J.A.C.E.K Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Cześć,Mam do kupienia naprawdę zadbane auto z niedużym przebiegiem (jak w temacie). Od zawsze na nie chorowałem, tylko nie wiem, czy nie powinienem się z niego wyleczyć. Macie jakies doświadczenia? -awaryjność, realne spalanie, koszty utrzymania, komfort i takie tam. Wdzięczny będę za każde wartościowe info.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Cześć,Mam do kupienia naprawdę zadbane auto z niedużym przebiegiem (jak w temacie). Od zawsze na nie chorowałem, tylko nie wiem, czy nie powinienem się z niego wyleczyć. Macie jakies doświadczenia? -awaryjność, realne spalanie, koszty utrzymania, komfort i takie tam. Wdzięczny będę za każde wartościowe info.Ja.NIE LECZ SIĘ ABSOLUTNIE ! Awaryjność bardzo mała, to proste i na prawdę bezawaryjne auta, choć jeśli już coś trzeba zrobić (zawieszenia, etc.) nie jest tanio. Spalanie to zawsze zależne od stylu jazdy, jeśli jest to wolnossący 2.0 to będzie ci palił około 10litrów. Na mniej raczej się nie nastawiaj. Prowadzi się całkiem fajnie, dobrze radzi sobie na śniegu, czy w dosyć lekkim terenie. Idealne auto dla kogoś mieszkąjącego w górach, na wsi.... Poza tym ma swój styl i charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ...a jakieś typowe ustaerki? Na co zwrócić szczególną uwagę podczas kupna?Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Subaru - niezniszczalne napędy, niezniszczalny silnik, "japoński" (fuj) środek, 2.0 za mały, minimalnie odpychać sie musi 2.5, większe od średniej spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 prawie jak subaru forester :icon_mrgreen: Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 i ja choruje na subaru forester. przeczytalem juz chyba wszystko co bylo w internecie na jego temat.praktycznie nie sposób znalezc auto które równie dobrze potrafilo by poradzić sobie w takich: http://www.youtube.com/watch?v=n7hqxb9M598i takich sytuacjach: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Madafaka jak zwykle wie co pisze, 2l bedzie troche anemiczny ale odwdzieczy sie dluzszym zyciem sprzegla ( czy skrzyni jesli to automat ).Napedy niezniszczalne, ale poloski to elementy podlegajace zuzyciu jak klocki hamulcowe :bigrazz:. Starsze modele dosc spartanskie wewnatrz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Podobno najlepszy jest silnik 2,5 wolnossący. Moc większa niż w 2.0 bez turbiny a przy tym mniej paliwożerny niż 2.0 z turbiną. Niestety 2,5 był robiony chyba tylko na rynek amerykański ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dobre auto ten subarak z całkiem dobrym silnikiem2 l w zupełności wystarczy, jadąc do Kudowy z Wawy we 4 osoby jechało się naprawdę poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 2.5l wolnossacy - kocham ten silnik miloscia czysta :buttrock:170KM z ladnym momentem od samego dolu, pali mniej i tanszej benzyny niz moj poprzedni 2.2, naturalna predkosc przy ktorej najlepiej dziala to okolo 140 - 160, po przejechaniu 100 tys km jest mocniejszy niz byl z przebiegiem 30 tys - poezja, tak zreszta jak caly samochod.Trzeba sie mocno starac zeby prawa jazdy nie stracic :lapad: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak z ciekawosci, robia te auta też w wersji STi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Tak z ciekawosci, robia te auta też w wersji STi ?Z tego rocznika, o którym mowa w temacie NIE. Nowsze roczniki Forestera występują jako STI, ale tylko jako RHD JDM :icon_mrgreen: http://pl.youtube.com/watch?v=x18goizbqs4 Edytowane 25 Lipca 2008 przez vfts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Rowniez wersja XT z silnikiem 220 KM na rynku amerykanskim. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi