TomekAAA Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 był ktoś może na wiejskim tuningu w Skaryszewie? Ja nie ale zapytaj tutaj http://www.motocykle.kielce.com.pl/ Narazka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja nie ale zapytaj tutaj http://www.motocykle.kielce.com.pl/ Narazka! Na Świetokrzyskich drogach widac coraz wiecej motocykli. Na akcji Motoserce było ok 200 maszyn i to tylko mała cząstka. We wtorki przybywa nowych bikerow. Pierwsza kielecka strona motocykle.kielce.com.pl wreszcie jest miejscem kontaktowym dla bikerow z naszego regionu. To dopiero poczatek i jest jeszcze w powijakach, ale po ilości motocykli na świetokrzyskich drogach widac że jest potrzebna. Ja już tam jestem... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Szukam nienormalnych ludzi, na weteranach, którzy jadą na woodstock przez Kielce, lub z Kielc. W celu dołączenia do nich moim junakiem, wiadomo więcej maszyn- więcej usterek więcej nerówów, lepsza impreza :crossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=IkFzdvTJKsc&eurl= jak wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRT TVL Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 myślę, że jest o.k. W stylu hollywood-skim i widać przerost formy nad treścią, kto widział te miejsca na co dzień wie, że za sprawnym montażem kryje się często... powiem delikatnie przaśność ;) i zaniedbanie. Ale przecież w dzisiejszych czasach nic innego się nie sprzeda, więc chyba musi być tak z fajerwerkami. Jeszcze dodać, że Harry Potter miał tu swoją siedzibę, znaleziono szczątki wiedźmina, w Bałtowie prowadzono eksperymenty z przywróceniem do życia dinozaurów i świat otrzyma to, czego oczekuje J. Tak czy inaczej, zapraszamy! i ani słowa o zakrętach! a przeciez ich nie brakuje! sam wciąż odkrywam takie fajnie zakręcone kawałki dróg, a kręcę się po okolicy nie od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 chociaz ja z sasiedztwa to najlepiej i najczesciej jezdzi mi sie po świetokrzyskim . Cukiernia w Starachowicach zawsze obowiazkowo!!! Piekne okolice!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 chociaz ja z sasiedztwa to najlepiej i najczesciej jezdzi mi sie po świetokrzyskim . Cukiernia w Starachowicach zawsze obowiazkowo!!! Piekne okolice!!1 PODAJ ADRES CUKIERNI - ZAJRZYJ NA http://www.motocykle.kielce.com.pl/ - MOŻE UDA SIĘ SPOTKAĆ W KTÓRYŚ WEEKEND. POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) PODAJ ADRES CUKIERNI - ZAJRZYJ NA http://www.motocykle.kielce.com.pl/ - MOŻE UDA SIĘ SPOTKAĆ W KTÓRYŚ WEEKEND. POZDRO!!! juz sie zarejestrowalam!!! a ulicy nie podam bo nie wiem jakis urzad tam jest chyba bo budynek a na parkingu szlaban... ciacha pycha szczegolnie kremówka i loooooody!!!!!! acha poszukuje namiarow na fajne miejsce w celu wypoczynku na weekend dla kilku chetnych z naszej grupy EKG bo świetokrzyskie nam sie podoba! musi byc miejsce na ognicho i takie tam inne luksusy Edytowane 14 Lipca 2009 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 To moze ja sie wtrace i zaproponuje... Golejow kolo Staszowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja od siebie serdecznie zapraszam na Forum Motocyklistów Skarżyska-Kamiennej. Jest nas tam już trochę i można poczytać trochę fajnych tematów. Link do forum. http://www.motocyklisciskarzyska.fora.pl/ Zapraszam serdecznie. Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 kto się wybiera na motozauro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Hej Macie może info, czy coś się stało na paradzie na motozaurach ? Jak opuścili Ostrowiec, w kierunku Nowej Słupii leciały potem trzy karetki. Mam nadzieję, że to zbieg okoliczności. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Hej Macie może info, czy coś się stało na paradzie na motozaurach ? Jak opuścili Ostrowiec, w kierunku Nowej Słupii leciały potem trzy karetki. Mam nadzieję, że to zbieg okoliczności. Pozdrawiam Akurat bylem w szpitalu w Ostrowcu i przewiezli kogos po wypadku na moto .... :( Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Na paradzie nic się nie wydarzyło, a karetki to może jechały do pielgrzymów, bo przez nich trasa na Św. Krzyż przebiegła bardziej okrężną drogą. Natomiast dzisiaj wracając do domu widziałem wypadek na zjeździe na Lemierze, leżała dziewczyna przy drodze z rozwalonym kolanem i była opatrywana przez lekarzy, natomiast ciężko mi powiedzieć co się stało, bo koledzy jej towarzyszący nie byli zbyt rozmowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlwaysRemember Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Serdecznie zapraszam na www.motoswietokrzyskie.cba.pl. Portal dopiero powstał, będzie dopracowywany. Chętnych do pisania newsów lub pomocy w prowadzeniu forum proszę o kontakt na gg: 36778903. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi