Jump to content

CBR 600 F2

Recommended Posts

witam mam CBR 600 f2 i potrzebuje sscematu silnika jesli ktos posiada jakies linki to prosil bym o podanie ,

mam jeszcze jeden problem poniewaz nie pali na wszystkie pierwszy od prawej dzieje sie tak od momentu jak zmienilem swiece raz bylo ok a raz nie od dluzszego czasu nic sie nie zmienia jak ja przepalam i brak ładowania z gory dzieki za pomoc pozdro :P :icon_mrgreen:

A po Polsku by sie dało :D :icon_razz:

Tzn mile widziane zasady interpunkcji i w ogóle sensu zdań.

Przeczytaj to i zastanów się czy sam potrafisz siebie zrozumieć...

Bo nikt nie bedzie rozkodowywał godzinami twojeg bełkotu :biggrin:

Ps. Ściągnił sobie serwisówkę i nie zawracaj nikomu głowy ze schamtami. Oczekujesz podania wszystkiego na gotowo bez zerowego wysiłku z twojej strony. A manuali do CBR-ek jest od cholery na necie :icon_razz:

A po Polsku by sie dało

Tzn mile widziane zasady interpunkcji i w ogóle sensu zdań.

Ja też mało zrozumiałem ...

Serwisówka to raz - najważniejsza sprawa. Dwa to sprawdzenie oprzewodów zapłonowych, skoro moto nie pali na 1 garze po wymianie świec to może któraś fajka nie jest prawidowo nałożona.

Pawel

Wim że Niemcy jako jedyni na świecie mają słownik niemiecko-niemiecki (DUDEN) ale zachodzi w tym przypadku konieczność tłumaczenia polskiego tekstu na język polski zrozumiały dla innych Polaków.

Cały paradoks polega na wszechobecnym niedouczeniu naszej młodzieży i winę za ten stan rzeczy ponosi nasz kochany rząd.

Wracając do zadanego pytania a właściwie zbioru pytań.

Silnik nie pali na wszystkie cylindry.

Pracujący silnik nie ma ładowania.

Nie wiadomo czy ktoś w ostatnim czasie zaglądał do gaźników?

Ogólnie biorąc dwukołowy zaniedbany złom marki Honda w rękach biednego i niedouczonego laika motocyklisty.

Odpowiedź nasuwa się tylko jedna- oddać do serwisu niekoniecznie autoryzowanego i zapłacić ile trzeba a samemu wrócić do książek.

Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny

No widze ze strasznie wyksztalcone osoby tu zagladaja, a poza tym to interesowaly mnie informacje na temat CBR a nie korepetycje z J. Polskiego :buttrock: :flesje: Pozdro dla wszystkich !!!! :P

No widze ze strasznie wyksztalcone osoby tu zagladaja, a poza tym to interesowaly mnie informacje na temat CBR a nie korepetycje z J. Polskiego :clap: :wink: Pozdro dla wszystkich !!!! :flesje: