erykma Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 moj jest z 2007, takze sprawa tez mnie dotyczy pewnie jest to sprawa ogolnoswiatowa i w Norwegii tez bedzie mozna to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Uff na szczęscie mnie to ominie . Eryk , przeciez zrobiłes wiec co sie martwisz .A swoja droga to troche to trwało kiedy sprawa wyszła na jaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Z tego co pisał Eryk to błachostka.. Luźne zaciski na wężyku .Ale sprawdzić trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 mój też 2007 . Eryk kierunku północnego nie skreślam . Wole południe bo tam cieplej i ładniejsza pogoda zazwyczaj :-) ale jak coś wyjdzie to nie mówię nie . Można i tam się karnąć . Zresztą tak jak pisał Kostass na jednej wyprawie pewnie się nie skończy :crossy:PS. wystawiłem swojego "potfura" do motocykla miesiąca listopada. Niestety fotki na szybko robione telefonem bo czas się kończył i wyszło jak wyszło . Ale patriotycznie możecie oddać swoje głosy :D:D:Dhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/157634-forumowy-motocykl-miesiaca-listopada-2012-glosowanie/ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duńczyk Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Karo nikt nie wie czy mu coś nie wyskoczy dopisuje do listy1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12. Karo - Warszawa13. duńczyk- Zagłębie na ŚląskuNie znam języka ale rozumiem że w akcji serwisowej chodzi o motocykle wyprodukowane w roku 2007 ?Kostas widzisz jaka sielanka w odmieńcach :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Pawel zrobilem, ale moze lepiej jak podjade do serwisu MarMar daj znac co Ci powiedzieli w serwisie Edytowane 19 Listopada 2012 przez erykma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Rozmawiałem przed chwilą z serwisem.Wiedzą o sprawie.Trzeba podać numer VIN i sprawdzą czy moto załapuje sie na akcję serwisową.Jesli tak,to mozna zgłosić teraz,a zrobić na wiosnę( ja musiałbym dojechac do Szczecina,tam mam najbliżej).Dzisiaj wyślę VIN i będę już miał pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 MarMar, czy moglbys dowiedziec sie o co dokladnie chodzi i co robia podczas tej naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Eryk , wiem ze twoje pytanie odnośnie kierunku pn dotyczyło mnie :biggrin: . A to ze inni zabrali głos to nie szkodzi. Jasne ze w koncu wybierzemy sie zeby nakarmić fiordy :wink: , W serwisie prewnie nie zrobią ci nic wiecej niż co ty sam zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 dokladnie, pytanie dotyczylo Ciebie, ale milo, ze inni tez sie poczuwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A więc serwis oddzwonił że załapałem sie na akcje serwisową.Sciągną częsci a naprawę umówiłem na wiosnę..Tak wiec bez zadnych problemów,grzecznie i miło. :) Wymieniaja przewody paliwowe,jakieś oringi i coś tam jeszcze.Tak więc kto ma rocznik 2007 warto skontaktować sie z serwisem i bezpłatnie zrobić porządek z układem paliwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No to jak wymieniaja jakies elementy to i ja bede musial sie zglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 podałem dzisiaj nr VIN i czekam na odpowiedź . Pierwsza reakcja to trochę zdziwienie bo to moto z USA i muszą spr w W-wie Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja mam wprawdzie kupioną w Polsce,ale chyba akcja serwisowa dotyczy wszystkich motocykli z roku 2007.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) drobna korekta 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku Pablo - głos oddany ;) pozdro! Edytowane 20 Listopada 2012 przez Karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi