AdamS Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 Święte słowa - BROWAR jest O.K.- kurde chyba jestem uzależniony. Dziennie - choć jedno musi być i nie ma zmiłuj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 dobry bronek niejest zły ale odradzam jazdy po piwkujest to tak ciekawe zajęcie , że niemusze nic pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam! Stalo sie cos niemozliwego wiec pochwale sie i tu :lol: ZDALEM MATE,kurde....sam w to nie wierze,wykorzystalem wszytkie cztery terminy i udalo sie wkoncujuz bylem na wykup warunku przygotowany,a tu takie mile cos...dobra koniec chwalenia :D ale musialem,hehespotkanie juz niedlugo,popijemy chlopy :D z bronxem jedziemy bodajze w poniedzialek na wizje lokalna zalewu rybnickiego :D aloha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 Zombas qrwa stary po zatruciu tyskie łojisz :?: 8O Samobójca :!: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 A mnie cóś ostatnio Wareczka bardzo wchodzi, a Tyskie jakoś mniej (wstyd tak zdradzać rodzimy śląski browar ale trudno). :roll: Kurna ludzie jak w tym roku na pierwszym zlocie strzeli pierwsze zamknięcie od pierwszej puszki browca to zobaczycie najbardziej szczęśliwy pysk na świecie. To znaczy mój... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 Jeśli przyjedziesz tą cudną CeZetą, to ode mnie masz Warkę na otwarcie sezonu!!! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Darek u mnie masz browara i 3maj za słowo Mam nadzieję, że to tego wypijesz właśnie z rogalem na pysku ooo taaaakim: DAREK :arrow: :mrgreen: :twisted: :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 27 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 hej pijaki i pjaczki :D qurna troszka sie nas uzbieralo , tak z leksza prawie 25 osob :Dponizej wypise wszystkich jak kogos przeoczylem to dopiszcie sie w nastepnych postach , jesli ktos niejest pewien tak na 70-80% i wiecej to niech sie odezwie. Jedziemy w poniedzialk z tym pijakiem Tubapl nad zalew i wrzucimy info o kwaterach i cenach Oto lista potencjalnych klientow izby wytrzezwien w Rybniku :D 1 Tubapl 2 Pipcyk + zona( ?) 3 VIT66 4 Virus 5 Darek 6 W-max 7 szramer ( ?) 8 Zbyhoo 9 Seba 10 Bronx - czyli ja 11 Andrzejtg 12 Draco Fisher 13 Cichy14 mimo_ck15 Adam.b616 Nowy17 bahama18 redwater19 askot620 zbyhu21 Delfi ( + weselna :mrgreen: :D )22 zombas23 PGR24 Dual Nois kurna co z toba :arrow: :?: :?: : :arrow: !: :!: :!: mam nadzieje ze nic niepochrzanilem bo ledwo zyje :twisted: Ja pingole my spactfikujemy pol rybnika :) ale bedzie jazda :mrgreen: Byle by cieplutko i slonecznie bylo .... no ok czas spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Yeach,ale ekipa sie kroi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Jedziemy w poniedzialk z tym pijakiem Tubapl nad zalew wypraszam sobie...to pomowienia :oops: :roll: :D :lol: :Doby tylko wszyscy wpisani na ta liste sie stawili to bedzie niezle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Sprawa wyglada nastepujoaco:Wszystkie osoby ktore na 100% piosza sie na ten zlot proszone sa o potwierdzenie ponizej tego postu (chodzi o to ze np w wyniku wypadku losowego , czy jakies innej przyczyny i niemoznosci stawienia sie na zlocie pokryja koszty wynajecia domku)Wstepnire jest zarezerwowany domek b,wysokiego standardu ( ponizej sa zdjecia) w domku tym powinno pomiescic sie ok 20 osob , na dzien dzisiejszy na 1 domek przypada 10 osob, posiada 2 sypialnie ( ta opcja dla Pipcyka i zony - zeby nieczuli sie skrepowani , sory Goffa jak urazilem :D , bo ja bym np chcial spac z 20 kobietami ale czy kobieta chciala by spac z 20 facetami , wiec sa 2 sypialnie w kazdej po 2 luzka , prysznic kuchni poprostu wypas) cena takiego domku to 230zl rozdzielic na 10 osob wiec po 23zl za osobe, miejsce na rozno kosztuje 100 zl , moze uda sie dostac na to rabat. Termin do zaplaty za domek to polowa marca. Prosze wszystkich o odpowiedz do 12 Marca , wtedy udam sie tam i zaplace za domek. Jestem sklonny wylozyc pieniadze za osoby ktore juz znam i jestep pewien ich slowa - niedyskryminuje tutaj nikogo , ale niejest to mala sumka.W razie pytan prosze o posty.Na zakonczenie :D Miejsce jest q**a wyjebist* :D jeziorko domek tak odwalony ze glowa boli , parking na maszyny (niekryty) , stroz na bramie , miejsce na rozno zadaszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Dodam jeszcze ze troszke na zajelo wyszukanie tego miejsca :D sa tam korty tenisowe :D bo ja bym chetnie pogral :)No wiec na bank to piszemy sie ja( Bronx) i Tubapl Plan zlotuspotkanie pod radiostacja w gliwicac przejazd do miejscowosci Rudy Raciborskie zwiedzanie zabytku klasztorno palacowego , oraz cysterskiego parku krajobrazowego ( o ile czas pozwoli i beda chetni mozna skoczy na pogozelisko z 91 czy 92 roku , ten slynny pozar ) i potem na docelowe miejsce pobytu i zlotu :DZEBRANIE POD RADIOSTACJA 17 KWIETNIA O GODZ 11.30 !!!!co do odbioru grupy dojezdzajacej z bielska , zor itp zamieszcze info w tym tyg ( o ile niepodjada pod radiostacje) [/color]urff wkoncu juz polowa spraw formalnych za mna moja komora 604482186 ( ta co rok temu )a teraz KIEDY juz kwiecie??? az milo pomyslec ze znow sie spotkam i zas se popijemy :D :arrow: :mrgreen: :D :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja na 100%, może wpadnie mój brachol ale on na razie na 60% :D Dawaj Bronx numer konta i datę kiedy pojedziesz kasę wpłacać... Kurna 1,5 miecha trza czekać :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja też potwierdzm.Ja + flaszka samogonu.Aż szkoda tego domku,taki ładny jest(jeszcze) :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Dawaj Bronx numer konta i datę kiedy pojedziesz kasę wpłacać... Kase trzeba wplacic do 12 marca :D Chcecie wplacac na konto osrodka czy np moje ( rozumiem obawy o defraudacja wiec wyrazcie jak dla was jest wygodniej i spokojniej :D ) Aż szkoda tego domku,taki ładny jest(jeszcze) mimo_ck bo zastaw od ciebie wezmiemy :)Tam jest fadnie i bogaty jest wlascieciel wiec nalezy sie z kulturka zachowywac bo moze zdazyc sie tak ze podejdzie sie kiedys do szefostwa w sprawie jakiegos sponsoringu :D wiecie 2 pieczenie na 1 ogniu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi