Psujek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tak szybko sie nie zamierzam poddać :PP Szukam takiej książki-wprowadzenia gdzie sie takich ogolnych pojęć naucze o motocyklach i wogole ale też z ukierunkowaniem na ruskie boxery Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam, to mój pierwszy post na tym forum ponieważ wczoraj wieczorem znalazłem to forum :) Interesuje mnie pozycja 28. czyli katalog części MW-750 ponieważ mam zamiar złożyć swojego boxera ^^ Mam pytanie: W jakiej formie jest ten katalog? Skladales juz jakis motocykl? Moze zacznij od czegos prostszego, jakas motorynka, komar albo chociaz WSK-a. Zdajesz sobie sprawe jaki to jest kosz wyremontowac radzieckiego boxera? Moze na poczatek kup sobie ksiazke "Ciezkie motocykle radzieckie" Zycze powodzenia... Ale pamietaj aby nie rzucac sie z motyka na slonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam.Kiepsko u mnie z czasem-więc-jeśli ktoś coś potrzebuje-to zaprzszam na priv....Postaram sie jakoś pomóc...Tutaj raczej mało zagladam...ostatnio... Gosiu..... :clap: własnie zniechęciłas-młodego wielbiciela marki....Ma przeciaz sporo lat-na odbudowe Sprzętu...po kawałeczku-drobnymi kroczkami...moze za kilka lat zrobić kolejna cudeńko.Lepiej byś sama Mu podesłała dokumentacje...bo masz jej sporo-właściwie prawie to samo co ja..... :biggrin: Sama masz niewiele latek-więc skąds kase też bierzesz-a skoro Ty sobie radzisz-to i nie jesteś wyjątkiem. http://groups.msn.com/bCozzII/mb750.msnw http://www.goodkarmaproductions.com/HTML/tech.html http://foto.inbox.lv/creature2/k-750-grama...date=2008-08-27 http://www.side-cars.it/manuale_sidecar_ural_dnepr.html To tak na zachęte.. :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No wlasnie takiej pomocy oczekiwalem ^^ dzieki wielkie juz sie zabieram za moją nową lekturkę Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zobacz alledrogo i kup sobie to co w temacie "lektura obowiazkowa" pogadamy pózniej:)i pomysl o motobazarze w łodzi, namów tate, wójka ciotke czy kogokolwiek zeby cie zawiózł, ostatecznie dylizansem mozesz dojechac ale 3 dni wczesniej musisz ruszyc, chodzi o to zeby klepnac temat, bo remont rusa to gorzej jak katorga na kołymie:)zreszta kupuj, składaj, najwyżej ktos za kilka lat odkupi to co zostało, bedziue na alledrogo-sprzedaje bo tak mnie wk..... ze nie moge dokonczyc z nerwów:) Ty, fajna ta kawa!!!!!Podobuje mi sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Gosiu..... :clap: własnie zniechęciłas-młodego wielbiciela marki....Ma przeciaz sporo lat-na odbudowe Sprzętu...po kawałeczku-drobnymi kroczkami...moze za kilka lat zrobić kolejna cudeńko.Lepiej byś sama Mu podesłała dokumentacje...bo masz jej sporo-właściwie prawie to samo co ja..... :biggrin: Sama masz niewiele latek-więc skąds kase też bierzesz-a skoro Ty sobie radzisz-to i nie jesteś wyjątkiem. To tak na zachęte.. :biggrin: Pozdrawiam Mysle ze nikt nikogo tu nie zniecheca a probuje uswiadomic co to znaczy remont weterana. Ja na ten przyklad blado widze remont czego kolwiek przez Psujka skoro mu nie chce sie nawet wysilic i samemu poszukac w necie materialow o tematyce ktora go interesuje. Google nie boli... A uzywajac wyszukiwarek mozna duzo materialow odszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 grzykrzy- kiedy kupowalam kache to ceny byly prawie jak za zlom ;) i to m.in sprawilo, ze nie bylo tak zle. aha i jeszcze jedno - mam cholerne szczescie :) naprawde.. cholera! :D Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Mysle ze nikt nikogo tu nie zniecheca a probuje uswiadomic co to znaczy remont weterana. Ja na ten przyklad blado widze remont czego kolwiek przez Psujka skoro mu nie chce sie nawet wysilic i samemu poszukac w necie materialow o tematyce ktora go interesuje. Google nie boli... A uzywajac wyszukiwarek mozna duzo materialow odszukac. He he he-nie każdy potrafi szukac na googlarce-popatrz co się dzieje w działe-serwisówki...>>> Tak trudno jest podac kilka adresów-bez pokazywania-co się wie.... -nie dasz rady..... -na co się porywasz..... Rodzicami Jego jesteście???-nie znacie Chłopaka-to dajcie co chce-jak coś macie-i odpuśccie sobie ten moralizatorski ton. Wszyscy niby potrafią najlepiej wszystko robić-(jak to w Polsze)-a jak się kupuje grata w kraju-to zawsze trzeba go rozkręcić na śrubki-po Polskich (i nie tylko) mechanikach. WILD...... :icon_evil: ... :notworthy: ......Jestem pełen podziwu dla Twej umiejętności szukania materiałów .....u ........i pomocy innym :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 grzykrzy .. na litosc.. "nie ma co sie porywac z motyka na ksiezyc" troche realizmu. co jak co, ale "nie-dzielenie" sie wiedza nie mozesz mi zarzucic ;) Goska p.s jak ma mozliwosci, kase i dobrych rodzicow to niech kupuje mwiaka z prawdziwego zdarzenia. ja mu nie wrog :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja myślę, że chłopakowi podobają się ruskie motocykle i chciał po prostu jakoś sie wmiksować w towarzystwo :cool: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chłopak tak czy siak wybierze co będzie chciał. To inne czasy, inna podaż możliwości, wiedzy etc,etc. :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wogole mam pytanie natury hmm dobrego smaku :D Czy wielkim grzechem będzie wsadzenie tłumika od BMW do K-750? Ten mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chłooopie, mozesz wsadzic nawet cały piec z traktora co tam bmw, mozesz go pomalowac na kolor twoich kaleson, lub kaleson ojca, albo w ogóle nie pomalowac(ostatnio w krakowie pod M1 widziałem chyba jette z 1515 zdrapana do blachy grubym papierem i po lekkim zardzewieniu prysnieta klarem :biggrin: )mozezz zrobic choppera, bobbera nie wiem jeszcze kaia kupe, mozesz wszystko, tylko najpierw musisz to złożyc do kupy, ........boooosssssszzzzzzze jaki ja głupi jestem :biggrin: przeciez mozesz kupic co chcesz i zlecic remont:) i bedziesz miał za*eb.....pojazd :biggrin: kupuj, smiało, do wiosny ci zrobia, pojezdzimy, przyjade swoim, jak woza zdąze zrobic, bo ja robie niestety sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wogole mam pytanie natury hmm dobrego smaku :D Czy wielkim grzechem będzie wsadzenie tłumika od BMW do K-750? Ten mi się bardziej podoba No nie, chłopie Ty na prawdę jesteś zagubiony.Nie czujesz o czym gadamy... :cool: Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 oczywiscie ze wie o czym mówi, i na pewno to zrealizuje jak chłopaki z tematu http://forum.motocyklistow.pl/budowa-wlasn...la-t107397.html go troche podszkola czyli:jak spawac w kurniku zeby kury dalej jaja znosiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi