Jackuzy Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 zostaw w spokoju termostat na chłodnicy ;] ... to jest termostat zabezpieczający żeby jak sie zagotuje woda nie wyjebało ci instalacji.... jedyne co wyjmujesz to ten na głowicy i to jest ok (a przynajmniej mniej więcej bo ma swoje wady) gaźnik od NSR... no moze być tylko nie zmieniaj swoich dysz i kup nie wyjechany na przepustnicy. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Siema, wie ktoś gdzie mogę dostać przednią owiewkę z lampą? Szukałem na allegro ale brak ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Bez szczescia porównywalnego z trafieniem 6 w totka.... nie znajdziesz ;P Cięęęęęęęzko bardzo.. kup sobie polisporta lampkę i daj spokój z szukaniem. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No to szkoda, ale widziałem u ciebie na bikepice`sie taką lampę czarną z dwiema lampkami, to to? I gdzie takiego czegoś szukać? No na przykład ty gdzie wyrwałeś taką owiewkę z lampką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 A co napisałem wyżej????? To jest lampa pojedyncza nie ma żadnych "lampek dwóch" ... Polisport MMX jeżeli dobrze pamietam model... wpisz sobie "lampa Polisport" na allegro ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dobra wkońcu wymieniam uszczelniacze i teraz tak ile konkretnie lać tego oleju, bo tata dolał zwkłego hydraulicznego i nie wiem ile było orginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a czytałeś serwisówkę??? po to jest na początku tematu żebyś mógł sam znaleźć.... Olej ma być SAE 10W i ma go być 470ml na lagę (masz to na stronie 10 serwisówki) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Volt Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czy któryś z Was jeździł bez zaworu? Jaki jest efekt podczas jazdy bez niego? Motor blokował się przy 6 -7 tys obrotów i nie chciał dalej ciągnąć? Mówiąc bez zaworu, mam na myśli całkiem otwarte nie przesłonięte okno wydechowe. Ogólnie to poszukuję osi zaworu, łopatek i nakrętki na oś, gdyby ktoś przypadkiem takie coś chciał sprzedać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 tylni zacisk haamulcowy od nsr pasuje do crm ?? wiedziałem że klocki są do wymiany toteż beztrosko kupiłem nowe a tu kupa bo zapieczony jest jeden tłoczek no i wystaje i ani myśli sie ruszyć więc nawet nowego klocka włożyć nie moge......drugi bez problemu działa musze to szybko naprawić bo jak śmigać w terenie bez tylniego hamulca :D ?? na upartego moge wsadzić jeden zjechany klocek a drugi dobry i w sumie hamować będzie tylko że słabo i chyba szybko dobije tarcze...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak zacisk pasuje bez problemu, podobnie jak pompka (ma inny króciec na zbiorniczek płynu) .... Bez zaworu nie ma dołu... poza tym jedzie... poprostu różnica jest jeszcze wieksza między brakiem mocy a cała mocą ... ;) (no ma kopa ze ja pie**ole :D ) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam.. jaką polecacie wmontowac świece do crm'ki? jakiś konkretny model ? :D a i czy karterki od nsr podeją do crm ? pzdr. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez endzi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Słuchajcie mam poważny problem, górna półka mi się ułamała. Szukałem na allegro i podobnych stronach ale nic. Może ktoś się orientuje gdzie takie coś dostać lub lagi (najlepiej up side downy) i półkę która pasuje i ma takie same wejścia na stacyjkę i na resztę tych pierdół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Edzi .... chłopie .. BYŁO!!!!! tylko orginalna bo na każdej innej jest kupa ;] BR9ECS ;] MXFan... Cos ty zrobił?? :D przyznaj się jak ułamałeś ta półkę... Powinna podejść od starszych CRek (te ze stalową ramą 89-98)... oczywiscie raz ze musisz sprawdzić średnice łożysk dwa długość wałka dolnej półki ... ale jak poszperasz to na pewno dopasujesz ... widziałem juz CRmki z zawiechą od CR.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To znaczy tak, tylko górna mi się ułamała na zacisku, za mocno skręciłem i się ułamała w tym najcieńszym miejscu czyli od kierowcy. Tak sobie myślę czy aby nie kupić już całych lag z półką i mieć święty spokój. Widziałem na YT taką CRM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MxFan Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Siema, wie ktoś jak wyregulować przednie zawieszenie? Chodzi mi oto jak ustawić tą śrubkę na dole. Chciałbym aby przednie zawieszeie było nieco twardsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi