Anis Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 psze Państwa. termin się zbliża, a tu cisza? robi coś ktoś w tym roku? :bigrazz:Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek) + 1 domek = 2 domki30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne)32. Anis + plecak + (1 domek - skład jeszcze się ustala Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1.EnduroMax2. wr0na3. Dominika Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Mam nadzieję że jeszcze są miejsca ??? gdyby coś się zmieniło dajcie znać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 zmiana mi pozwala i bede w piatek w nocy.nie wiem jeszcze czym...ale pewnie was zaskocze.moja obecnosc gwarantowana.zchodze z pierwszej zmianki i jazda.a jest tam jakis sklep z pożywieniem? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a jest tam jakis sklep z pożywieniem? Jedziemy do Borek, nie na Alaske :) Jest sklep i naleśnikarnia tyż jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jedziemy do Borek, nie na Alaske :) Jest sklep i naleśnikarnia tyż jest :) A byliście na Werner Party w Zakrzówku, nie Alaska a sklepu nie pamiętam. A to prawie te same strony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 CZEŚĆ WSZYSTKIM!!! Rozmawiałam z Panią z Ośrodka w Borkach i otrzymałam informację,że mamy do dyspozycji 31 domków.Niestety pozostałe są zarezerwowane jak również nie ma tym terminie miejsc w pokojach w hoteliku.Przykro mi ale wierzę,że damy sobie radę i pomieścimy się w tych 31 domkach. Nie musimy też wpłacać żadnej zaliczki za domki. Da się jakoś upchać ludzików w takiej ilości domków? One są duże i może spać( jeśli oczywiście ktoś będzie chciał spać lub musiał spać) w nich nawet 7 lub 8 osób. Damy radę? Na pewno damy. :) Śpiwory, namioty,koce etc i będzie OK. Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Spoko jakoś się pomieścimy. Ciaśniej znaczy cieplej :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!Da się jakoś upchać ludzików w takiej ilości domków? Spoko Asiu :biggrin: Damy rade.Ja mam caly domek a jestem sam, wiec kazda zagubiona dusza ma szanse na nocleg pod dachem :notworthy: Edytowane 9 Września 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To ja bym sie z checia gdzies wcisnal, potrzebuje tylko kawalka podlogi 2m x 1 m, jak cos moge tez pozmywac :smile: :smile: . Nie wiem czy jest sens jeszcze sie dopisywac do listy skoro i tak osoby bez domku musza liczyc na siebie lub na dobre serca posiadaczy dachu nad glowa, ale dla zasady sie dopisze : Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek) + 1 domek = 2 domki30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne)32. Anis + plecak + (1 domek - skład jeszcze się ustala Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu 1. EnduroMax2. wr0na3. Dominika4. Cerb Pojedyncze osoby posiadające własny "domek" 1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Przygarnij Yubego :eek: Juz zapomniales kilka stron wczesniej ze jestesmy umowieni ??? :lalag: Ty, Ja i kilka dziewczyn ??? :buttrock: Nawet jedna z nich zapytala ......... czy ja harem zakladam ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) CZEŚĆ WSZYSTKIM!!! Rozmawiałam z Panią z Ośrodka w Borkach i otrzymałam informację,że mamy do dyspozycji 31 domków.Niestety pozostałe są zarezerwowane jak również nie ma tym terminie miejsc w pokojach w hoteliku.Przykro mi ale wierzę,że damy sobie radę i pomieścimy się w tych 31 domkach. No to ładnie !! jak nad ranem przy ognisku będę miał szron na tyłku, to mnie odwróćcie na drugą stronę żebym odtajał. :wink: Ps. Jest tak: ' JOAŚKA' jedzie z "wężem"(mężem) -- to wychodzi na to że Ja jadę ze "żmiją"(żona), tylko nie wiem czy taki tok myślenia nie doprowadzi do "zgadzenia" imprezy. Z tego co wiem GADY są zimnokrwiste, może być zimno !!! hihihihhihihihihi :icon_biggrin: Ze względu na brak domków robię listę chętnych do noclegu w tym miejscu :http://www.borki.pl/Podstrony/10_baza_h.html O takich wygodach proszę zapomnieć !! hihihihhihi ;) http://www.borki.pl/Podstrony/camp_c.html Edytowane 9 Września 2008 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 A byliście na Werner Party w Zakrzówku, nie Alaska a sklepu nie pamiętam. A to prawie te same strony;) Chyba za bardzo pijany byłeś ;) Jeden jakieś 500 metrów od zlotu (na pierwszej krzyżówce w lewo) drugi jakieś 700 metrów (na drugiej krzyżówce w prawo ).Pzdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Chyba za bardzo pijany byłeś :crossy: Jeden jakieś 500 metrów od zlotu (na pierwszej krzyżówce w lewo) drugi jakieś 700 metrów (na drugiej krzyżówce w prawo ).Pzdr. :biggrin: No nie będę ściemniał, ze nie masz racji Werner był za*eb....ty. A ja sklepu szukałem o świcie i jakoś się rozpędziliśmy za daleko w stronę Radomska. Kaczor porę tę narzucił :cool: Edytowane 10 Września 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja niestety bede musial zrezygnowac z przyjazdu, tak ze moje domki sa do dyspozycji. Kto pierwszy ten lepszy :clap:. Milej zabawy wszystkim :flesje:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 :flesje: Czy dla Mnie cosik się znajdzie jakiś mały kat bo zawsze z Wami zabawa przpyszna a i termin odpowiada.Dosyć długo niezbyt aktkywny ale cóż taaaaaaaaaakkkiiiiieeeeeeeee życie? :lalag: ;) :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Za Lime ---Joaśka + LSM ( cały domek)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek) + 1 domek = 2 domki30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne)32. Anis + plecak + (1 domek - skład jeszcze się ustala Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu 1. EnduroMax2. wr0na3. Dominika4. Cerb5. YubyPojedyncze osoby posiadające własny "domek" 1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek Do dyspozycji jest jeszcze jeden domek za Lime.Kto bierze? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi