Kosin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. wr0na Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Jak wszyscy to wszyscy babcia też... :) Edytowane 31 Lipca 2008 przez Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. wr0na4. marcpol (nie na 100%) Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Pojedyncze osoby poszukujace apartamentu1.Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Co do sobotniej wycieczki - jestem za tym aby byla tylko dla chetnych. Mozna ew. zrobic wspolny wyjazd do Tomaszowa an obiad a grupa chetnych sie przejedzie gdzies wspolnie - o ile pogoda i inne okolicznosci beda sprzyjajace. Pytanie tylko dokad ? Pierwsza moja propozycja - wyjazd do Wąchocka - stolicy kawalow z dawnych lat z ew. zwiedzanem zamku w Szydłowcu - moze ktos zaprezentuje jego historie w krzywym zierciadle.Piszcie inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a ja się muszę wypisać.wycofują mnie dopiero 30go lub na początku października.tak więc może zrobię niespodziankę... ale raczej nie :/ Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. marcpol (nie na 100%) Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Pojedyncze osoby poszukujace apartamentu1.Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ..................9. Michalkaczmar. (caly domek)10...........................Michał masz juz komplet w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witaj mmm !Czy to znaczy ze nie bede sam z kujawsko - pomorskiego ?! Co do kompletu w domku - ja zmiesci sie n osob to zawsze wejdzie tez n+1, a poza tym nie wiem jeszcze ile sie dolaczy czy wykruszy - na razie mamy 4. Pytanie tylko czy chcesz osobny pokoj czy kawalek podlogi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu 1. Mariani2.EnduroMax3. marcpol (nie na 100%) Pojedyncze osoby posiadające własny "domek" 1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Pojedyncze osoby poszukujace apartamentu1.Waldi Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Jesu ja już chyba drugi raz napisze to samo w temacie Borek...Jeżeli bede miał kase to wpadne ;) Do tego jeszcze musze dopisać że jeżeli bede miał motocykl ;]w tym roku postaram sie sprężyć i przyjechać, forumowy Rożek też coś marudził że chyba pojedzie ze mną gęby forumowe pooglądać. Tylko czy jeżeli wpadne niespodziewanie z namiotem to nikt z tego ośrodka mnie nie wyrzuci? Za namioty też sie płaci czy tako na dziko? Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dobra, motocykl już mam, teraz tylko nazbierac kasy bo to wychodzi 500 km w jedna strone ale zrobie co tylko bede mogl zeby tym razem byc :]pozdro1400 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jeżeli można dołączyć do zabawy to proszę o rezerwację całego domku. Sławek z Radomia Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) 25. Sławek + żona +.... (cały domek) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu 1. Mariani2.EnduroMax3. marcpol (nie na 100%) Pojedyncze osoby posiadające własny "domek" 1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Pojedyncze osoby poszukujace apartamentu1.Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A ja chcialem sie zapytac do kiedy mozna sie zapisywac ? Bo pewny co do wyjazdu to bede dopiero na poczatku wrzesnia. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) A to tak aby pokazac co sie dzieje w Borkach ... http://www.nasztomaszow.pl/aktualnosci/borki-powiatowe/844/ Newsy z ostatniej chwili ( znaczy sie ze strony miasta wziete ) i nie wiem czy ktos osrodka nie zamierza zamknac ....W zwiazku z tym pada pytanie: jechac czy nie jechac ??? :buttrock: :icon_rolleyes: :icon_eek: Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A ja chcąc nie chcąc muszę przyjechać, ale w sobotę dopiero, bo muszę jeszcze podskoczyć do Kamiennej Góry pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Sam się wciągnij na listę. Nie potrafisz Przemysławie?Możesz nawet dołączyć do naszego domku bo mamy wolne miejsce. :buttrock: Pozdrawiam --- Joaśka jakby co to ja moge kimac u was na podlodzea ha zapomnialem napisac ze sie poajwie na 95 % JOAŚKA mi opowiadala ze taka impra jest i takie ladne dziewczyny na motorach to nie przepuszcze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi