STOCTON Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 witam mam CBR 600 f2 i potrzebuje sscematu silnika jesli ktos posiada jakies linki to prosil bym o podanie ,mam jeszcze jeden problem poniewaz nie pali na wszystkie pierwszy od prawej dzieje sie tak od momentu jak zmienilem swiece raz bylo ok a raz nie od dluzszego czasu nic sie nie zmienia jak ja przepalam i brak ładowania z gory dzieki za pomoc pozdro :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A po Polsku by sie dało :D :icon_razz: Tzn mile widziane zasady interpunkcji i w ogóle sensu zdań. Przeczytaj to i zastanów się czy sam potrafisz siebie zrozumieć...Bo nikt nie bedzie rozkodowywał godzinami twojeg bełkotu :biggrin: Ps. Ściągnił sobie serwisówkę i nie zawracaj nikomu głowy ze schamtami. Oczekujesz podania wszystkiego na gotowo bez zerowego wysiłku z twojej strony. A manuali do CBR-ek jest od cholery na necie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A po Polsku by sie dało Tzn mile widziane zasady interpunkcji i w ogóle sensu zdań. Ja też mało zrozumiałem ... Serwisówka to raz - najważniejsza sprawa. Dwa to sprawdzenie oprzewodów zapłonowych, skoro moto nie pali na 1 garze po wymianie świec to może któraś fajka nie jest prawidowo nałożona. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) jak zmienilem swiece raz bylo ok a raz nie od dluzszego czasu nic sie nie zmienia jak ja przepalam i brak ładowania:D Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No to sie postaram przetlumaczyc: 1. Moto nie ma ladowania.2. Po wymianie swiec raz chodzi na wszytskie cylindry, a innym razem znowu nie pali na jeden. Anyway STOCTON wiecej szczegolow by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wim że Niemcy jako jedyni na świecie mają słownik niemiecko-niemiecki (DUDEN) ale zachodzi w tym przypadku konieczność tłumaczenia polskiego tekstu na język polski zrozumiały dla innych Polaków.Cały paradoks polega na wszechobecnym niedouczeniu naszej młodzieży i winę za ten stan rzeczy ponosi nasz kochany rząd.Wracając do zadanego pytania a właściwie zbioru pytań.Silnik nie pali na wszystkie cylindry.Pracujący silnik nie ma ładowania.Nie wiadomo czy ktoś w ostatnim czasie zaglądał do gaźników?Ogólnie biorąc dwukołowy zaniedbany złom marki Honda w rękach biednego i niedouczonego laika motocyklisty.Odpowiedź nasuwa się tylko jedna- oddać do serwisu niekoniecznie autoryzowanego i zapłacić ile trzeba a samemu wrócić do książek. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Odpowiedź nasuwa się tylko jedna- oddać do serwisu niekoniecznie autoryzowanego i zapłacić ile trzeba a samemu wrócić do książek. :) :smile: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykwln Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jeżeli tak bardzo ci to potrzebne to tutaj masz dokładne schematy http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...p/CAUTION_LABEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STOCTON Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No widze ze strasznie wyksztalcone osoby tu zagladaja, a poza tym to interesowaly mnie informacje na temat CBR a nie korepetycje z J. Polskiego :buttrock: :flesje: Pozdro dla wszystkich !!!! :P No widze ze strasznie wyksztalcone osoby tu zagladaja, a poza tym to interesowaly mnie informacje na temat CBR a nie korepetycje z J. Polskiego :clap: :wink: Pozdro dla wszystkich !!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi