przemandero Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, gdzie można zakupić nowe lagi do motocykli? Szukałem po necie i nie mogę znaleźć.Jeśli mam skrzywione same rury, bez goleni, to czy mogę kupić gdzieś same rury i użyć starych goleni? (+wymiana oleju, uszczelniaczy etc) Czy raczej takich akcji się nie robi?Interesowała by mnie jeszcze cena nowej przedniej felgi.Motocykl er5 '06r Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez przemandero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 hejka, spróbuj tutaj: tel. (032) 6162624 - Seba-Motor. Gość wysyła towar wiele rzeczy u niego kupiłem już naprawdę rewelacyjnie ze wszystkiego byłem zadowolony... szybka wysyłka i do tej pory miałem wszystko czego potrzebowałem... nie wiem na ile dysponuje i czy lagi kupisz ale warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas23 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja kupowałem kiedyś rury do CB500 w motobox.pl - dwa lata temu tam było najtaniej (coś koło 350 zł za sztukę). Jeździła potem jak na fabrycznych, byłem bardzo zadowolony. Golenie są zbudowane ze stopu, który się nie gnie, tylko pęka (tak mi kiedyś tłumaczono), więc ich wymieniać nie trzeba. Zmieniasz tylko same rury. Oczywiście konieczna jest wymiana uszczelniaczy i oleju - słyszałem co prawda o zakładaniu starych, ale przy cenie rzędu 30-40 zł za komplet nie widzę sensu na tym oszczędzać. W kwestii felgi nie pomogę... PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Na allegro sa nowe rury do er 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie wiem jak szukałeś, jest tego naprawdę sporo. Na pewno też w larssonie. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 http://www.tecrol.bielsko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalG Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Nic nie mówię ale ten tecrol.bielsko nie działa jak trzeba chyba że coś działali tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Stronka działa. Za lage do Er chcą 330 zł. W cenniku jest do rocznika 97. Srednica 37mm, długość 615mm. Zmierz swoje i sprawdź czy będa pasowały. Tu masz stronke z cennikiem http://www.tecrol.bielsko.pl/cennik.pdf Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi