Skocz do zawartości

cb550 k1 76' rozrząd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam serwisówke po francusku i g..no z niej rozumiem.Rysunki tez nieciekawe (jakosć). Bedę dozgonnie wdzieczny za opis jak przycelowac wałkiem rozrządu, zembatką i łańcuchem coby to g..no choc wlazło na swoje miejsce , niekoniecznie od razu w pozycji własciwej.Ślizg napinajacy jest na maxa odciągniety i juz łańcuch luzniejszy nie bedzie.Głowice zdejmowałem 2 miechy temu i już nie pamietam tej magicznej kombinacji dzieki której to zlazło. Albo jakis fragment serwisówki po angielskiemu lub niemieckiemu.

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

P.D. nie dostaniesz go ża żadne skarby swiata , ty maniaku antyków japońskich!! Nie oddam mojego ukochanego CeBe !!

Na poważnie- moto klienta więc mam ręce związane , klient posuwał swe pierwsze dupy wyrwane na tego sprzęta w czasch jego młodosci , wiec zapomnij o kupnie ;]

PS.

Trafiłem :icon_mrgreen: , myszka miki sie przydała :icon_mrgreen:

Ide sobie kubeł wody na łeb wylac, dziabne kawe i dalej dziergam.

Pzdr.

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

No na dzis koniec.A ja przepraszam i poprosze o zmiane tytułu posta ;] .

PS.

P.D. dzieki za PW :crossy:

Edytowane przez janosikkk

A na przyszłość - http://forums.sohc4.net/

Zaloguj się (jak szpik inglisz) i tam ci powiedzą WSZYSTKO nt. takiego moto. Forum z ok.5000 użytkowników Hond SOHC. Nie ma bata żeby czegoś nie wiedzieli.

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals