bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ty szramek dogadajs ie z nimi bo jak ciebie niebedzie to oni ich do dmku niewpuszcza!!!! bo to na ciebie jest ta chatka brana:) wiec bedziecie mieli problem ~!~~ hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ok a daleko to od dworca pks?? :mrgreen: :clap:Dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 niech kazdy sprawdzi czy jest potem niebedzie juz reklamacji :clap:jedno miejsce jest wolne ale go niema ( pewna osoba prosila mnie o rezerwacje) nieda rady wplacic kasy przed zaplata wiec zaplaci jak przyjedzie a jak nieprzyjedzie to poskaldamy sie po 1zl i juz bedzie wszystko gralo ok zalaczam liste osob z podzilem na domki i osoby odpowiedzilane pamietajcioe ze niewpuszcza was jak szramka niebedzie , jak cos to dzwonic to to zmienie uff to chyba wsztsko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Darek skrobnął:możemy jak będzie czas połazić po mieście Co Ty juz w PSzczynie chcesz się nawalić :?: :mrgreen: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czolem! Bronx, nie wiem jak to bedzie z moim netem, bo dzisiaj przechodzimy na DSLa z neostrasy, wiec moze byc jajo, jesli sie cos posypie z instalacja.Wiec w razie czego moj domowy (32) 4230595 (a koma juz dawalem). Dzisiaj bede po 17 w domu, jutro jestem caly dzien - do dyspozycji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ...moja propozycja w rybniku zbiurka podz szpila o godz 13 a gliwice zostaja jak byly !!!!!!!!!!Grupa Zachód zjawi się w składzie krasnal, Borda i QuadMan w Gliwicach tak koło godziny 12.30-13.00 Tylko nie mamy pojęcia gdzie jest ta słynna radiostacja. Przyjedziemy od strony Opola. Czy ktoś się zaoferuje nas poprowadzić :?: Do mnie można zadryndolić 602-430-111 (najlepiej tak do piątku wieczorem). :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Darek skrobnął:możemy jak będzie czas połazić po mieście Co Ty juz w PSzczynie chcesz się nawalić :?: :mrgreen: :clap: PGR ty pało przecież mieliśmy się spotkać przy zaporze w Porąbce w Witkiem i razem do Pszczyny czy gdzieś tam!!Przestań pić kiedy posty czytasz bo się z tobą dogadać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ty szramek dogadajs ie z nimi bo jak ciebie niebedzie to oni ich do dmku niewpuszcza!!!!yeeeeaaaaahhhhhhhh zaś mam władze :clap: moze do tego czasu sie naprawi padaka którą kupuje ,albo red mnie wezmie na tył :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 moze do tego czasu sie naprawi padaka którą kupuje ,albo red mnie wezmie na tył :) OOO, red na tył ???Jakieś anale się zapowiadają :lol: , no chyba że redziu sobie pas cnoty założy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 moze do tego czasu sie naprawi padaka którą kupuje ,albo red mnie wezmie na tył :clap: OOO, red na tył ???Jakieś anale się zapowiadają :lol: , no chyba że redziu sobie pas cnoty założy :) Bedzie o czym w rzeznickiej opowiesci pisać :DChapter 7 " Rybnik Anal Party" :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Krasnal walcie ta slynna niemmmmieckja autostrada caly czas prosto , miniecie Tesco bedzie po prawej stronie , dalej ptosto , przejedziecie taki most , przed nim bedzie ogreniczenie do 50 , strasznie podziurawiony , i za mostem bedzie to 3 zjad w prawo , powinien bys drogowskaz na tarnowskie gory!! Zbyhu posylallem ci PW i gg i inne ze niebedzie mnie w tych godzinach jutro tez NIE!!!!!!Wiec kietruje te slowa do Ciebie i DracoFishera , umowcie sie pod szpilka najlepeij na 13,30 tak co wszyscy sie poskladamy w 1 miejscu a nie bedziemy latac jak muchy do gowna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Tak mi do głowy przyszło-te domki to jest tylko Bed, czy Bed & Breakfast?????Jak samo Bed, to czy gdzies bisko jest jakis spożywczo-monopolowy,coby kiełbache na ognicho zakupić i kefirek na rano???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 a moze ktos wie jak najlepiej z Chorzowa dojechac??? bo ja dopiero o 12,50 bede z tego miasta do was smigac i buu niebardzo wiem ktoredy:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Tak mi do głowy przyszło-te domki to jest tylko Bed, czy Bed & Breakfast?????Jak samo Bed, to czy gdzies bisko jest jakis spożywczo-monopolowy,coby kiełbache na ognicho zakupić i kefirek na rano???? Właśnie co z jedzonkiem ??Jest coś w zasięgu żeby można było sobie coś zjeść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Tak jak na wisle , wislanka, a potem kolo Zor skrecasz w prawo na rybnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi