bahama Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Edzio ! pytanko mam, kwestia przerobienia oryginalnych wydechów w motocyklu GSX1000R K8, da radę ? jak cenowo by to wyglądało ? pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AvroFM Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Pytanko sz.p. Edziu. Wydechy do Hondy CMX 250 by się dało zrobić, i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Prosił bym o podesłanie mi na [email protected] fotek-linków tłumików z ponownym zapytaniem chyba jeszcze w takich motocyklach nie robiłem. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To 2 filmiki Honda Shadow VT750C2 https://www.facebook.com/video.php?v=743834468997472&set=vb.100001127774199&type=2&theater Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam,w dniu dzisiejszym dotarł do mnie wydech po modyfikacji EdHaust'a (Edzia).Motocykl: Honda Shadow VT750 C2 Ace z '98. Co do samej modyfikacji, to jeżeli ktoś jest zainteresowany tym co i jak zostało wykonane to głos musi zabrać Edzio.Pokrótce, lubię głośne wydechy, po modyfikacji liczyłem na głośny basowy dźwięk, a po odkręceniu manetki mocny basowy ryk. I dokładnie to otrzymałem. Po odpaleniu motocykla słychać mocne basowe gulganie, wystarczy odkręcić manetkę a z komina leci mocny ryk, nie piskliwe wycie małego kota ale ryk dorosłego tygrysa :D Odniosłem wrażenie jak by silnik to nie była 750tka tylko z 1.5 litra. Z niecierpliwością czekam na bezdeszczowy dzień i jadę przetestować jaki efekt jest podczas jazdy. Wkrótce wrzucę filmik.ps. moje przypuszczenia że na pewno dołączę do grona zadowolonych klientów okazały się prawidłowe ;) Cytuj DP FG Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur02 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) do Edzia!, mam marudera i do niego posiadam drugi komplet tłumików org. tz. cygara. Chciałbym się pobawić w ich przerobienie, mogę liczyć na małą podpowiedz co i jak do tego się zabrać. Ale wolałbym oddać to w twoje ręce Wygląda to tak:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b66cb639037935f.html A tak miałyby wyglądać po zabiegu:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e2dfbc7e845beb47.html Pozdr. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez mazur02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udzielę Ci wszelkiej pomocy dordczej i materiałowej ale nie wiele mogę o nich powiedzieć bo nie robiłem ich nigdy i nie znam ich budowy. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur02 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udzielę Ci wszelkiej pomocy dordczej i materiałowej ale nie wiele mogę o nich powiedzieć bo nie robiłem ich nigdy i nie znam ich budowy.Dzięki Edziu za szybką odpowiedzJeśli takich nie robiłeś to i z pomocą na odległość może być problem i mogę to spartolić, więc może bedzie lepiej jak je do ciebie przyślę i byś coś wykombinowałi napewno będzie ok.Napisz czy byś znalazl chwilę czasu i nimi sie zajołPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie znając ich budowy nie jestem w stanie określić czy da rade je przerobić bez cięcia i spawania chromu w miejscach widocznych. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur02 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie ma problemu chodzi mi głownie o dzwiek. No i mam drugie w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Po usunięciu puszek z pod silnika i katalizatora: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi