biały18 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 WITAM!!Moj kumpel ma zamiar (po sprzedaniu obecnego Gpz-eta 600) kupic własnie w/w motocykl (rok 90-94). Czy ktos moze posiada tą Honde?? Jakie są wasze opinie na temat tego sprzęta? Piszcie wszystko co tylko myslicie na ten temat. Z gory wielkie DZIEKI!POZDRAWIAMaha zapraszam na forum->album gdzie można podziwiac moja piękna KATANĘ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bialyb Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Na pewno im mlodszy tym lepiej. Moi znajomi mieli takie VFR-y Motocykl o zajebiscie trwalym silniku V, elastycznosc silnika bardzo dobra od samego poczatku obrotow. Fajny do sportowej jak i turystycznej jazdy,bardzo wygodna pozycja za kierownica. Praktycznie nie ma wad oprocz wysokiej ceny na rynku motocykli uzywanych.POZDROWIENIA DLA CIEBIE I KOLEGI-wie czego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Wielkie dzieki za wypowiedz!! POZDRAWIAMP.S Może coś jeszcze? ktos powie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Następna wada - drogie części, tylko że rzadko trzeba je kupować :lol: Jeden z bardziej udanych modeli w ogóle. Super. Bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 no cóż, znowu wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Hmm powiem tak :-).......Kopa ma fajnego :-) (jako pasażer dupe mi podnosiło) heh, poza tym ładny wyglad......i zarówno :-) do agresora jak i do turys tyki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czesc! Moj brat posiada VFR z 1995 roku , sprzet jest niesamowity do turystyki, po 30000 sprawdzilismy luzy zaworowe- trzymal nadal fabryczna norme, ze nie trzeba bylo regulowac, lancuch rozrzadu odpada- bo go niema:-))))))))) .Szkoda tylko ze nie jest napedzany kardanem, no i ma tak duzo plastiku, ze na brata terenie wszystko skrzypi i klekocze. Wygodny moto do turystyki, przy spokojnej jezdzie palila nam 4,75(na trasie Poznan-Lomza)- oczywiscie przy ok.100k/h, bo jak jechalismy z Warszawy do Lomzy(ja kierowalem) w 47 min. to az sie boje napisac tyle spalila-w oczach widzialem jak opada wskazowka poziomu paliwa. Przyspieszenia ma niezle w stosunku do 89,9KM na tylnym kole brat wykrecil na 400m-11,50 sek. mierzone to bylo specjalnym starterem do takich pomiarow. Polecam wlasnie taka wersje z wahaczem 1-ramiennym i owiewkami a,la NR750. Jedyny mankament tego sprzetu(nie polecamy oficjalnych serwisow-nasze osobiste zdanie)to ceny czesci i serwisu. Nie kupujcie do niego opon uzywanych , brat raz tylko sie skusil -ma nauczke. Niestety moj brat zachorowal na chorobe zwana-ciagle za malo mocy-osiagow i teraz poluje na oczywiscie GSXR1000-chce poszalec po Poznaniu-stary chlop a glupi- bo na co mu to nie lepiej do VFR dokupic Endurke KTMlc 4 i poszalec w terenie - a ma gdzie szalec!! Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 Witam W zeszłym sezonie miałem VFR rok 90 i musze powiedziec ze to super fajny sprzet - wygodny do turystyki bardzo wygodna pozycja jazdy a i w miescie miał niezłe przyspieszenie - pomimo wieku maszyny bez trudu rozwijałem predkosc 240 km/h . A dotego zerowa awaryjnosc - przez cały sezon tylko wymieniłem olej i naped. Maszynka sprawowała sie rewelacyjnie - polecam warto kupic VFR ( ja juz swoja sprzedałem ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 Nigdy nie miałem okazji dosiadać VFR-ki, ale jedyne opinie jakie na jej temat słyszałem to same pochwały. Kumplowi, który chce kupić "plastika" doradziłem właśnie VFR. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimo Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 CzescDawajcie wszystkie informacje jak ten sprzet sie sprwauje czy jest awaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZI NAPEWNO SIE PRZYDADZA!!PISZCIE JESZCZE:))POZDRAWIAM WAS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bialyb Opublikowano 28 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zasadnicza roznica miedzy rocznikiem 90 a 91 to silnik. Polecam Ci poszukac model od 91chodzi mi tu nawet o dostep do czesci uzywanych jak i nowych. Zreszta model od 91 ma zmienione owiewki i wedlug mnie jest ladniejszy(ale o gustach sie nie dyskutuje). Ten motocykl jest bardzo sportowy jego praca na wolnych obrotach jest nie rowna, ale to normalne. Wogole ten model jest bardzo udany swiadczy to nawet ilosc w jakiej sa kupowane na rynku wtornym, ale nadaja sie do sportu, do turystyki tym motocyklem trzeba przywyknac.-bedziesz mail potezne nadgarstkiPOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimo Opublikowano 28 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2002 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Co sadzice o kawasaki zxr750 dawajcie wszystko co wiecia na temat tego sprzetawielkie dzieki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 rozmawiałem kiedyś z jednym z najleprzych mechaników w regionie i powiedział że wiekrzego jeźdżącego złoma jak zxr z pierwszych seriu to chyba niema ,najbardziej awaryjne kawasaki ,daltego tak szybko je zmnienili i 92< były już o niebo leprze Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi