Raptor Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 OK pozwoliłem sobie założyć osobny temat o zlotach aby wszystko było w jednym miejscu i przejrzyście :) Ktoś się może wybiera na zlot do Giżycka?? A konkretniej: XII Letni Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Twierdza Boyen, Giżycko. 25-27.VII.08 Tutaj temat na ogólnymJa pewnie będę ruszał w piątek z rana (planuję zahaczyć przed Giżyckiem o Mrągowo...), trasa Łuków-Siedlce-Sokołów Pdl.-Zambrów-Łomża... Znaczy trasa 63 ogólnie ;) Jak ktoś chętny można by się zgrupować ;) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selewon Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich motocyklistow z okolic Siedlec. Ja jestem z Bialej Podlaskiej. Widze ze straszna cisza na forum ale mam pytanie i mam nadzieje ze ktos smi odpowie mianowicie interesuje mnie data jakiegos pierwszego oficjalnego rozpoczecia sezonu w naszych rewirach jak ktos wie to niech pize. Z gory dzieki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich motocyklistow z okolic Siedlec. Ja jestem z Bialej Podlaskiej. Widze ze straszna cisza na forum ale mam pytanie i mam nadzieje ze ktos smi odpowie mianowicie interesuje mnie data jakiegos pierwszego oficjalnego rozpoczecia sezonu w naszych rewirach jak ktos wie to niech pize. Z gory dzieki biggrin.gif Siema, a ja widzę, że jesteś z zalesia :flesje: Ja z Terespola :flesje: Stary szykuj się na rozpoczęcie sezony 1 kwietnia w Częstochowie ;) Czy Ty nie jesteś kolegą Arcera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selewon Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie jestem kolega Arcera. Mam kilku znajomych co smigaja sprzetami z naszych okolic to bedzie mozna sie kiedys ustawic na jakis wypad a co do Czestochowy to nie wiem czy akurat wtedy bede mial czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) Raptor, ja Giżycka nie planuję(prawdopodobnie w tym czasie śmigam w Bieszczady), ale wyjdzie w praniu, jak coś wcześniej to mój telefon się nie zmienił to dzwoń. :crossy: Nufry - Częstochowa jest 18.04, ale zaraz jakoś na początku roku było otwarcie w Bielsku Podlaskim Edytowane 3 Lutego 2010 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja napewno będę w Giżycku ostatecznie tam sie urodziłem więc koniecznie wracam na ojcowizne jeszcze niewiem dokladnie kiedy będę wyjeżdzał a i trasa inna ja jeżdze przez Sochaczew (50) płońsk(7) Olsztyn i dalej Mrągowo, Ryn, Wilkasy i już jest twierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Z tego co pamietam to w zeszłym roku rozpoczęcie sezonu w Bielsku Podlaskim czyli te Synchro było równo 2 maja, pewnie w tym roku będzie podobnie, ale to akurat będzie środek majowego długiego weekendu czyli aż całe 3 dni :wink: , choć jako student to mogę sobie i tydzień w sumie wolnego zrobić,( nie ma to jednak jak studia) więc warto by było gdzieś konretnie się wybrać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Z tego co pamietam to w zeszłym roku rozpoczęcie sezonu w Bielsku Podlaskim czyli te Synchro było równo 2 maja, pewnie w tym roku będzie podobnie, ale to akurat będzie środek majowego długiego weekendu czyli aż całe 3 dni :wink: , choć jako student to mogę sobie i tydzień w sumie wolnego zrobić,( nie ma to jednak jak studia) więc warto by było gdzieś konretnie się wybrać, A będziesz jechał na synchro ?? Jak tak to ja bym się może zabrał. Fajna impra a i by się ziomków z północy odwiedziło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteer Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Hej.24 kwietnia będzie otwarcie sezonu w Białej Podlaskiej z objazdem po okolicy serdecznie zapraszam. Jak bede miał wiecej informacji napisze. :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Honda-the Power of Dreams.www.wyszomirski-honda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żabka Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam wszystkich motocyklistow z okolic Siedlec. Ja jestem z Bialej Podlaskiej. Widze ze straszna cisza na forum ale mam pytanie i mam nadzieje ze ktos smi odpowie mianowicie interesuje mnie data jakiegos pierwszego oficjalnego rozpoczecia sezonu w naszych rewirach jak ktos wie to niech pize. Z gory dzieki :biggrin: z tego co mi wiadomo to w naszych rewirach nie ma jakiegoś oficjalnego rozpoczęcia sezonu, a jednym z pierwszych regionalnych zlotów jest zlot Gryfu w Liwie (ok 20 czerwca) lub tzw. czesiek w Mierzwicach (chyba maj) :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selewon Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 W naszej okolicy jest kilka imprez bo sie troche rozgladalem. W Komarowce Podlaskiej bedzie na przelomie lipcai sierpnia. W Komarnie i Serpelicach tez ma cos byc ale kiedy to nie wiem. No i Biala 24 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam serdecznie, może by jakoś przywitać tą wiosnę w naszej okolicy? Może jakieś propozycje? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Spotkanie gdzieś na miejsce i trasa po okolicy. Np. w ktoras niedziele... albo lany poniedzialek jak bedzie pogoda. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Spotkanie gdzieś na miejsce i trasa po okolicy. Np. w ktoras niedziele... albo lany poniedzialek jak bedzie pogoda. Też tak myślę. Dziś jest ładna pogoda, ale trzeba przynajmniej parę dni wcześniej się ustawić. Ja dziś lecę gdzieś po okolicy się przejechać. Może ktoś chętny:)?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nufry, selewon nie wiedział że ja to ja :). Tak, czasem razem śmigamy. Jak będzie coś więcej wiadomo o rozpoczęciu w Białej Podlaskiej to dajcie znać w temacie! Czesiek chyba jest jakoś w czerwcu, ale też już dokładnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi