Ario Opublikowano 1 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2003 ...jak w temacie. Jak się prezentuje na tle B6, SV 650 i innych nakedów o podobnej pojemności ? ,pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2003 no nie róbcie jaj :D nie uwierzę, że nikt z Was nie ma nic do powiedzenia na ten temat!!! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Cześć!Właśnie mój bracho cooler takową dzisiaj nabył. Piękny naked. Ślicznie chodzi. Po przesiadce z VX jest zachwycony (ponieważ jest lżejszy - tylko 202 kg) Silnik 8 zaworowy, ale nie wysilony i mamy nadzieję, że posłuży długo. Super wygodna pozycja za kierownicą.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Mam ten sam kłopot na przełomie marca i kwietnia chcę wybrać obie jakieś cacko myślę o ZR-7 nie wiem co ma za znaczenie chłodzenie olejowe,chodzi tu o jazdę po mieście i znajac mój styl jady samochodem motorkiem będzie podobnie, nie zajeżdżę tego sprzętu w sezon??? myślę o 2000-2001 roczniku.Może ktoś pomógłby sprowadzić może się ktoś wybiera po jakiś motorek chętnie bym się zabrał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_xj Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 jo,zr7 ma chłodzenie cieczą jest to bardzo ładny motor ale 5 biegów troche zabiera zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 ale jak wygląda ZR7 na tle motocykli, które wymieniłem wyżej? szczególnie chodzi mi o przyspieszenia i jazdę z pasażerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Cześć!Silnik jest bardzo elastyczny i ciągnie od dołu. Do normalnej jazdy w zupełności te 5 biegów wystarcza, a motocykl ten i tak nie został stworzony do szaleństw i ma raczej łagodny charakter.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 proponuję stronęhttp://www.lerepairedesmotards.com/techniq.../comparo600.htm Jednemu podoba się synowa a drugiemu teściowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Jeździ się tym jak rowerem z turbiną HEHEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Cześć!Silnik jest bardzo elastyczny i ciągnie od dołu. Do normalnej jazdy w zupełności te 5 biegów wystarcza, a motocykl ten i tak nie został stworzony do szaleństw i ma raczej łagodny charakter.PozdrawiamDyzio A jezdiłeś kiedyś na ZR-7?Bo ja mam i od dołu nie ciągnie. I cała reszta to jak ze ślepym o kolorach.(I nie będę pisał o mądrowaniu się tak jak ty to robisz) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 wiem ze na forum tu maja te motocykle Avalon, Monka, Cooler (chyba juz zapomnial o forum), czy ktos jeszcze wiecej ma taki sprzet i jakie sa Wasze o nim opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Silnik pamieta koniec ubiegłego wieku, ale ma 76 kucy i dośc niekiepawy moment obrotowy.Tylko pięc biegów bo po co więcej :?: na "5" idzie gładko juz od ok 70-80/h bez szarpania i "dołków" w mocy. Solidna rama, solidny wahacz z jednym centarlnym i dobrym amorkiem z tyłu. We dwie osoby na ustawieniu fabrycznym mowy nie ma o dobiciu tyłu motocykla.Bardzo wygodna kanapa dla kierowcy i pasażera.Komfortowa pozycja za kierownicą.Troszke za niska szyba co przy predkościach od 160/h daje efekt sztormu 10w skali Beuforta. :buttrock: Duzy, pojemny schowek na drobiazgi bo na narzędzia jest osobny.Duzy 22 l zbiornik.Lekko pracujące sprzęgło i mozliwośc regulacji obydwu klamek.Dośc dobre hamulce, chociaz wyobrażałem sobie że trzy tarcze daja lepsze efekty. :cry: Zuzycie paliwa srednio ok 5,6l/100. Max spalił mi 6 minimalnie 4,9 (2 osoby, trasa 400km) Motocykl cięzki (236kg) ale bardzo poręczny,stabilny przy manewrowaniu i większych prędkościach.Przy szbkim pokonywaniu łuków nawet na koleinach trzyma kierunek.Niestety zauwazyłem że w takim momencie hamowanie mocno prostuje motocykl.Na rondach zdarza mi sie dość często przycierac podnózkiem o asfalt bez strachu że motor sie zwali. 8) Z mniej "przyjaznych" walorów to stukanie pływających tarcz hamulcowych i troche "himeryczne" zachowanie na ssaniu przy zimnym silniku.Wskaźnik poziomu paliwa tez jest dokładny inaczej.Mało co z niego sie dowiesz.Ja patrze na licznik dzienny i kalkuluje poziom paliwa przyjmując 6l/100km.Zdarza sie tez ze przy mocnym starcie nie zapnie sie kolejny bieg.Trzeba mocno i zdecydowanie naciskac dzwignie biegów.Zbyt delikatne traktowanie także przy redukcji może spowodowac wskakiwanie czegos ....nie wiadomo czego :lol: poza tym biegi wchodza lekko i dośc cicho. (wlałem Motor Lifa) .Wysięgniki lusterek mogły by byc dłuzsze o jakieś 3-4 cm.Nie trzeba by uginac łokcia żeby zobaczyc co jest za Toba na drodze.generalnie Zr7 to duzo motocykla za rozsądna kasę. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 dzieki Avalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jak zanurkujesz trochę w tym dziale to znajdziesz co najmniej kilka tematów o zr7.Avalon napisał wszystko co ważne; dodam tylko, że mam wersję "gołą" i siorbie ok. 6,5 na sto i mniej nie chce. Ze skrzynią nie miałem żadnych problemów - biegi wchodzą lekko i nie wyskakują. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 witam,z tymi biegami to faktycznie-przy slabym zapieciu wyskakuja,jak dla mnie ma troche za miekkie zawieszenie,no i trzeba go porzadnie rozgrzac bo zimnym nie pojezdziszjezdze nim pierwszy sezon ale nie zamierzam zmieniac-jest naprawde okpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi