granat Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Na przykład dzis obejrzałem na wiosce jerza 49 komplet za ...jakies 1000, moze taniej:-) z papierami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A nawet go kupiłem, pobobno jezdzi:-)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/858fc34e73291ab1.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57abda56158cbde7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Gratuluje nabytku :icon_evil: Idzie jesien wiec bedziesz mial mnostwo czasu aby doprowadzic go do pieknego stanu... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 juz jest piekny:-)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7755221a2a74a90c.html ale czuje ze mnie na niego nie stac:-( chociaz az sie prosi o rejestracje, wszystkie papiery i na chodzie:-(zycie, pójdzie do zyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 juz jest piekny:-)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7755221a2a74a90c.html ale czuje ze mnie na niego nie stac:-( chociaz az sie prosi o rejestracje, wszystkie papiery i na chodzie:-(zycie, pójdzie do zyda Wspaniale-gratuluję!Ale jak to ma się do zakupu rusków na Ukrainie??? ;) Czy to reklama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ma sie to tak, ze czasem taniej i lepiej kupic w polsce niz sie tłuc kilomety po ziemi niczyjej, tak jak koziołek matołek, co błakał sie po całym swiecie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ma sie to tak, ze czasem taniej i lepiej kupic w polsce niz sie tłuc kilomety po ziemi niczyjej, tak jak koziołek matołek, co błakał sie po całym swiecie:-) Podróże kształcą. Szkoda że nie wszystkich :) Oprócz handlu są jeszcze ciekawe rzeczy i zjawiska. Gdyby nie ta smutna handlarska proza na granicy wyjazd na taką Ukrainę byłaby przyjemnością. A tak łapownictwo, chamstwo, etc. Normalny spokojny turysta na takiej granicy to głupi intruz nie pasujący do otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Niieee, owszem, ja mówie tak, wyjazd na ukraine to jest naprawde niezły hardcore cos dla ludzi o silnych nerwach i mocnym postanowieniu przekroczeniu granicy, chce sie szybko wybrac bo horrory w telewizji juz mnie nie kreca:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Niieee, owszem, ja mówie tak, wyjazd na ukraine to jest naprawde niezły hardcore cos dla ludzi o silnych nerwach i mocnym postanowieniu przekroczeniu granicy, chce sie szybko wybrac bo horrory w telewizji juz mnie nie kreca:-) Wjazd to pestka Przyjacielu, wyjazd to jak mówisz jest hardcore...Ale czasem muszę powiedzie te nerwy są potrzebne bardziej tu- w naszym kraju. W przyszłym tygodniu tam startuje. Pojadę zobaczyc rzeczywistośc w dobie kryzysu. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 :icon_evil: Czy znajduje się na forum ktoś, kto był w WINNICY na Ukrainie?W celu motoryzacyjnym oczywiście?Będę wdzięczny za kontakt. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W winnicy mieszka taki mój daleki znajom, zbiera militaria a ja chetnie bym sie tam wybrał:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 stary na UA od strony LWOWA trafisz na sprzęta za parę dolców,ale wszyscy znajomi z podkarpacia wiedzą że skorumpowani celnicy i wopki zedrą z ciebie krocie!!!! lepiej kupić w Polsce od gości co z LITWY NA legalu śćiągtają,no chyba ż eszukasz wrażeń i konkretnie wódy chcesz się opić!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobre-mocne:-)ale prawdziwe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobre-mocne:-)ale prawdziwe:-)Dokładnie kolego taka prawda ,ludzie wspaniali ale uwież mi to inny świat , moto części tanie ,piękne widoki ale granica stary KRYSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Rok temu kupowałem na ukrainie urala.przed wyjazdem wszyscy mi odradzali ale się uparłem i pojechałem.Jak wielką mieli goście rację to już wiem i jak wielki popełniłem błąd jadąc tam też już wiem.Więc posłuchaj innych jak ci dobże radzą i kup moto w polsce.Ja byłem u mojego pracownika on doskonale zna polski i tamtejsze warunki,bez jego pomocyto bym się chyba rozpłakał.To było jak dobry horror,wprawdzie tylko 3 dni ale starczyMoto 800 usd łapówki 250 usdKupa siwych włosów gratis,roztrój żołądka [ sraczka] zszargany układ nerwowy też gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi