MOC Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jezeli jest mozliwosc jeszcze sie zglosic, to ja sie pisze na ten wypad :buttrock: Czlowiek caly swiat objezdzil a kraju nie poznal, wiec jak najbardziej jade :icon_mrgreen: Gdzie sie spotykamy, kiedy i o ktorej... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja niestety zostałem uziemiony :banghead: i tym razem odpadam. Udanego wyjazdu :flesje: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 K u b a, to nie hotel tylko restauracja w starym śpichlerzu obok klasztoru, ponoć mają możliwość noclegów. Jest w przesłanym wykazie, ale ze standardu knajpy wnioskuję, że może byc raczej drogo.Jeżeli 6 dych za nocleg w dwójce od łebka jest dla was OK to bierzcie Zajazd. Tam wszędzie blisko. Inne opcje to tylko agroturystyki albo hotele w Kielcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zagadalem z kolega, ktory pochodzi z Kielc. Odradza kielecka katedre (nic specjalnego), ale poleca Zamek Biskupow, ktory jest obok. Jaskinia Raj i Checiny - obowiazkowo, no i Krzyz Topor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kurcze napalilem sie na ten wyjazd, tylko chcialbym sie upewnic czy wyjazd jest w sobote, o ktorej godzinie i skad bo musialbym do Warszawy dojechac ale to nie problem. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Cerb, ja rozumiem ze: Sobota08:30 zbiórka w MCDonald Janki przy szosie Krakowskiej Poprawcie mnie, jesli jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Cerb, ja rozumiem ze: Sobota08:30 zbiórka w MCDonald Janki przy szosie Krakowskiej Poprawcie mnie, jesli jest inaczej. Tak jak napisałeś, ruszymy o 9.00Baki do pełnaA co myślicie żeby spotkać sie na Orlenie w Konstancienie na Warszawskiej(nie znam numeru) i polecieć przez Warkę i potem bocznymi do Radomia a nie remontowaną i zakorkowaną E7???????Nadrobimy z 15 km ale za to droga duzo ciekawsza Noclegi:Dzis dzwoniłemW Zajezdzie Raj dwojka juz 130 PLNAgroturystyka dysponuje dwoma pokojami 3-osobowymi w cenie 30 PLN za twarz, tyle że jade z plecakiem i chyba trojkącik mnie nie interesuje :bigrazz: :biggrin: :buttrock: MOC, IT, Cerb, Zulus, ja + plecakJanek jedziesz? No to dzwonie do zajazdu i rezerwuje na 6 osób, jaskinię też na najpoźniejszą godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A co myślicie żeby spotkać sie na Orlenie w Konstancienie na Warszawskiej(nie znam numeru) i polecieć przez Warkę i potem bocznymi do Radomia a nie remontowaną i zakorkowaną E7???????Nadrobimy z 15 km ale za to droga duzo ciekawsza Dla mnie OK :rolleyes: Tylko nie pamietam gdzie tam jest Orlen, ale jakos znajde :biggrin: Pozwole sobie przytoczyc madre slowa, ktore pojawiaja sie przy organizacji wycieczek: "...Dla tych, którzy nie czytali, nie znają, nie pamiętają: Żelazna zasada: Nigdy Nie Uderz W Motocykl Przed Tobą Jeżdżenie w szachownicę (utrzymanie szyku) przy odstępie 2s do jeźdźca przed nami na naszym torze jazdy.Pompowanie powietrza dłonią - zmniejszamy prędkość.Jeden palec w górze (nie ten!) - ustawka do szyku gęsiego.Dwa palce w górze - ustawka w szachownicę.(sygnały powtarzamy aż do zamykającego) Z postoju pierwszy rusza prowadzący, następnie dalej, z zachowaniem odstępu, nie w kupie! Gdy zatrzymujemy się, zostawiamy za sobą/obok dość miejsca, żeby zmieścili się kolejni. I ponieważ jeden obrazek starcza za tysiąc słów (było, ale potwarzam, bo nie zaszkodzi) Bezpieczeństwo jeżdzenia w grupie:http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=erpkyD7SMfw..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Orlen jest między dwoma rondami. Jadąc od Piaseczna kierunek w prawo na G Kalwarię, jadąc od Waw prosto.......też na G Kalwarię :) Czy pozostali akceptują zmianę zbiórki? Aha, wazna rzecz. Jeśli ktoś zrezygnuje proszę o kontakt. Będę zwalniał rezerwację z pokoi. Nie chciałbym aby byla taka sytuacja ze pojadę sam a pokoje pobukowane, no :D Tel do mnie504110579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobra na 99% jade, pogoda zapowiada sie ok wiec nie ma co siedziec w domu. Co do spotkania na tym Orlenie to mi by nawet lepiej pasowalo bo mialbym bez krecenia, jezeli chodzi o te ulice co na linku ponizej : http://mapa.targeo.pl/,19,645107,471676?l=5844ffe72bc6065e Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Super chlopaki, wiec sobota 8:30 Orlen w Konstancinie :D Jakby co to 691938836, zatem jedziemy... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) hej, na teraz jade ,ale na 100% napisze popoludniu ,wszystko zależy czy uda mi sie w robocie zalatwic. / Jak jade to z plecaczkiem Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 >Czy pozostali akceptują zmianę zbiórki? Pasi:) Zlokalizowałem na zumi - może trafię:icon_twisted:do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jutro dam znac czy jade na 100% ale dzis podtrzymuje wersje 99% bo nagle okazalo sie ze jest kilka innych ofert na wyjazd ale z wami chyba najlepsza. Nie bedzie przynajmniej pustego latania a i nowa (wyskoka) szybe ktora dzis kupilem wyprobuje w trasie. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) :crossy: Potwierdzam jade :icon_biggrin: i ze mna plecaczek ,tak wiec jak jeszcze nie jest za puzno prosze o uwzglednienie nas w noclegu/wycieczkach(Miejsce zbiorki dla mnie ok.) Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi