kromwel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Siema, Ja z zapytaniem, ile oleju wlać do zawieszenia z przodu do lagi wlać? bo kupiłem po promocji z wyciekami i nie wiem ile uzupełnić. Lagi od hondy crm 125 `97 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Siema, Ja z zapytaniem, ile oleju wlać do zawieszenia z przodu do lagi wlać? bo kupiłem po promocji z wyciekami i nie wiem ile uzupełnić. Lagi od hondy crm 125 `97 . Pozdrawiam Oleju w lagach się raczej nie dolewa, jak już to wymienia wraz z uszczelniaczami. Poszukaj ile ml wchodzi, powinno być w serwisówce, a jak jej nie posiadasz to znajdź na forum, gdzieś wisi z tym temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Oleju w lagach się raczej nie dolewa, jak już to wymienia wraz z uszczelniaczami. Poszukaj ile ml wchodzi, powinno być w serwisówce, a jak jej nie posiadasz to znajdź na forum, gdzieś wisi z tym temat. o ten chyba chodzi :icon_question: http://forum.motocyklistow.pl/Serwisowki-t46580.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak masz jakiś pojemniczek ze skalą, to zlewasz z lagi wszystko i już wiesz ile ml ma być oleju.Jednak zawsze najlepiej sprawdzać wg jakiegoś kataloga/serwisówki.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Umiesz czytać? Napisał przecież, że mu simeringi puszczają i się poci, czyli napewno będzie mniej, niż wg. serwisówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi