Pochi Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Na stronie http://www.ticketpro.pl/ można już kupic bilety.Cena: 89 (Stojące) /129 (Ławki) /159 (Krzesełka) w kazdym sektorzewg Was ktory sektor bedzie najlepszy?? A,B,C,D?? Edytowane 15 Lipca 2008 przez Pochi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 wg Was ktory sektor bedzie najlepszy?? A,B,C,D?? Moim zdaniem B i D... kupiłem w B :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Moim zdaniem B i D... kupiłem w B :crossy: Ja postawiłem na D, narazie nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak oni zamienią tą ruinę w miejsce takich zaje..stych zawodów, w każdym bądź razie nie mogę się już doczekać 6.9. ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoWski Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie wiecie czy jest przewidziany jakiś park maszyn gdzie można bez bólu zostawić moto? Czy pod tym względem jest pełen spontan i każdy ma sobie radzić jak potrafi? W końcu to red bull X-fighters organizacja powinna stać na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 byłem w zeszłym roku, dzięki 450ml krwii jakie dałem sobie upuścić... WARTO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A ktoś w Wawy się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ja już kupiłem, niestety stojące, bo po 5 dniach rozeszły się wszystkie siedzące - jestem w szoku :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ja już kupiłem, niestety stojące, bo po 5 dniach rozeszły się wszystkie siedzące - jestem w szoku :O a skąd to wiesz??nie ma takiej inforamcji na stronie ze już nie ma stojących.... Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A ktoś w Wawy się wybiera?Mam już bilety... a skąd to wiesz??nie ma takiej inforamcji na stronie ze już nie ma stojących....W empiku dzisiaj mieli tylko stojące... Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 W empiku dzisiaj mieli tylko stojące... a na ticketpro też już nie ma??kurcze bo chce kupic właśnie przez ticketpro a tam nie ma takiej informacji że już nie ma... Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ale bileciki się szybko rozeszły;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 a na ticketpro też już nie ma??kurcze bo chce kupic właśnie przez ticketpro a tam nie ma takiej informacji że już nie ma... Właśnie próbowałem kupić,na ticetpro nie ma biletów na krzesełka,ani ławki w żadnym z sektorów.Nie wiem co ze stojącymi.Ale lipa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Właśnie próbowałem kupić,na ticetpro nie ma biletów na krzesełka,ani ławki w żadnym z sektorów.Nie wiem co ze stojącymi.Ale lipa!!! no to jak nie ma już na ławki i krzesełka to nie ma co liczyc na stojące! :lalag: ale dlaczego na ticketpro nie ma takiej informacji!!?? Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dokładnie, ja też obudziłem się z ręką w nocniku - nigdzie nie mogę znaleźć już biletów!! Przed stadionem przed imprezą będą pewnie bilety na miejsca siedzące u koni - tylko kur*a nieziemska będzie narzutka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Bileciki naprawdę szybko się rozeszły, na dzień dzisiejszy na www.ticketpro.pl zostały jedynie miejsca siedzące, których i tych za chwile nie będzie:[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi