kornol Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 futurystyczny wygląd... średniawy :/ ... ale jak widze te wydechy to mnie zbiera na wymioty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mi się podoba jak dobrze pójdzie to na początku sezonu go kupie chyba ze ceny wywala w kosmos :D to poczekam aż potanieje:D tylko ze to już będzie po sezonie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Ogolnie motocykl spoko. Wyglad poprowil sie troche od popszedniej wersji a te wydechy to kwestia przyzwyczajenia. Z wielkiej 4 wybralbym suzuki. Ciekawy jestem tylko kiedy suzuki ujawni te oczekiwane przez wszystkich rubryki: moc, moment i predkosc. Edytowane 6 Listopada 2008 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azi Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pieknie wyglada z zewnatrz, bardzo fajny zestaw wskaznikow, wydechy tez nawet niezle, ale pewnie i tak niedlugo pojawi sie cos ładniejszego i glosniejszego do K9. Przepiekne jest te malowanie biała perła i złote fele :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Bardzo ładny jak z R1 i CBR 1000 zrobili takie gówniane brzydale to gixer zdecydowanie na plus. No ale ma to tez odzwierciedlenie w tym którego litra lepiej kupić :icon_twisted:. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bardzo ładny jak z R1 i CBR 1000 zrobili takie gówniane brzydale to gixer zdecydowanie na plus. O gustach się nie dyskutuje, ale tutaj to bym zdecydowanie polemizował. Ten gixx w porównaniu do R1 i CBR (tu chwalę co mam...) jest naprawdę obleśny. Gixx 3/4 z 2008 to mi się nawet podobał, ale ten ze zdjęcia, no patrzeć się nie da na to coś. Ale i tak fani Suzy będą się zachwycać, więc nie ma się co na temat wyglądu więcej rozpisywać. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak dla mnie jest OK ;) Mam nadzieję, że nadal będzie znacznie wygodniejszy niż R1 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Slyszeliscie z jakich nieoficjalnych zrodel co o mocy szybkosci i momencie? Niewiadomo dlaczego suzuki to tak ukrywa jakby tam byla jakas porazka a przeciez chyba beda miali sie czym pochwalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MzR Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=salo...rsport_gsxr1000 V-tam, cholernie mi się podoba!!Ciekawym tylko jakie będą ceny w stosunku do tegorocznych (teraz są takie obniżki w Suzuki że głowa mała...), jak nadal Gsxr będzie 10k tańszy niż CBR1000 to wybór będzie w miarę oczywisty - i może mi się uda wejść w posiadanie :D Pozdr!MzR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ceny "promocyjne" w Suzuki obowiązują tylko do wyprzedaży tego co mają obecnie w magazynach. Wielu modeli już nie ma lub są ostatnie sztuki (np. GSX-R 600 i 750) Z informacji udzielonych przez dwa salony w W-wie wynika, że modele k9 będą już w cenach "normalnych". Ile w tym prawdy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wiesz - będą w cenach normalnych do pażdziernika 2009. Potem spore walnięcie cenowe w dół. Suzuki robi tak w całej EU - w tym roku zrobiło i u nas. Czyli najbardziej na początek sezonu będą się opłacały zakupy u niezależnych importerów. Niby Suzuki miało sie starać zamknąć ten kanał - ale IMO to raczej mało prawdopodobne. Ja się będe przymierzał do zakupu K9 może na początku 2010 :crossy: Problem cen mam z głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 troche zejde z tematuwie ktos moze jak sie mialo spalanie we wczesniejszysch gixerach 1000 na roznych mapach zaplonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 a czy to jest istotne :P moj gixer na A2 spalil 13l, a srednio ok 7 - 8 l jezdze tylko na mapie A , bo nie mam czsu ani ochoty za kazdym razem pamietac o zmianie mapy przy odpalaniu moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eres97 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nawet ładny ten Gixxer ale i tak modele: K1 K2 i K3 sa najładniejesze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi