LORD VADER Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Mam serwisówke po francusku i g..no z niej rozumiem.Rysunki tez nieciekawe (jakosć). Bedę dozgonnie wdzieczny za opis jak przycelowac wałkiem rozrządu, zembatką i łańcuchem coby to g..no choc wlazło na swoje miejsce , niekoniecznie od razu w pozycji własciwej.Ślizg napinajacy jest na maxa odciągniety i juz łańcuch luzniejszy nie bedzie.Głowice zdejmowałem 2 miechy temu i już nie pamietam tej magicznej kombinacji dzieki której to zlazło. Albo jakis fragment serwisówki po angielskiemu lub niemieckiemu. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czemu zaraz rozjebać, odkupię rozebrany motocykl i po kłopocie.Szczegóły na PW.Ps. chyba że koniecznie chcesz go poskładać to tysz na PW Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 P.D. nie dostaniesz go ża żadne skarby swiata , ty maniaku antyków japońskich!! Nie oddam mojego ukochanego CeBe !! Na poważnie- moto klienta więc mam ręce związane , klient posuwał swe pierwsze dupy wyrwane na tego sprzęta w czasch jego młodosci , wiec zapomnij o kupnie ;] PS.Trafiłem :icon_mrgreen: , myszka miki sie przydała :icon_mrgreen: Ide sobie kubeł wody na łeb wylac, dziabne kawe i dalej dziergam.Pzdr. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Lipca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Za klnęcie w tytułach za chwilę ktoś dostanie ostrzeżenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Janosik wypada przeprosić Admina a Dominik niech z łaski swojej poprawi tytuł i będzie OK. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) No na dzis koniec.A ja przepraszam i poprosze o zmiane tytułu posta ;] . PS.P.D. dzieki za PW :crossy: Edytowane 15 Lipca 2008 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A na przyszłość - http://forums.sohc4.net/Zaloguj się (jak szpik inglisz) i tam ci powiedzą WSZYSTKO nt. takiego moto. Forum z ok.5000 użytkowników Hond SOHC. Nie ma bata żeby czegoś nie wiedzieli. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi