Pietra Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Damka też jest OK co nie zmienia faktu że to damka Ja mam szybę wysoką z GIVI i przy 200 km/h daję radę a przelotowe to 150-170km/h Mały DL głupio wygląda z miejscem na drugą rurę za to silnik ma nowocześniejszy. Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) Witam, miałem ten sam problem ostatnio, ale ja byłem zdecydowany: enduro. Mam 195cm i kupiłem enduro/funduro i jest spoko. Mieszczę się, jest wygodnie i fajne jest to, że nie czuje się jak na kocie. :icon_mrgreen: Na początek 650 przy 180kg mi wystarcza, może kiedyś się przesiądę na coś mocniejszego. Kiedyś rozważałem jakiegoś czopka, ale wybrałem enduro za jego uniwrsalność i nie podatność na polskie "drogi". :icon_mrgreen: Edytowane 30 Lipca 2008 przez majki_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Może jest na forum jakiś wysoki motonita? Jaki polecacie motocykl dla faceta 196cm wzrostu? Żeby sie dobrze czuł na nim i wyglądał??Piszcie-może jakieś doświadczenia? W kazdym razie adekwatny do uprawnien, umiejetnosci i ergonomi. :icon_mrgreen: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vladimir_grubin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Damka też jest OK co nie zmienia faktu że to damka Ja mam szybę wysoką z GIVI i przy 200 km/h daję radę a przelotowe to 150-170km/h Mały DL głupio wygląda z miejscem na drugą rurę za to silnik ma nowocześniejszy.Pzdr Z tego co wiem od dealerów, to Suzuki pracuje nad następcą DL1000 i to dosyć aktywnie, bo mają straszną dziurę w sprzedaży w tym segmencie (a wszystko przez Euro3). Podejrzewam, że po poprawkach to nowy tysiączek będzie miał zdecydowanie nowocześniejszy silnik. A wtedy... a wtedy przyjdzie czas na zmiany :icon_twisted: Sry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 GS-a w tej cenie nie kupi, Africa to i owszem. ... za 20 tysi to kupi prawie 1150, a na pewno starczy na dobrze wyposazone 1100 + jakies ubranie do tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 20 tyś starczy na varadero sam takim jeżdżę i mam 2 metry wygodny i bezpieczny rekord trasy na raz to prawie 1700 w dwie osoby. Choppera nie kupuj będą bolały cię plecy bo to norma przy tym wzroście pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto69 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 jeśli "ten ktoś" lubi klasyczne kształty to jest jeszcze XJRsam taką poruszam się i przy moich 198 czuję się bardzo komortowolatanie we dwoje to też dla tego sprzęta żaden problem a za 20.000 można znaleźć piękną sztukę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 varadero, xjr, r1150gs, dl1000... panowie, nie za wiele dla świeżaka..? o wyborze motocykla w pierwszej kolejności decydują umiejętności prowadzenia. tym bardziej, że jeśli gość jeszcze nie wie, co go kręci na 2 kółkach, to może mu się spodobać armatura, i wtedy te porady do niczego mu się nie zdadzą ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devero Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) NIEDAWNO BYLEM PRZED TYM SAMYM WYBOREM - PRAWIE DWA METRY WZROSTU I BARDZO MALE DOSWIADCZENIE...SKONCZYLO SIE NA YAMASZCE TDM I WYBÓR OKAZAL SIE REWELACYJNY - PLYNNIE I DELIKATNIE ODDAJE MOC I PRZEDE WSZYSTKIM -REWELACYJNA NA NASZE DROGI CO PRZY PEWNYM BRAKU UMIEJETNOSCI OKAZUJE SIE NA NASZE KOLEINY BARDZO POMOCNE NIESTETY....NA POLECANYM DO NAUKI GS WYGLADALEM JAK NA JAMNICZKU WIEC...WITAMY W SWIECIE MOTOCYKLOWYCH DŁUGAJÓW I ICH PROBLEMÓW;-)) ;) Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez devero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Chętnie pomoge, Honda transalp, rocznik 2008 w dobrej cenie, po lokalizacji widze ze troche daleko ale da sie cos na to zaradzic, z hasłem "żyrafy wchodzą do szafy" dobry rabat sie znajdzie :P :icon_mrgreen: :notworthy: Szczegóły w linku :buttrock: :flesje: :crossy: :crossy: Cytuj Honda-the Power of Dreams.www.wyszomirski-honda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Yamaha Fazer 600 model 2004->jak kupowałem swoje moto XT600 (mój wzrost 185cm) do tego fazerka (http://www.motorakowski.pl/component/option,com_ponygallery/Itemid,35/func,viewcategory/catid,61/) przysiadał się chłopak o wzroście zbliżonym do 2m, dokładniej chyba 196cm i wyglądał całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi