VIT66 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 No ja pewno z Porąbki bede jechal z rana w sobote wiec pewnie Darek u Ciebie wyląduje , ewentualnie od razu w Pszczynie :D ale mozna by tez przez Gliwice jechac :clap: zawsze to dluzsza traska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam! Zapodaję nr mojej komóry: 508 123 597.Ze Zbyhem się jeszcze zgadamy, kto będzie prowadził grupy do Stodół. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Czolem! No, licze na to ze WSKa bedzie na chodzie, bo dzisiaj np. mialem sprzeglo w proszku i naprawialem to w parku - znowu poszla zawleczka i sie rozkrecilo :clap:.Juz poskladane, ale musze do tego zajrzec one more time i zrobic zawleczke z tytanu ;PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam wszystkich Bronx czy jak ja sie nie zjawie na tym zlocie bo niestety nie mam czym przyjechac :clap: a juz zaplacilem za domek to czy kasa przepadnie :?: bo jak narazie nie ma nikogo chetnego co by mnie wzial chyba ze jakos uda mi sie jeszcze zrobic moto ale watpie teraz nie bede mial czasu szok pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 no cichy ale niestety przepadanie czyba ze wszyscy zgodza sie wylozyc wiecej za brakujace miejsce tzn Ciebieja niestety niemam jak cie wziac bo biore moja druga polowke ale niesety pod wieczor musze sie rozstac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dajcei znac czy szykujecie sie pod ta radisotacje czy w rybolu , bo jak narazie to wszyscy wala prosto na rybnik :clap: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hmm 8O ze tez akurat teraz mi sie musialo moto zwalic masakra a tak fajnie sie zapowiada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No ja pewno z Porąbki bede jechal z rana w sobote wiec pewnie Darek u Ciebie wyląduje , ewentualnie od razu w Pszczynie :D ale mozna by tez przez Gliwice jechac :) zawsze to dluzsza traska :clap: Całkiem fajny pomysł. My z Pipcolem zwalimy sie do Darka lub spotkamy sie w Pszczynie. Miło bedzie razem musać na ten Rybnik. :) Jest jeszcze jedna opcja. Spotkanie z Toba Wiciu w Porabce i potem jak wyzej opisalam.A potem podjedziemy po naszego zjeba Szramcia, zeby nam sie nie zgubił :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No ja pewno z Porąbki bede jechal z rana w sobote wiec pewnie Darek u Ciebie wyląduje , ewentualnie od razu w Pszczynie :D ale mozna by tez przez Gliwice jechac :) zawsze to dluzsza traska :clap: Całkiem fajny pomysł. My z Pipcolem zwalimy sie do Darka lub spotkamy sie w Pszczynie. Miło bedzie razem musać na ten Rybnik. :) Jest jeszcze jedna opcja. Spotkanie z Toba Wiciu w Porabce i potem jak wyzej opisalam.A potem podjedziemy po naszego zjeba Szramcia, zeby nam sie nie zgubił :D Pozdrawiam Może byśmy się spotkali na rynku w Porąbce, albo jak wolisz przy zaporze.No i określmy się co do godzinki spotkania. Tak będzie chyba najlepiej bo my z Goffą nie wiemy gdzie Darek mieszka.A tak to spotkamy się w Porąbce i razem spokojnie pojedziemy do Darka czy tam do PszczynyCo Ty na to Wiciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 W piątek wieczorem dam znac skąd startuje i bedzie super jak razem bedzie mozna z zapory startnąć :clap: No cała przyjemność po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 W piątek wieczorem dam znac skąd startuje i bedzie super jak razem bedzie mozna z zapory startnąć :clap: No cała przyjemność po mojej stronie. Ok. Jeszcze PGR z banda sie do nas dołączą. Juz sie ciesze, ze niebawem sie zobaczymy :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 W piątek wieczorem dam znac skąd startuje i bedzie super jak razem bedzie mozna z zapory startnąć :clap: No cała przyjemność po mojej stronie. Super!Jak by co to mój mobile 604 444 508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 dajcei znac czy szykujecie sie pod ta radisotacje czy w rybolu , bo jak narazie to wszyscy wala prosto na rybnik :clap: :) :D ja zostaje przy radiostacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ludzie tylko dawajcie konkretnie znać na kogo mamy w Mysłowicach czekać a z kim się w Pszczynie spotkamy. Bo się będziemy jak palanty szukać po całej Polsce :clap: Planuję wyjazd z chałupy po jedenastej. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Wszystko wsazuje na to że Bozia chcąc zwiększyć ilość sobotnich atrakcji ześle lekki deszczyk tudzież zadba o stan naszych opon stosownie obniżając temperaturę powietrza. Ale co tam, trza być twardym... :clap: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi