Skocz do zawartości

Woodstock RALLY 2008

RudyXJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1.kiedy przyjeżdżacie i jaki ewentualnie czas spotkania byłby najabrdziej właściwy?(dzień i godz)

2.kto ma jakieś emblematy forumowe i nie zawacha sie ich wziąć ze sobą i przyodziać?

3.czy miejsce pod scena folkową może byc?(jeżeli nie,to gdzie?)

4.na który koncert czekacie najbardziej?

Podsumujmy: większość przyjeżdża w piatek wieczorem lub "obojetnie", a miejscókwa w postaci sceny folkowej została zaakaceptowana.

@ DZIEŃ: sobota, 02-08-2008

@ GODZINA: 13:00 - 14:00

@ MIEJSCE: SCENA FOLKOWA, myśle, ze my będziemy zalegać w pobliżu najbliższej wieży wartowniczej, jakby co macie tu mapę : http://www.wosp.org.pl/przystanek/2008/index.php/35/2

@ WEŹCIE ZE SOBĄ EMBLEMATY FOPRUMOWE, nie ma przymusu noszenia ich ciągle, to tylko na potrzeby odnalezienia sie pod scena folkową :crossy: JA na pewno będe zasuwać w koszulce TOOLA(jak na zdjęciach, vide moje posty w temacie)

TO BY BYŁO NA TYLE. WIDZIMY SIĘ Z KILKA DNI :D

Do ZOBACZENIA!

Witam!

Widze że szykuje się ekipa z forum na Woodstock ;] Tak się składa, że wybieram się tam z plecaczkiem na GSX750F i kumplem (CBR600) w sobotę. Jadę na 100% jeśli niebędzie padać ;] Co wy na to, żebyśmy do Was dołaczyli? W sumie im większa ekipa tym lepiej.

Pozdrawiam,

Wuja

Jasne ze kazdy dolancza w miare mozliwosci - bez wczesniejszego uzgadniania

Przyjade pomaranczowym moto wiec latwo bedzie mnie wypatrzec.

Leci ktos w piatek z Poznania? Moze sie jakos ustawimy?

My jedziemy pomaranczowym seicento, tez w piatek wieczorem, bedziemy przejezdzac obok Poznania, ale jazda z katamaranem to nie to samo...

Dostalem swierze informacje ze w sobote o 12 jest zaplanowana parada motocykli. Nas to nie interesuje bo motocykle beda w domu, ale niewiele osob przyjdzie na spotkanie. Prosze wiec o przesuniecie godziny na przed parada lub lepiej po moze ok 15-16

Zmiany wedle życzenia:

@ GODZINA: 14:00 - 16:00

@ MIEJSCE: SCENA FOLKOWA, myśle, ze my będziemy zalegać w pobliżu najbliższej wieży wartowniczej, jakby co macie tu mapę : http://www.wosp.org.pl/przystanek/2008/index.php/35/2

@ WEŹCIE ZE SOBĄ EMBLEMATY FOPRUMOWE, nie ma przymusu noszenia ich ciągle, to tylko na potrzeby odnalezienia sie pod scena folkową JA na pewno będe zasuwać w koszulce TOOLA(jak na zdjęciach, vide moje posty w temacie) Dla tych co mają wątpliowści: TAK- emblematy forumowe to min. oczojebna kamizelka, i wszystko inne co ma napis FORUM MOTOCYKLISTÓW

TO BY BYŁO NA TYLE. WIDZIMY SIĘ Z KILKA DNI

Do ZOBACZENIA!

mam wolne jedno miejsce.dla nie zaduzej i ciezkiej osoby.moge zabrac.bede jechal z wawy ale nie wiem czy nie wyjade juz w czwartek gdzies sobie w polske,jeszcze nie wiem gdzie.chetnych zapraszam.do paliwa sie dokladasz jak MASZ.POZDRAWIAM.

no to do zobaczenia :) , Grześ od której godz. jesteś gotowy w piątek , bo ja nie wiem czy będzie mi sie chciało czekać na resztę "moich" aż do 18stej w piątek ... raczej widziałbym to tak , ze wstane o 13-14stej , wypić kawe , zjesć obiad , wypić Tiger`a , spakować kunia i ogień z dupy w kier. wszystkim znanym :)

Zmiany wedle życzenia:

@ GODZINA: 14:00 - 16:00

@ WEŹCIE ZE SOBĄ EMBLEMATY FOPRUMOWE, nie ma przymusu noszenia ich ciągle, to tylko na potrzeby odnalezienia sie pod scena folkową JA na pewno będe zasuwać w koszulce TOOLA(jak na zdjęciach, vide moje posty w temacie) Dla tych co mają wątpliowści: TAK- emblematy forumowe to min. oczojebna kamizelka, i wszystko inne co ma napis FORUM MOTOCYKLISTÓW

TO BY BYŁO NA TYLE. WIDZIMY SIĘ Z KILKA DNI

Do ZOBACZENIA!

jezeli bede w stanie i zywy to bede napewno

glany prawa noga od kolana do kostki cala w tuszu czarne plamiaki z rdzawymi zaciekami koszulka moze czasem bede bez na pelcach cos psio podobnego innych znakó nie bede miał :P

wiec jak co to sie odezwac jak bede gdzies tam xD

no to do zobaczenia :) , Grześ od której godz. jesteś gotowy w piątek , bo ja nie wiem czy będzie mi sie chciało czekać na resztę "moich" aż do 18stej w piątek ... raczej widziałbym to tak , ze wstane o 13-14stej , wypić kawe , zjesć obiad , wypić Tiger`a , spakować kunia i ogień z dupy w kier. wszystkim znanym :)

ja bym motorem jechał w czwartek o 18 moze 17 ale jade pociagiem i wyjazd mam o 7.20 z leszna a o 9 z czyms z poznania :icon_eek:

wiec do zobaczenia woodstockowicze:)

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Hej wszystkim. Chciałem zapytać, gdzie będziecie biwakować podczas Przystanku? Dla mnie to debiut, nie bardzo wiem, jak impreza wygląda od tej strony. Czy np. idziecie do ludzi z Boanerges, czy rozbijacie sie gdzieś na większym wspólnym polu? Jak z bezpieczeństwem motocykli? Jest gdzie zostawić klamoty typu czapka?

Pozdrowienia

Hmm ja mam w piątek całkowicie wolne więc mogę o dowolnej porze wyjechać ale tak około obiadu można lecieć, z rana umyje rumaka, nasmaruje łańcuch i podładuje akumulator. Potem można lecieć. Napisz o której mam być i bede :))

icon3.png

-Skolioza Team-

Ciekawy jestem czy takze bede zalowal ze nie mam motocykla przy sobie, no ale itak nie jestem w stanie zabrac calego ekwipunku na moto.

Co do spotkania - planujecie czekac na ludzi az 2 h ? wspolczuje komus jesli bedzie tam sam... na pewno nie dotrwa do 16 :biggrin:

Ja biwakuje u Boangersów

a ja sie postaram , by zbyt mało nie wypił ... :D

Grzester ja jednak też chce wylatać tak powiedzmy wstępnie o 14:30 , jakbyś był na tą godz. w Sławie na początku na stacji paliw Orlen to było by miło ... :icon_question: Pzdr

Hej wszystkim. Chciałem zapytać, gdzie będziecie biwakować podczas Przystanku? Dla mnie to debiut, nie bardzo wiem, jak impreza wygląda od tej strony. Czy np. idziecie do ludzi z Boanerges, czy rozbijacie sie gdzieś na większym wspólnym polu? Jak z bezpieczeństwem motocykli? Jest gdzie zostawić klamoty typu czapka?

Pozdrowienia

Ja też u Boangersów z kumplami się loguję. Jest tam względny spokój, a żeby się ostro wyszumieć, drzeć ryja i robić fikołki to sobie wychodzę poza teren. No i jak ci ktoś na namiot naleje, to wiadomo że trzeba go szukać w wiosce motocyklowej.