Drwal84 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Sprawa załatwiona, musiałem zakupic oryginalny wałek. Dostac uzywke nie realne, koszt oryginału 352 zl .Musze zajrzec tez do skrzyni i raczej bez wymiany czesci sie nie obedzie, a znalesc uzywane tryby czy wodziki rowniez ciezko, a ceny ori kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infamous Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Z używanymi częściami jest tak że może i je dostaniesz ale nie wiadomo w jakim stanie.Ja ostatnio kupiłem dwa tryby 4 biegu w serwisie i zapłaciłem ponad 800 złotych także tak jak piszesz ceny kosmiczne.A co do części używanych to polecam firme "JARCROSS" zamawiałem u nich kosz sprzęgłowy wew. i wszystko elegancko szybka wysyłka itp. tu masz numer 533 031 569 może akurat będą mieli to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal44 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam!Potrzebuje lancuch do mojej YZ 125.Jestem poczatkujacy w temacie wiec chcialem sie poradzic jaki mozecie mi polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 łancuch? najlepiej z dida oringowy może być ale jak zmieniasz łańcuch to cały napęd odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksp242 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Siemka! Mam pytanko. Chciałbym sprawić sobie yamahe yz125. Mam 180cm wzrostu i ważę 100kg. Czy nie będzie ona mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Siema powiedzcie mi czy rama z yz 89r jest taka sama jak 95 lub 98? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Siema powiedzcie mi czy rama z yz 89r jest taka sama jak 95 lub 98? Przez dziesięć lat na pewno wprowadzili jakieś poprawki,więc raczej nie Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 chodzi czy plastiki z 95 podejda do ramy 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 znalazlem rame z 2000r ale niestety yz426f, moje pytanie czy silnik 2t ma takie same mocowania jak 4t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayz250 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 witam mam pytanie czy ktoś wie jakie sa numery wodzików do yz 250 rok 90 kod 3sp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 witam mam pytanie czy ktoś wie jakie sa numery wodzików do yz 250 rok 90 kod 3sp pozdrawiamhttp://www.partzilla.com/parts/search/Yamaha/Motorcycle/1990/YZ250A/SHIFT+CAM+FORK/parts.html Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpkmateusz Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam. Mam yz 250 z 2000r. Czy ma ktoś informacje jakie oznaczenie powinny mieć wodziki do tego modelu R,L,C np.(5BE 5?)? Mam problem ze skrzynią i nie wiem czy przypadkiem poprzedni właściciel przy remoncie nie wsadził wodzików od nie tego modelu.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TymbaRRk Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Siema :) Chciałbym się poradzić Was na temat tego motocykla. Przesiadam się z 50-tki (Simson) więc myślę że wybór nie jest zły. W moim województwie są tylko 3 droga, tańsza i najtańsza. Ta trzecia (najtańsza) stoi za 2.700, wiadomo że jest to rocznik 88 ale tak niska cena ? Podobno silnik pali z pierwszego bez zarzutów, wymieniany napęd, oleje, klocki, płyny itp. Stan wizualny mogę określić jako średni motocykla na oczy jeszcze nie widziałem i nie słyszałem wszystkiego dowiem się w sobotę. Z pewnością z czasem zrobię remont wizualny. I tutaj pytania do Was - Co myślicie o tym motocyklu jak na pierwsze moto tego typu ?- Co jest z tą ceną, rozsądna ? (Mogę podrzucić foto)- Jutro zadzwonię do sprzedającego wypytam go o motocykl ale co polecacie go się zapytać ? Za bardzo nie jestem ogarnięty w motocyklach terenowych bardziej w sportach więc dlatego pytam. :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterDui Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Cześć. Mam pytanie bo padł mi wał w mojej wy 250 94r :/ i nie mogę znaleźć a jak patrze na internecie to silniki od 93-98r wyglądają tak samo tylko w niektórych wyższych rocznika 97-98 jest inaczej zawór wydechowy na cylindrze zrobiony . I czy dało by rady wał z tych innych roczników podpasować do mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capek21 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam znajomy ma problem w swojej Yz 125 z 2003 roku, mianowicie blokuje mu się tylny hamulec. Nie zawsze ale po którymś hamowaniu tylnym hamulcem i po odpuszczeniu hamulca koło nadal jest zablokowane i po czasie puszcza, po około 15 minutach. Wyczyściliśmy cały układ zalany świeżym płynem i odpowietrzone, po tym zabiegu bez zmian. Jak myślicie co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi