EG6 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Za tydzień się melduje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatu Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 ode mnie takze gratulacje dla wszystkich za super sprawny przejazd !!! milo bylo poznac! chetnie znow dolacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumna Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 dzięki za wyjątkowe środowe popołudnie :bigrazz: ciesze się ,ze mogłam Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 gratulacje dla wszystkich za super sprawny przejazd !!! Dla "starych" rybkowiczów takie wyjazdy to już rutyna ;) Ciekawe czy ktoś policzy ile ich już mogło być od zeszłego roku? Szacun dla tych co pierwszy raz, że w miarę łapnęli o co kaman. :) Najważniejszy w tym wszystkim to banan na twarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatu Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Najważniejszy w tym wszystkim to banan na twarzy :) a był, był ;) ___________________________ bo ważne mieć kilka pasji ... www.starejaknowe.pl Edytowane 4 Września 2009 przez Agatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę pojedziemy... kawałek na południe :cool: ... Miejsce zbiórki: parking przy Torwarze (czy wszyscy wiedzą, gdzie? :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...) Zbiórka: 17:30... ruszamy 15 minut później... Cel: Karczma Człekówka niedaleko ronda w Kołbieli... jakieś 50 km w jedną stronę... Proponuję pojechać Trasą Siekierkowską, Wałem Miedzeszyńskim i dalej prosto drogą nr 801, aż do ronda z drogą nr 50. Tam w lewo na Mińsk Mazowiecki. Karczma jest ok. 300 - 500 m przed rondem w Kołbieli, po lewej stronie. Obsługa została uprzedzona o naszym nalocie :icon_mrgreen: ... Proszę zaklinać pogodę :cool: Edytowane 7 Września 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Zaklinajcie pogode bo w środę pracuję do 17 i możliwe że wreszcie uda mi się dotrzeć :buttrock: :icon_razz: P.S Tylko uważajcie bo TURTEL zagląda w uszy :icon_razz: http://photos.nasza-klasa.pl/21665805/115/...b75679fb7f.jpeg Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Zaklinajcie pogode... Ja zaklinam US PostalService - póki co:( Koło jeszcze w JERSEY CITY - więc ta rybka też beze mnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja zaklinam US PostalService - póki co:( Koło jeszcze w JERSEY CITY - więc ta rybka też beze mnie :evil: Zuluz jak w takim tempie będą ci przysyłac to nastepną rybkę odwiedzisz w przyszłym roku. No chyba ,że puszką sie pojawisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 więc ta rybka też beze mnie :evil: A placakujesz ?? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Zuluz jak w takim tempie będą ci przysyłac to nastepną rybkę odwiedzisz w przyszłym roku. No chyba ,że puszką sie pojawisz ! Ty się zaraz dogadasz...:) Sezonu jeszcze nie zamykamy więc mam nadzieję jeszcze wam pohałasować :bigrazz: Puszka i plecakowanie odpada bo bym ze zgryzoty i zazdrości umarł :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandaryn Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Cieszę się , że mój pomysł na Człekówkę chwycił :clap: mam nadzieję, że się nie zawiedziecie...zaglądam tam co jakiś czas jadąc na ,,rancho" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) Bo chodzi o to, żeby wszyscy byli zadowoleni i żeby każdy z osobna miał swój fun i miło spędził czas na wycieczce ;) Przy okazji - pozdrowienia dla pary motonitów z Koła ;) Środowa rybka zaczyna mieć zasięg "ogólnopolski" :cool: przekazalem ; ) Edytowane 8 Września 2009 przez tls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witm! Śledzę wasze posty o środowej rybce od niedawna, ale zawsze coś wypada i nie mogę do was dołączyć! Może tym razem mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Może i ja w środę wpadnę jak mnie nie przetrzymają w pracy, zważywszy że lokalizacja tej karczmy mi odpowiada :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi