02Grzesiu02 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam serdecznie forumowiczów! Przymierzam się do zakupu Nakolanników...I niewiem jakie będą najlepsze i najwygodniejsze.Mam do przeznaczenia 250zł...Podobają mi się nakolanniki UFO z podwujnym zawiasemCzy sa one dobre, wygodne..?Może jakieś inne ... ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Hej! Ja rok temu śmigałem w nakolannikach UFO, bez zawiasów, 2 częściowe.Jedna część opinała kolano a druga piszczel. Zapinane były na rzepy.Do mojej amatorskiej jazdy na setce były O.K. Nie wiem jak ty jeździsz, ale tak jak mówię do mojego amatorskiego latania było w porządku i kosztowały chyba 89 czy 99 zł , nie pamiętam już. Parę razy glebiłem w nich na kamienie, kawałki cegieł itp. i spełniły swoje zadanie w 100 %, jedynie zostały płytkie rysy na powierzchni plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 proponuję poczytać archiwumjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Myslisz / jestes zdania / uwazasz, ze wszyscy maja takie same nogi / kolana ? To co bedzie idealnie pasowalo jednemu nie koniecznie musi pasowac Tobie. przymierz, sprawdz, kupowanie przez neta nie zawsze idealnym rozwiazaniem. :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam serdecznie!chciałbym się zapytać czy nakolanniki zdadzą egzamin przy knee-down? Jeśli tak to jakie polecacie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 tytanowe od lorda vadera. jak chcesz zejsc na kolano to kup spodnie ze sliderami bo nakolannik nie do tego służy Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 tytanowe od lorda vadera. jak chcesz zejsc na kolano to kup spodnie ze sliderami bo nakolannik nie do tego służySłyszałam, że są jakieś wynalazki dla tych, co mają gacie bez sliderów...To prawda? Czy też jedyna opcja w tym wypadku to kuśnierz i naszycie mocnego rzepa? Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Właśnie wróciłem z egzaminu, wynik pozytywny bo jakby inaczej :biggrin:Wracając do tematu, moglibyście polecić jakieś spodnie ze sliderami w cenie 200-400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy możecie polecić mi pożądne nakolanniki? Do 500zł. Słyszałem pochlebne opinie o firmie 661. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mam Thor Force i uważam, że są bardzo dobre. około 330 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi