Stiff_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Też chętnie odkupie jak ktoś ma do sprzedania. Jak coś pisać na gg albo e-mail: [email protected]. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mam 2 bilety do oddania. Sektor D1 wiec polecam. info na gadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja mam na sprzedaż 4 bilety: 3 ławeczki i jedno krzesełkoInfo na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Słyszał ktoś coś na temat plecaków? Jade ze Śląska i raczej podręczny bagaż będę miał, a coś tu mi się o uszy obija, że nie wolno wchodzić z plecakami. Już znalazłem REGULAMIN :biggrin: Edytowane 5 Września 2008 przez lukasz_vip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Nie wie ktoś, czy to będzie gdzieś transmitowane w TV? :buttrock: Bo aż mnie ściska, że nie zobaczę tego widowiska na żywo... :| To choć transmisję bym chętnie obejrzał. Jakby było na jakimś programie może, to napiszcie... Nawet jak będzie to bardzo abstrakcyjny/egzotyczny program ;) I tak go znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 chętnie odkupie dwa bilety - info najlepiej na tel: 696611980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Chetnie kupie 2 bilety w dowolnym sektorze. Kontakt: 882-445-841. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Nie wie ktoś, czy to będzie gdzieś transmitowane w TV? D.gif Bo aż mnie ściska, że nie zobaczę tego widowiska na żywo... :| To choć transmisję bym chętnie obejrzał. Jakby było na jakimś programie może, to napiszcie... Nawet jak będzie to bardzo abstrakcyjny/egzotyczny program mrugacz.gif I tak go znajdę... Bedzie retransmisja na TVN i to aż 2 razy. Więcej info na stronie REDBULL XFIGHTERS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Też sie wybieram. Zastanawiam się tylko nad jednym czy brać ze soba cyfrówke. Czasem podobno na takich imprezach nie można używać aparatów ze względów bezpieczeństwa?. To prawda?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Bedzie retransmisja na TVN i to aż 2 razy. Więcej info na stronie REDBULL XFIGHTERSniech ktoś nagra :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Bedzie retransmisja na TVN i to aż 2 razy. Więcej info na stronie REDBULL XFIGHTERS Sprawdzałem po raz kolejny program TVN i TVN TURBO i niestety jest tylko na TVN TURBO: "15:15 Światowa seria Red Bull X-Fighters", który trwa zaledwie 45 min :| I to nie byłbym taki pewny, czy to z Warszawy poleci nawet... Może na jakimś innym kanale jeszcze poleci? A i na stronie X-Fighters niestety nie znalazłem wzmianki o transmisji... Edytowane 6 Września 2008 przez maciulak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jak ktos jedzie na moto, to z tylu stadionu jest parking strzeżony gdzie za browar można zostawić parcha i chlopaki beda mieli oko na sprzeta :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 i jak bylo na redbuliku?? napewno lepiej niz u mnie na meczu Polska Slowenia :) tyle kilosow i takie marne widowisko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Krótko mówiąc rewelacja :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 po prostu SUPER! :icon_twisted: choć moim zdaniem organizacyjnie mogli się bardziej postarać (vide nagłośnienie - po prostu padaka, telebimy też mogłyby być trochę większe).ale warto było iść, oj warto... :) kto nie był niech żałuje :P Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi