MYCIOR Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 hej chłopaki a co w 'o9?? ASRT 2nd Expediton June 2oo9???Ja mam smaczka na jakiś konkretny wypad tak jak w tym roku, ale nie jestem płodny w propozycje.Moze ktos coś wymysli i zapoda na FM , potem my sie dopiszemy i bedzie znowu cacy wypad. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 no pomysl juz jakis jest... :buttrock: ... tradycyjnie od stycznia zaczynamy planowanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Siemanko :icon_rolleyes: Dawno tu nie zaglądałem bo coś ostatnio nie mam czasu. Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :icon_mrgreen: "zielone piekło" :buttrock: Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km ;) Ale narazie to tylko jakieś tam plany bo nie wiadomo czym pojadę bo nie mogę sprzedać moto i w ogóle co będę robił. Ale może się coś wyklaruje bliżej wiosny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :D "zielone piekło" :D Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km :D no nop no.. jestem za Panowie i Panie :icon_evil:))ale pamietacie? ktos cos mowil o Maroko??:eek:))natomiast jesli chodzi o głownego planiste Enzo to wierze ze i tym razem zaplanowal dzien za dniem km. za km..... wprowadzi sie nasz stary wspolczynnnik zwany CHAOSEM wywołany imprezowaniem roznymi srodkami w plynie itp... i bedzie znow wycieczka jak znalazl :). ja moge nawet wziac swoj aparat, ktorego jescze nie mam i Enzowi robic zdjecia :rolleyes: aaa.. tylko szybko musze sie gixa pozbyc, kupic fajerka i dr`ke :wink:)) pojawe wtedy dr w supermoto za wami ;) Edytowane 8 Listopada 2008 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINEZ Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 super a ja pewnie znowu nie dam rady :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Siemanko :icon_twisted: Dawno tu nie zaglądałem bo coś ostatnio nie mam czasu. Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :bigrazz: "zielone piekło" :lalag: Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km :wink: Ale narazie to tylko jakieś tam plany bo nie wiadomo czym pojadę bo nie mogę sprzedać moto i w ogóle co będę robił. Ale może się coś wyklaruje bliżej wiosny. Pozdro Enzo wszystko super tez sie pisze na to. W tym roku chcialem jechac na Nürburgring (tak to sie pisze :biggrin: :P ) posmigac ale jakos nie wyszlo. To moj kultowy tor nie raz tam jezdzilem wirtualanie w GPLu :D Co do wyjazdu to napewno odpada data pomiedzy 6 a 15 lipca bo 12 lipca bo wlasnie wtedy jest wyscig f1 a tydzien przed jak kilka dni po nie mozna jezdzic po torze (choc f1 rozgrywa go na nowym obiekcie a nie na Polnocnej petli Nordschleife) to taka mala sugestia w czasie planowania trasy ;) super a ja pewnie znowu nie dam rady :Dtroche dziwnie ta odpowiedz brzmi gdy nawet data wyjazdu nie zostala zaproponowana... ;) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nooo Wreszcie cos ruszyło. Jestem na 3 x tak ;-) Co do wyjazdu to napewno odpada data pomiedzy 6 a 15 lipca tak czy owak to mi ta data tez nie pasuje, ale jesli wypad byłby w okolicach 1 czerwiec do 5 lipiec to bym znalazł troche czasu :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINEZ Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 w tym sezonie moje szaleństwa na moto będą bardzo ograniczone czasowo. Z 2ka dzieci będzie ciężko się wyrwać na dłużnej samemu Córa Majka ma 2 lata co niektórzy poznali do sklepu mi nie daje wyjść :rolleyes: a syn Sebastian ma 2 tygodnie i zona raczej mnie nie puści a i finans wiadomo. Chyba poczekam jak do szkoły pójdą, wyśle je na jakieś kolonie to będę miał czas dla siebie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 zrobmy moze ten wyjazd jak w tym roku.... 13.06 - sobota a w powrot 28.06 niedziela :lalag:taniej, nie za cieplo i w sam raz :( a...15fgo mam urodziny to sie obleje :D Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam pytanie, wjazd na grossglockner kosztuje 18euro ale podobno drugi wjazd jest darmowy albo zrabatowany, można jakieś info na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Drugi jest do końca roku kalendarzowego za 4e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariot Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Panowie co do wyjazdu 2oo9 To ja nie musze wiedzieć gdzie kiedy po co i dlaczego, ja już moge zapakować się i jechać nawet na biegun z wami :wink: jade na 100% i na pewno nie robie już lipy i jade na całe 2 tygodnie ( lub cały wyjazd jeżeli będzie miał on mniej lub więcej niż 2 tygodnie) a nie jeden tydzień jak w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) NIe zaskocze Was jak oczywiscie tez sie podpisze pod tematem!!!!! Ja juz wstepnie rozmawialem jakis czas temu z LukeremZet i planowalismy zajac sie od stycznia wypadem w strony Maroca. Trasa i data jeszcze jest elastyczna, wiec cala stara ekipa wspolnie zdecyduje, tak aby wszyscy mogli razem pojechac. P.S Ekipa sprawdzona i jest w 100% OK , wiec osobiscie nie ryzykowalbym zbieraniny, ktora wnosi ryzyko spadku zadowolenia chociaz o 1%...... opieram sie doswiadczeniem z moich ostatnich wypadow nie zwiazanych z tematem..... Edytowane 14 Listopada 2008 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) zawsze mozna polaczyc Maroco z Fracja i Hiszpania... (ibiza :banghead: heh ) tak glosno mysle :icon_mrgreen: tor nurburgring po musimy zaliczyc - 176 zakretow a dlugosc ponad 25km poezja :notworthy: Jak ktos nie kojarzy to mozna luknac to -> http://pl.youtube.com/watch?v=iwtyZosuPNE&fmt=18 :biggrin: Edytowane 14 Listopada 2008 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Do Maroca jak najbardziej przez Francje i Hiszpanie. Jak bedziemy planowac to wezmiemy tor pod uwage, bo pewnie kazdy by poszalal to takiej ilosci winkli :icon_evil: Edytowane 14 Listopada 2008 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi