JOAŚKA Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Cześć Wszystkim! Czytam,że 25 domków jest zaklepane ale w Ośrodku dowiedziałam się,że rezerwacja jest na 30 sztuk chałupek i jest możliwość zaklepania jeszcze kilku bo w sumie jest 50 domków w ośrodku.Jeśli jest jeszcze ktoś chętny to proszę pisać.Do końca sierpnia muszę wpłacić min. 500 zł zaliczki za domki. Plan imprezy mam gotowy i podam go niebawem w celu zaaprobowania go lub nie przez Forumowiczów. Aftys --- miejsce masz zaklepane w naszym domku. :icon_razz: majkelpl --- nie siej wrogiej propagandy w sprawie Ośrodka bo wiesz co można za takie coś zaliczyć No!Rozumiemy się :D Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Podaj namiary komu przesłac zaliczke na domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Cześć Wszystkim! majkelpl --- nie siej wrogiej propagandy w sprawie Ośrodka bo wiesz co można za takie coś zaliczyć Asiu, ja tylko podalem linka do info na temat osrodka ktore znalazlem na stronie Tomaszowa, ot co.Ja jestem jak najbardziej za, ale ... czort wie co lokalne wladze wymysla z tym osrodkiem ??? :eek: No to podawac namiary na te domki, albo od razu jak mozna zaklepac caly dla siebie ( moze sie trafi jakas duszka bez noclegu, to wtedy chetnie przygarne ) ;) :D Nie jest za pozno ???Bo ja i tak dopiero w polowie wrzesnia bede w Polsce, ale .... trzeba Wildka puscic juz na polskie drogi :clap: :crossy: Cześć Wszystkim! Do końca sierpnia muszę wpłacić min. 500 zł zaliczki za domki. No ja jestem, ale .... czy Ty zarezerwujesz czy mam osobiscie dzwonic i rezerwowac ??? :eek: Jakby co to caly domek dla mnie od piatku do niedzieli :buttrock: :crossy: Sobie przyjade bezstresowo w piatek i juz dam :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Fajnie. Znając dbałość Tomaszowskich władz o sprawę turystyki w regionie to przewiduję, że kolejne Borki beda sie musialy odbyc w innym miejscu. Zalew wyglada jak chlew, groty sie zapadły, Tresta zarosła a teraz jeszcze "zamkną na czas remontu" domki... Ale nie ma co siać glupot, domki sa zaklepane i nas-klientów niewiele interesuje zmiana właściciela. "Przybywajta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No i chyba wykrakalem zapodajac linka o "prywatyzacji" osrodka :) :icon_razz: Piszesz chlew i obraz nedzy i rozpaczy ??? :eek: To jadziem czy nie ??? :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 miękniesz...?Trza być twardym a nie miętkim, ponoć po flaszce na twarz każda prycza jest wygodna :icon_razz: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tu nie o spanie chodzi, ale o .............. piekne okolicznosci przyrody :icon_mrgreen: Przeciez mamy tam pojechac zrelaksowac sie i na łono przyrody :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja tam na Borkach zawsze jestem zrelaksowanyA jeszcze bardziej zrelaksowany trzy dni po Borkach jak kac przejdzie :icon_mrgreen: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Przeciez mamy tam pojechac zrelaksowac sie i na łono przyrody :cool: :clap: dobre :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Przeciez mamy tam pojechac zrelaksowac sie i na łono przyrody :icon_mrgreen: umiesz plywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak slysze sa plany na zmiane miejsca zakonczenia sezonu od przyszlego roku. Proponuje przesunac miejsce troche bardziej a Polnoc, bo jak dotad to mieszkancy poludnia byli bardziej uprzywilejowani - co Wy na to ? Niedaleko Borek w Strykowie ponoc jest podobny osrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tu nie o spanie chodzi, ale o .............. piekne okolicznosci przyrody Przeciez mamy tam pojechac zrelaksowac sie i na łono przyrodyMajki... nie boj zaby... nie trzeba bedzie po drzewo latac do lasu...wszystko juz nazbierane :)a lono przyrody masz wszedzie dookola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mam pytanko - czy z namiotem należy się wcześniej rezerwować i deklarować, czy można przyjechać "w ostatniej chwili"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tu nie o spanie chodzi, ale o .............. piekne okolicznosci przyrody :) Przeciez mamy tam pojechac zrelaksowac sie i na łono przyrody :) :) Jaki relaks?!!? Ciężka praca, picie i picie i potem relaks na łonie, ale nie przyrody :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 :icon_mrgreen: dobre :D :biggrin: :lalag: Znaczy sie ......... zapomnialem dopisac ze z flaszeczka pod pacha :flesje: umiesz plywac ? Plywac, latac, nurkowac ...Co tylko sobie kolega zyczy :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi