Skocz do zawartości

MARZEC - Plawniowice ??? (TERAZ KWIECIEN )

bronx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Stalo sie cos niemozliwego wiec pochwale sie i tu :lol:

ZDALEM MATE,kurde....sam w to nie wierze,wykorzystalem wszytkie cztery terminy i udalo sie wkoncu

juz bylem na wykup warunku przygotowany,a tu takie mile cos...dobra koniec chwalenia :D

ale musialem,hehe

spotkanie juz niedlugo,popijemy chlopy :D

z bronxem jedziemy bodajze w poniedzialek na wizje lokalna zalewu rybnickiego :D

aloha.....

A mnie cóś ostatnio Wareczka bardzo wchodzi, a Tyskie jakoś mniej (wstyd tak zdradzać rodzimy śląski browar ale trudno). :roll:

Kurna ludzie jak w tym roku na pierwszym zlocie strzeli pierwsze zamknięcie od pierwszej puszki browca to zobaczycie najbardziej szczęśliwy pysk na świecie. To znaczy mój... :D

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

hej pijaki i pjaczki :D qurna troszka sie nas uzbieralo , tak z leksza prawie 25 osob :D

ponizej wypise wszystkich jak kogos przeoczylem to dopiszcie sie w nastepnych postach , jesli ktos niejest pewien tak na 70-80% i wiecej to niech sie odezwie. Jedziemy w poniedzialk z tym pijakiem Tubapl nad zalew i wrzucimy info o kwaterach i cenach

Oto lista potencjalnych klientow izby wytrzezwien w Rybniku :D

1 Tubapl

2 Pipcyk + zona( ?)

3 VIT66

4 Virus

5 Darek

6 W-max

7 szramer ( ?)

8 Zbyhoo

9 Seba

10 Bronx - czyli ja

11 Andrzejtg

12 Draco Fisher

13 Cichy

14 mimo_ck

15 Adam.b6

16 Nowy

17 bahama

18 redwater

19 askot6

20 zbyhu

21 Delfi ( + weselna :mrgreen: :D )

22 zombas

23 PGR

24 Dual

Nois kurna co z toba :arrow: :?: :?: : :arrow: !: :!: :!:

mam nadzieje ze nic niepochrzanilem bo ledwo zyje :twisted:

Ja pingole my spactfikujemy pol rybnika :) ale bedzie jazda :mrgreen:

Byle by cieplutko i slonecznie bylo .... no ok czas spac

Sprawa wyglada nastepujoaco:

Wszystkie osoby ktore na 100% piosza sie na ten zlot proszone sa o potwierdzenie ponizej tego postu (chodzi o to ze np w wyniku wypadku losowego , czy jakies innej przyczyny i niemoznosci stawienia sie na zlocie pokryja koszty wynajecia domku)

Wstepnire jest zarezerwowany domek b,wysokiego standardu ( ponizej sa zdjecia) w domku tym powinno pomiescic sie ok 20 osob , na dzien dzisiejszy na 1 domek przypada 10 osob, posiada 2 sypialnie ( ta opcja dla Pipcyka i zony - zeby nieczuli sie skrepowani , sory Goffa jak urazilem :D , bo ja bym np chcial spac z 20 kobietami ale czy kobieta chciala by spac z 20 facetami , wiec sa 2 sypialnie w kazdej po 2 luzka , prysznic kuchni poprostu wypas) cena takiego domku to 230zl rozdzielic na 10 osob wiec po 23zl za osobe, miejsce na rozno kosztuje 100 zl , moze uda sie dostac na to rabat. Termin do zaplaty za domek to polowa marca. Prosze wszystkich o odpowiedz do 12 Marca , wtedy udam sie tam i zaplace za domek. Jestem sklonny wylozyc pieniadze za osoby ktore juz znam i jestep pewien ich slowa - niedyskryminuje tutaj nikogo , ale niejest to mala sumka.

W razie pytan prosze o posty.

Na zakonczenie :D

Miejsce jest q**a wyjebist* :D jeziorko domek tak odwalony ze glowa boli , parking na maszyny (niekryty) , stroz na bramie , miejsce na rozno zadaszone

Dodam jeszcze ze troszke na zajelo wyszukanie tego miejsca :D sa tam korty tenisowe :D bo ja bym chetnie pogral :)

No wiec na bank to piszemy sie ja( Bronx) i Tubapl

Plan zlotu

spotkanie pod radiostacja w gliwicac przejazd do miejscowosci Rudy Raciborskie zwiedzanie zabytku klasztorno palacowego , oraz cysterskiego parku krajobrazowego ( o ile czas pozwoli i beda chetni mozna skoczy na pogozelisko z 91 czy 92 roku , ten slynny pozar ) i potem na docelowe miejsce pobytu i zlotu :D

ZEBRANIE POD RADIOSTACJA 17 KWIETNIA O GODZ 11.30 !!!!

co do odbioru grupy dojezdzajacej z bielska , zor itp zamieszcze info w tym tyg ( o ile niepodjada pod radiostacje) [/color]

urff wkoncu juz polowa spraw formalnych za mna

moja komora 604482186 ( ta co rok temu )

a teraz KIEDY juz kwiecie??? az milo pomyslec ze znow sie spotkam i zas se popijemy :D :arrow: :mrgreen: :D :D :D :)

Dawaj Bronx numer konta i datę kiedy pojedziesz kasę wpłacać...

Kase trzeba wplacic do 12 marca :D Chcecie wplacac na konto osrodka czy np moje ( rozumiem obawy o defraudacja wiec wyrazcie jak dla was jest wygodniej i spokojniej :D )

Aż szkoda tego domku,taki ładny jest(jeszcze)

mimo_ck bo zastaw od ciebie wezmiemy :)

Tam jest fadnie i bogaty jest wlascieciel wiec nalezy sie z kulturka zachowywac bo moze zdazyc sie tak ze podejdzie sie kiedys do szefostwa w sprawie jakiegos sponsoringu :D wiecie 2 pieczenie na 1 ogniu :mrgreen: