karol1001 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 W świecie Greeda pisze się POOL :) Zobacz tutaj Greedo - http://en.wikipedia.org/wiki/Pole_position Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a w opolu pisze się - opole position :) - wątek chyba stracił pierwotny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja tam widzę że używają tego wymiennie, np na stronie WSMP, jednak nie spuśćcie się z radości jeśli się mylę. Szczególnie onanista - karol. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja tam widzę że używają tego wymiennie, np na stronie WSMP, jednak nie spuśćcie się z radości jeśli się mylę. Szczególnie onanista - karol.Nie dość, że nie przyzna się do błędu to jeszcze obraża - cały Greedo! Kochaj albo rzuć :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No Greedo, za ten "Basen" ci sie Pochwała wzrokowa należy :banghead: Pool to także rodzaj Bilarda :biggrin: Co do Rumunków, to widocznie kolo na Skuterze "herlawy" był, do mnie nie podchodzą :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dobrze że tak gazu nie odkręcił przy jakimś supersporcie bo by znim poleciał w kosmos - trzeba dawać na luz na światłach :banghead: w skuterze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Na tych pasożytów (mam tu na myśli obywateli pochodzenia rumuńskiego, niehańbiących się żadną pracą poza złodziejskim rzemiosłem, nagabywaniem ludzi na ulicy i zebraniem) powinni przywrócić instytucje hycla, wyłapać to i deportować do kraju pochodzenia. Ostatnio mnie jeden zaskoczył taki, dobrze odżywiony i pokazuje mi jakąś karteczkę ze biedny i w ogóle nie ma pracy i żeby mu dać 10zł na bułkę. A jak gębę otworzył to połowę zębów miał złotych!!!! I pokazuje mu ogłoszenie na słupie "Praca-zbiór truskawek" a on do mnie :" no to chociaż 5zł.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 w skuterze?? :banghead: nie na supersporcie z automatyczną skrzynią hehePS. Nie chcą bułki, chcą NA bułki... ;) A starszeństwo cygańskie za rogiem w mercu siedzi i patrzy czy interes dobrze się kręci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 eee jakis cwaniaczkiii malo takich jest byc moze dlatego ze nie mieszkam w metropolii :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Etam, odpuście już panu o nicku GREEOD (Greeod, Greedo - używa się zamiennie :clap: :notworthy: ) To w końcu tylko 2 literki ;)Aaa i proszę mi tutaj nie wrzucać od blondynów, gdyż wtedy nie mógłbym być wredny zgodnie z zasadą, że jak rude to... ;P Edytowane 17 Czerwca 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) w skuterze?? a nie ważne w czym - całe życie trzeba dawać luz :notworthy: Edytowane 17 Czerwca 2008 przez dwapro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a nie ważne w czym - całe życie trzeba dawać luz smile.gif Etam, całe życie pełną łychą! KOKO DŻAMBO I DO PRZODU :notworthy: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dziś ich nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) ale taki problem beda mieli tylko skuterzasci, bo motocykle albo na luzie albo z wcisnietym sprzeglem stoja nie? no chyba ze ktos juz umie stac na biegu, ale to chyba trzeba dluugo jezdzic :) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dziś ich nie ma :)Killer, polujesz? :P ale taki problem beda mieli tylko skuterzasci, bo motocykle albo na luzie albo z wcisnietym sprzeglem stoja nie? no chyba ze ktos juz umie stac na biegu, ale to chyba trzeba dluugo jezdzic :PPewnie że sie da tylko szkoda Opon ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi