Gość Anonymous Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 NO tak, jesteś wyprostowany, nie masz zadnych owiewek, przy tych 180km/h masz pewnie uczucie jak bys przebijał klatką mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Witam. Nie chcę tutaj nikogo dyskryminować ze względu na wiek ale troszkę mnie to śmieszy jak ktoś jeżdżąc na skuterze mówi, że jak zrobi prawko to się "będzie przymierzał do Gold Winga". Nie chodzi mi o wiek tylko o umiejętności. Człowieku z całym szacunkiem ale leżałbyś z tym moto na pierwszym postoju gdzie by trzeba było manewrować. A samemu go raczej nie podniesiesz chyba, że Pudzianowski jesteś. O drogach gdzie jest dużo piachu w ogóle nie wspominam. Jeżdżę motorami już parę ładnych latek i tak się składa, że na Goldasie też jeździłem i to nie raz (moto dobrego kumpla).................... Tak to właśnie jest jak opisałeś.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 GW potrafi wiele :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 BYyyyyyyłoooooooo! :):):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nosze sie z zamiarem kupna tego cacka,prosze o fachowa opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 No stary. Trafiłeś chyba jak kulą w płot. Na tym forum (oczywiście bez urazy) jak nie masz starego gixera albo jakiegoś sporta to pomocy nie uzyskasz. Zajrzyj do działu "Podróże" tam znajdziesz kilku rozsądnych motonitów, choć bez goldasów, albo na stronę http://www.moto-turysta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 A po co Ci taki kloc ;) :banghead: Młody jesteś, proponuję jakiegoś dużego nakeda, lub coś w tym stylu, da Ci więcej radochy z jazdy... :banghead: pzdr Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Domieniek ma racje, po co ci to? Ale jak chcesz dobrego turystyka to ja proponuje PAN EUROPEAN. Goldwing używa się dwa razy w roku, raz poszpanowac na zlocie (bo drogie) a drugi raz jak masz zamiar objechac wkoło Australie. To tak jak kupując samochód pytał bys o cieżarówkę, fajne ale nieporęczne. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 a ja się nie zgodze. jeśli mu sie podoba to po co wmawiacie ze sie nie nadaje. ja jestem juz wogole mlody ale jest to moim najwiekszym marzeniem zycia i choc mowicie ze nie poreczne to napewno bede go mial. chocbym mial zrezygnowac z auta lub wygód. po prostu moja miłość i naprawde jesli Ci sie podoba to KUPUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Myślę, że nie o takie rady Miodkowi chodziło... ;) a takie pier***nie że nie ma frajdy z jazdy, nieporęczne i w ogóle to zupełnie bez sensu. Przecież jak ktoś myśli o takim motocyklu, to chyba oczywiste jest, że nie będzie go kupował do jazdy po mieście, więc g**** z tego, ze trochę nieporęczny. Po drugie frajda z jazdy to dla każdego może być coś innego, dla niektórych może właśnie posiadanie wstecznego biegu w motocyklu już daje czad :banghead: a nawet jeżeli juz uprzemy się, ze frajdą tylko i wyłącznie jest skakanie po zakrętach (sam tak uważam) to na GW też się da! tylko trzeba umieć, a nie mówić, że się nie da (nie twierdzę, ze ktoś tu tak mówił). Dowód:http://videos.streetfire.net/hottestvideos...E14ADDCA774.htm Po pierwsze sprzęt jest konkretny i na pewno będziesz wyróżniał się z tłumu. Nie jeździłem, nie znam, nikt z moich znajomych nie ma, więc konkretów nie powiem, a tym co "słyszałem", albo "przeczytałem w gazetach" nie będę się dzielił, bo sam takie informacje też pewnie masz. Mi tam, mimo iż sam pewnie bym nie kupił nawet gdyby mnie było stać, się goldery podobają(zwłaszcza ten poprzedni model),a już z wózkiem bocznym to w ogóle wypas :banghead:Pozdrawiam Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 szad ja w twoim wieku miałem 100 marzeń życia w miesiącu (bez urazy) a teraz liczy się tylko niezawodność i użytecznośći. Jak gość ma dużo kasy to niech kupuje, ale to nie jest jedyny motocykl jaki powinien stac w garażu bogatego motocyklisty. Gdy ktoś kupuje hummera to juz ma bmw 7 i pewnie jakieś ferrari. A jeżeli chodzi o opinie na temat Goldwinga to powinien być najlepszy W SWOJEJ KLASIE bo nie ma konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 jak nie ma?? A Electra Glide? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Ojciec ma Goldasa wiec mógłby Ci pomóc tylko pytać ... :D Wszystko jeszcze zalezy jaki model 1000, 1100, 1200, 1500, 1800 :) Zapraszam jeszcze na www.gwc.pl Edytowane 24 Czerwca 2006 przez siwyex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 No i jest jeszcze K 1200 LT i ze starszych sprzętów, to Kawasaki Voyager, Suzuki Cavalcade, Yamaha Venture, Moto Guzzi California III. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Z tych wersji to bym chcial 1500 1995-2000 rok :) z twarzy ladniejszy niz ten nowy 1800 :D a ja mam wiele pomyslow ale z Goldasem juz sie dlugoo trzymam! Edytowane 24 Czerwca 2006 przez szad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi