virus Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Goffa ja tez chce z wami jako drugie dziecko jak tylko bierzecie butelki ;) dla szramika to ja tez chce do adopcji Poza tym dzieci mogą z rodzicami w tym zarezerwowanym :twisted: I 3 mac tam miejsce dla 4 druhen (po dwie na łeb dla dzieciaków) :mrgreen: Haha, no to pytosz..!! Bedziesz drugim dzieckiem, a co niewiedziales o tym? Sorki juz prostuje, a wiec adopcja obejmuje Ciebie i Szramera, zeby było razniej wójek Red bedzie Wam spiewał do snu :lol: :lol: :lol: Tylko spicie w spiworach z raczkami na wierzchu :lol: :lol: :lol: :lol: ma sie rozumiec!!PozdrawiamPS. A co w tych butelkach ma byc bebiko czy humana :mrgreen: Robie sie zazdrosny , moze i ja sie zalapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Ino coby o tym weselisku rybnickim potem we Wiadomościach nie godali... w razie czego ja się zabarykaduję w śpiworze i będę ostrzeliwał pustymi flaszkami a druhny będą amunicję podawać...A propos, kasa na te ekscesy już poszła. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Druhny czy adopcja - oto jest pytanie, chyba mi bez Żonki przyjechać zostanie !!!Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Najlepiej tak jak ja i druhny i adopcja w jednym u Państwa Pipcyków juz mam miejsce zajęte, DAREK jakby co to ja biorę prawą flankę :mrgreen: :arrow: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Kurcze na tydzień zostawiłem żonę samą , a po powrocie już mam dzieci ;) Kurcze i jedź tu na delegacje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Ale za to od razu odchowane i mlekiem Ci się nie strują, a i "rowerki" już też fajne mają !!!To nie narzekaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Kurcze na tydzień zostawiłem żonę samą , a po powrocie już mam dzieci ;) Kurcze i jedź tu na delegacje :lol: Eeeej, eej, eej... :lol: :lol: :lol: Przynjamniej nie musisz juz im pieluch zmieniac :lol: i przewijać :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Bronx jesli pozwolisz to wywolam Cie do tablicy :flesje: Juz mamy 16marca. Powiedz cos blizej. Ile domkow mamy?Bo przeciez tam nie ma mozliwosci rozbicia namiotu jak pisales, a ludzi troche sie zjedzie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam!Przejmuje na chwile inicjatywe organizacyjna od kolegi Bronx-a. Lista osob ktore wplacily bedzie juz niedlugo,w tym tygodniu postaramy sie takowa umiescic.Prosimy rowniez o niewplacanie wiecej pieniazkow na konto kolegi Bronxa.Domek bedzie jeden w stuprocentach,drugi prawdopodobnie.Pomiescimy sie.Ewentualna reszta ktora zamierza tez przyjechac proszona jest o informacje odnosnie ilosci.Na miejscu mozna zawsze dokupic domek a jak nie to jakos sie scisniemy.Musimy na dniach zaklepac domki i wplacic naleznosc za zakweaterowanie. To chyba tyle....kolejne niusy juz wkrotce.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Witam!Prosimy rowniez o niewplacanie wiecej pieniazkow na konto kolegi Bronxa. Bronx juz pewnei na Majorce z nowym moto :lol: :arrow: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Nie na majorce ale w wojnie z j*b** virusem :/ walnol mi sie na ulubione i za chu** nieszlo wejsc na forum i inne no ale poszedl ssie juz kochac :flesje: - to kilka slow bylo na usprawiedliwennnieWrzuce liste osob prosze tylko o cierpliwos mam teraz taki zapiernicz ze naprawde szkoda gadac... a na dodatek musze jechac osobiscie do banku bo na necie cos sie spingolilo i niemoge wejsc na konto ... ech Jeszcze raz prosze o kilka dni i wszystko nadgonie Narazisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 O :!: Na Majorce są Kafejki Internetowe 8O :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 E tam, ma teraz szmalec to sobie notbooka z łączem satelitarnym kupił i już... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 taa zrobił kapitalke w xj :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 a jakl wszystko razem majorka notebook i kapitalka + nowy merol i jeszcze kilka innych pierdulrek :)ok oto lista osob ktore zapalcily jest 22 osob + ja i tuba =24 wiec trza jeszcze 6 do 3 na cala nowa chatke :(ADAM-WOSIK /2 OSOBY/darek sztuk jedna)PGR3 OSOBY GOFFA + PIPCYK+ SZRAMEKDraco FisherbrodaDELFI)ANDRZEJTG Z DZIEWCZYNASEBA X1VIT66+JEDNAW-MAXQuadManASKOT6+1zbyhuKRASNALCichy teraz tak na kogo z tej listy wzias 2 domek ( i ew 3 ) ??????????????chetni prosze o zglaszanie , mozna tez zamiescic swoje propozycje noclegowe z kolegamijak cos niejasno to piszcie boppisze tegio posta po kilku glebszych :( bardzo glebokich :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi