: :clap: Edytowane 21 Października 2008 przez marciow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Liscie...przez te k***stwo moj XT przeszlifował sie po asfalcie 35m (no, 35 moich kroków liczyły ślady wszytskiego co wystawało z moto a zetkneło sie z asfaltem). I przytarłem dosc troche rekaw z kurtki, a moto.....zgubiło gdzies po drodze jedną gume ze stopki. I na tym lista strat sie konczy. Dobrze miec pancerny sprzet heh. Ale uważac trzeba i to na maxa teraz, szczegolnie podczas jazdy an wieczór gdzie nie dosc ze leża liscie to jeszcze asfalt dostaje wilgoci i jest moze tylko troszke bardzije przyczepny niż lód. Pozdro i przyczepnosci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Pora odświeżyć temat zawczasu, zanim ktoś sobie przypomni szorując po asfalcie. Coraz więcej tego badziewia na ulicach. Są prawie tak śliskie jak mokre białe pasy. Uważajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 raczej białe pasy są prawie tak śliskie jak liście :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Prawda, prawda. Chyba czas założyć zimowe opony, bo na mokrym asfalcie jakoś często tył mi pływa na boki, mimo że jeżdżę kapeluszniczo :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 o to, to ! :buttrock: :buttrock: Fajnie też, jak leci się koło 100 w lesie i nagle okazuje się, że pod liśćmi jest jeszcze 30cm kałuża :biggrin: o ile sie ma sprzet do latania po lesie;) ja tam bardziej wyczulony jestem na kierowcow hamujacych w ostatniej chwili..;) ale nie bede rozwijal tematu bo zaraz znowu nagonka sie zacznie:) a po co? skoro tak milo watek sie rozwinal..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi