Skocz do zawartości

M1800R ( VZR1800R , M109R ) - temat zbiorczy

maq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niestety nie mam nakładki. Została skradziona podczas transportu.

Co do zrobienia to poszło PW.

Pozdrawiam.

Dostałem, dzięki.

Narazie się wstrzymam, bo 95% kursów mam solo, a obawiam się, że bez drugiej kanapy efekt będzie gorszy - żeby nie powiedzieć kiepski. Z podwójną kanapą jest naprawdę dobrze :lalag:

@Zmucha,

Oglądałem fotki w Twoim albumie, widzę że poprzewiercałeś tylne ścianki w tłumikach. Mógłbyś coś napisać o takim "tunningu"? Błędy w kompie, upierdliwość na przelocie czy bardziej pozytywnie?

Oglądałem fotki w Twoim albumie, widzę że poprzewiercałeś tylne ścianki w tłumikach. Mógłbyś coś napisać o takim "tunningu"? Błędy w kompie, upierdliwość na przelocie czy bardziej pozytywnie?

Witam

Też jestem ciekaw tych dziur w wydechu, poprawiły one brzmienie ? Moto chodzi głośniej? jakie ogólne wrażenia czy warto w ten sposób eksperymentować czy lepiej zainwestować w tłumiki akcesoryjne?

pozdrawiam

Dostałem, dzięki.

Narazie się wstrzymam, bo 95% kursów mam solo, a obawiam się, że bez drugiej kanapy efekt będzie gorszy - żeby nie powiedzieć kiepski. Z podwójną kanapą jest naprawdę dobrze :lalag:

@Zmucha,

Witam.

Co do tłumików to jest bardzo dobrze. Nie jest strasznie głośny ale słychać wyraźna różnicę w porównaniu do oryginalnych.

Co do aspektów technicznych to nic to nie zmienia. Nic mi nie wyskakuje, żadnych upierdliwości. Zmienił się tylko dźwięk. Gdzieś miałem filmik jak amerykaniec robi taki zabieg i porównuje przed i po.

Dodatkowym plusem jest możliwość zaspawania w razie czego no i oczywiście cena zabiegu :)

Pozdrawiam.

W tym tygodniu robiłem przegląd na 18000 i skasowali mnie 715zł, a gdy robiłem przegląd na 12 tys zapłaciłem 1300 (świece, klocki, oleje filtry) :evil:

Mój przegląd po 12 000 - 864 złotych brutto:-) Sekocin Nowy (pod Warszawa - wylot na Radom , Kraków) Al. Krakowska 81, 3fun

Mój przegląd po 12 000 - 864 złotych brutto:-) Sekocin Nowy (pod Warszawa - wylot na Radom , Kraków) Al. Krakowska 81, 3fun

DODAM JESZCZE ŻE MAM NOWE GMOLE, MÓJ PROJEKT "TRÓJ ZĘBY" WYGLĄDAJA ZAJEBIŚCIE, ORYGINAŁY SPRZEDAJE:-) A WYGLĄDA TAK ŚWIETNIE ŻE MOI ZNAJOMI JUŻ ZAMÓWILI KOLEJNE NA SOWJE SPRZĘTY I TEŻ ZDEJMUJĄ ORYGINAŁY. KOSZT TYLKO 750 ZŁOTYCH WIĘC NAWET TANIEJ NIŻ ORYGINAŁ.

JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ ORYGINAŁY ZAPRASZAM.

DODAM JESZCZE ŻE MAM NOWE GMOLE, MÓJ PROJEKT "TRÓJ ZĘBY" WYGLĄDAJA ZAJEBIŚCIE, ORYGINAŁY SPRZEDAJE:-) A WYGLĄDA TAK ŚWIETNIE ŻE MOI ZNAJOMI JUŻ ZAMÓWILI KOLEJNE NA SOWJE SPRZĘTY I TEŻ ZDEJMUJĄ ORYGINAŁY. KOSZT TYLKO 750 ZŁOTYCH WIĘC NAWET TANIEJ NIŻ ORYGINAŁ.

JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ ORYGINAŁY ZAPRASZAM.

mozesz pokazac te gmole "troj zeby" ??? dzieki Kuba lodz...

Nie wiem jak Wam wstawić zdjęcia prosze o podpowiedź:-)

No dobra są tutaj i pochwale się że mam już w końcu boczne na koło mocowanie tablicy!

No dobra są tutaj i pochwale się że mam już w końcu boczne na koło mocowanie tablicy!

http://www.allegro.pl/item624325226_gmole_...800r_m109r.html

Witam wszystkich...

I ja chcialem sie pochwalic zakupem tego potwora,

pare lat temu ujezdzalem hajabuse a teraz ,ze wzgledu na sluszny juz wiek :wink:,przesiadlem sie na Intrudera...zrobilem dopiero 500km ale juz teraz moge powiedziec ze nie zaluje!!!...rewelacyjna maszyna!!!...no moze tylko te biegi :(

pozdrawiam...

Do biegów się przyzwyczaisz,mnie palce u nogi bolały po 100 km wkoło komina.Dlatego wolę wylecieć na trasę.

Pozdro.

:cool:

pomijajacze te pazurki mozna zrobic ladniej.. :-) .... to wygladaj fajnie.... ale to zdecydowanie za malo.. bo podczas... malego slizga nie sadze avy zdaly swoj egzamin w ten sposob je mocujac.... sa poprostu za slabe i za delikatne...do tej konstrukcji....Pozdrawiam i odradzam.... :-)