przemek96 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Kurcze ja też chyba w następnym tygodniu zdaję egzamin w Opolu :) Jaki miałeś motocykl?? Bo mój kolega ostatnio zdawał na starej 250 i podczas omawiania grzał moto.Egzaminator do niego żeby sobie zagrzał bo jeszcze dzisiaj nie był odpalany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Są trzy motocykle: nowa YBR 250, stara SR 250 i jeszcze jakaś starsza yamaha ( bęben z przodu). Zależy na jakiego trafisz :clap: PS: Skąd jestes przemek96? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 szczerze mowiac obejrzenie sie za siebie i ruszenie ''z przytupem :buttrock:'' z lewej nogi i tylko z lewej nogi (do dzisiaj nie wiem czemu tak ma byc) bylo glownym punktem programu na moim egzaminie. sporo ludzi na tym oblewa, nie przejmuj sie, nastepnym razem nie zapomnisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 PS: Skąd jestes przemek96? Krzywizna koło Kluczborka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 szczerze mowiac obejrzenie sie za siebie i ruszenie ''z przytupem :icon_rolleyes:'' z lewej nogi i tylko z lewej nogi (do dzisiaj nie wiem czemu tak ma byc) bylo glownym punktem programu na moim egzaminie. Bo prawa stopa ma trzymać hamulec tylny na wypadek ruszania pod górkę.To, że można operować prawą dłonią jednocześnie manetką i przednim hamulcem to już inna kwestia.I to, że w praktyce obie stopy są na podłożu żeby mieć stabilny, pionowy start to też jeszcze inna kwestia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dzięki Bogu, że w Poznaniu nie zwracają uwagi na takie pierdoły :icon_twisted: Współczucia, ale przynajmniej za tydzień na bank nie zapomnisz :icon_twisted:. Tak w Poznaniu to na "czerwonym " każą jechać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No i stało się... ZDAŁEM :wink: nie mogło byc inaczej :) myślę że padający deszcz był mi na rękę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gratulacje! :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gratuluję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja również gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 no i brawo. teraz trzeba jakis porzadny sprzecik dosiasc i w droge :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi