FRANKENSTEIN Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 narazie z listą to nie bardzo moge cos zaplanowac, chyba że jest to niezobowiązujące, bywa że pracuje również w wekendy i nie wiadomo jak wypadnie grafik.Ale jeśli bede miał wolne, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Frankenstain ze mna tez nie wiadomo co bedzie, bo kawal drogi i ogolnie wszystko sie moze wydarzyc, ale na liste sie wpisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Do kwietnia daleko i każdemu mogą się plany zmienić.Ale wpisać się na listę i zaliczkę trzeba dać-przy rezerwacji ośrodka trzeba podać już konkrety.A jak wiadomo wczesniej co i jak ,to jakieś wolne w pracy można chyba sobie załatwić,tym bardziej że chodzi o weekend. Edytowane 23 Listopada 2012 przez MarMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) w taki razie .....a masz! 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16. Frankenstein - frankensteinowo nie wiem ilu kolegów jest pewnych . W najgorszym razie można stracicz lub odzyskać od innego uczestnika zaliczke na kwaterę - myślę że ok 50 zł Płatne gdzieś na przełomie roku a tak poza tym, teraz kombinuj jak ustawić grafik pod siebie :cool: Edytowane 23 Listopada 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Oj... Pyra! Ja nie kombinuję z terminem,a pisałem nie pod swoim kątem,a kolegów którzy są jeszcze nie zdecydowani.Ja na dzień dzisiejszy jade,ale co do kwietnia bedzie?Kto to wie..Najwyżej jeśli cos wypadnie stracę zaliczkę..Ale trzeba sie z tym liczyc że przy rezerwacji zaliczka musi być no i określona liczba uczestników.A jak bedzie nas mało to mozemy sie skrzyknąć nawet i tydzień przed spotkaniem,wybrać miejsce i jazda.....Wtedy bez zaliczek,wplata w osrodku na miejscu i gitara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Marmar ja też nie pisałem pod Twoim adresem :laugh:przyznaję się do winy , na początku powinienen napisać nick adresata :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 oj dawno mnie tu nie było, sporo do poczytania się narobiło, miło że forum rośnie..to zaczynam pytania od początku:1. po mocniejszym pałowaniu (160km/h) zaczyna mi coś rytmicznie tykać - uwaga - przy przestawianiu moto na wyłączonym silniku czyli jakaś sytuacja chyba poza silnikiem (?) Takie pykanie z okolic przedniego koła paska napędowego - ktoś to przeżył i o co chodzi?2. gdzie ten zlot wiosenny bo się już pogubiłem z lokalizacjami a chętnie dołączę..3. czy ta akcja serwisowa dotyczy tylko wersji z US czy też EU?dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ad1. nie wiem - trudno nazwać 160/h mocniejszym pałowaniem -podnieś sam przód okręć koło i podobnie z tyłem, moze coś się poluzowało lub skończyłoad2. Ślesin k Konina -lokalizacja wstępna, a jako żeś chętny dopisujęad3. wszystkie MS z jednej fabryki, więc akcja dotyczy wszystkich (z przedziału VIN i rocznika ) lista na zlocik 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16. Frankenstein - frankensteinowo17. jesz -warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jaki jest termin tego spotkania w Ślesinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) termin (19)20-21.04.2013......zapasowy(26)27-28.04.2013 :cool: Edytowane 25 Listopada 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ok mi pasuje 20 lub 27 na jeden dzień wpadne . planujesz objazdówke w te dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 lista na zlocik 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16. Frankenstein - frankensteinowo17. jesz -Warszawa18. cruiSeR - Płock bez noclegu?jak sił i zdrowia :wink: uczestnikom wystarczy zrobimy trasę po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pyra to nie żaden zlocik jak ty piszesz tylko spotkanie przyjaciół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 zgadza się , bez noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Jesz-akcja serwisowa nie dotyczy moto z USA.Miałem dzis tel.z serwisu w sprawie mojego zgłoszenia,przy okazji zapytałem czy wszystkie podlegają akcji.Brodacz-jak zwał tak zwał,ale spotkanie przyjaciół to tez nie jest... ;) Większość ludzi będzie miała okazję spotkać sie po raz pierwszy. Raczej spotkanie jeżdżących XVS1300. :) Edytowane 26 Listopada 2012 przez MarMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi