maq Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam. Niestety nie mam nakładki. Została skradziona podczas transportu. Co do zrobienia to poszło PW. Pozdrawiam. Dostałem, dzięki. Narazie się wstrzymam, bo 95% kursów mam solo, a obawiam się, że bez drugiej kanapy efekt będzie gorszy - żeby nie powiedzieć kiepski. Z podwójną kanapą jest naprawdę dobrze :lalag: @Zmucha, Oglądałem fotki w Twoim albumie, widzę że poprzewiercałeś tylne ścianki w tłumikach. Mógłbyś coś napisać o takim "tunningu"? Błędy w kompie, upierdliwość na przelocie czy bardziej pozytywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oglądałem fotki w Twoim albumie, widzę że poprzewiercałeś tylne ścianki w tłumikach. Mógłbyś coś napisać o takim "tunningu"? Błędy w kompie, upierdliwość na przelocie czy bardziej pozytywnie? Witam Też jestem ciekaw tych dziur w wydechu, poprawiły one brzmienie ? Moto chodzi głośniej? jakie ogólne wrażenia czy warto w ten sposób eksperymentować czy lepiej zainwestować w tłumiki akcesoryjne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeżeli możesz, to napisz ile? Chciałbym mieć porównanie z Yamahą. Dzisiaj robiłem serwis po 6000 km - 600 zlotych, w cenie wymiana klamek na akcesoryjne :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy. Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W tym tygodniu robiłem przegląd na 18000 i skasowali mnie 715zł, a gdy robiłem przegląd na 12 tys zapłaciłem 1300 (świece, klocki, oleje filtry) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dostałem, dzięki. Narazie się wstrzymam, bo 95% kursów mam solo, a obawiam się, że bez drugiej kanapy efekt będzie gorszy - żeby nie powiedzieć kiepski. Z podwójną kanapą jest naprawdę dobrze :lalag: @Zmucha, Oglądałem fotki w Twoim albumie, widzę że poprzewiercałeś tylne ścianki w tłumikach. Mógłbyś coś napisać o takim "tunningu"? Błędy w kompie, upierdliwość na przelocie czy bardziej pozytywnie? Witam. Co do tłumików to jest bardzo dobrze. Nie jest strasznie głośny ale słychać wyraźna różnicę w porównaniu do oryginalnych. Co do aspektów technicznych to nic to nie zmienia. Nic mi nie wyskakuje, żadnych upierdliwości. Zmienił się tylko dźwięk. Gdzieś miałem filmik jak amerykaniec robi taki zabieg i porównuje przed i po. Dodatkowym plusem jest możliwość zaspawania w razie czego no i oczywiście cena zabiegu :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy. Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 powiedz mi jaką średnicą robiłeś otwory, jak znajdziesz ten filmik to go wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Math_hny Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W tym tygodniu robiłem przegląd na 18000 i skasowali mnie 715zł, a gdy robiłem przegląd na 12 tys zapłaciłem 1300 (świece, klocki, oleje filtry) :evil: Mój przegląd po 12 000 - 864 złotych brutto:-) Sekocin Nowy (pod Warszawa - wylot na Radom , Kraków) Al. Krakowska 81, 3fun Mój przegląd po 12 000 - 864 złotych brutto:-) Sekocin Nowy (pod Warszawa - wylot na Radom , Kraków) Al. Krakowska 81, 3fun DODAM JESZCZE ŻE MAM NOWE GMOLE, MÓJ PROJEKT "TRÓJ ZĘBY" WYGLĄDAJA ZAJEBIŚCIE, ORYGINAŁY SPRZEDAJE:-) A WYGLĄDA TAK ŚWIETNIE ŻE MOI ZNAJOMI JUŻ ZAMÓWILI KOLEJNE NA SOWJE SPRZĘTY I TEŻ ZDEJMUJĄ ORYGINAŁY. KOSZT TYLKO 750 ZŁOTYCH WIĘC NAWET TANIEJ NIŻ ORYGINAŁ. JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ ORYGINAŁY ZAPRASZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 powiedz mi jaką średnicą robiłeś otwory, jak znajdziesz ten filmik to go wrzuć Witam. Materiały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mój przegląd po 12 000 - 864 złotych brutto:-) Sekocin Nowy (pod Warszawa - wylot na Radom , Kraków) Al. Krakowska 81, 3fun DODAM JESZCZE ŻE MAM NOWE GMOLE, MÓJ PROJEKT "TRÓJ ZĘBY" WYGLĄDAJA ZAJEBIŚCIE, ORYGINAŁY SPRZEDAJE:-) A WYGLĄDA TAK ŚWIETNIE ŻE MOI ZNAJOMI JUŻ ZAMÓWILI KOLEJNE NA SOWJE SPRZĘTY I TEŻ ZDEJMUJĄ ORYGINAŁY. KOSZT TYLKO 750 ZŁOTYCH WIĘC NAWET TANIEJ NIŻ ORYGINAŁ. JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ ORYGINAŁY ZAPRASZAM. mozesz pokazac te gmole "troj zeby" ??? dzieki Kuba lodz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Math_hny Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 mozesz pokazac te gmole "troj zeby" ??? dzieki Kuba lodz... Postaram sie dzisiaj lub jutro je wrzucić:-) Dzisiaj mały zlocik a wieczorem jedziemy do zaprzyjaźnionego klubu motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Math_hny Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie wiem jak Wam wstawić zdjęcia prosze o podpowiedź:-) Nie wiem jak Wam wstawić zdjęcia prosze o podpowiedź:-) No dobra są tutaj i pochwale się że mam już w końcu boczne na koło mocowanie tablicy! Nie wiem jak Wam wstawić zdjęcia prosze o podpowiedź:-) No dobra są tutaj i pochwale się że mam już w końcu boczne na koło mocowanie tablicy! http://www.allegro.pl/item624325226_gmole_...800r_m109r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item624325226_gmole_...800r_m109r.html Witam. Wygląd to oczywiście rzecz gustu ale ja bym do swojego czegoś takiego nie założył :icon_rolleyes: Oryginalne są jednak troszkę zgrabniejsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich... I ja chcialem sie pochwalic zakupem tego potwora, pare lat temu ujezdzalem hajabuse a teraz ,ze wzgledu na sluszny juz wiek :wink:,przesiadlem sie na Intrudera...zrobilem dopiero 500km ale juz teraz moge powiedziec ze nie zaluje!!!...rewelacyjna maszyna!!!...no moze tylko te biegi :( pozdrawiam... Do biegów się przyzwyczaisz,mnie palce u nogi bolały po 100 km wkoło komina.Dlatego wolę wylecieć na trasę. Pozdro. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 pomijajacze te pazurki mozna zrobic ladniej.. :-) .... to wygladaj fajnie.... ale to zdecydowanie za malo.. bo podczas... malego slizga nie sadze avy zdaly swoj egzamin w ten sposob je mocujac.... sa poprostu za slabe i za delikatne...do tej konstrukcji....Pozdrawiam i odradzam.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mnie się podobają, całkiem ciekawie wyglądają. Jako ozdoba to fajne, ale to też oczywiście kwestia gustu. Pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi