majkelpl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ubierz się cieplej :) Kurde, a co ja na polowanie na biale niedzwiedzie sie wybieram ??? :eek: I tak kilka warstw pod kurtka w tym termoaktywna bielizna a nie gazety :banghead: Kalesony, spodnie skorzane, specjalne "skarpety" windstoperowe pod butami a i tak glut z nosa leci :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Kurde, a co ja na polowanie na biale niedzwiedzie sie wybieram ??? :eek: I tak kilka warstw pod kurtka w tym termoaktywna bielizna a nie gazety :banghead: Kalesony, spodnie skorzane, specjalne "skarpety" windstoperowe pod butami a i tak glut z nosa leci :lapad: Glut z nosa musi być! :biggrin: Mnie tam od +3 jest juz ciepło. Byle sucho było, bo wk**ia mnie ten wszechobecny syf. pozdr Edytowane 9 Marca 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 w zwiazku ze zmiana pogody na lepsze (http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/11_15/) oraz ze zmiana czasu (z 28 na 29 marca), pierwszy wyjazd na rybke odbedzie sie 1 kwietnia, jak zwykle spotkanie o godz. 17.30 na Torwarze "odpalatja swe motóry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Marina, jestem ZA ! Już nie mogę sie doczekać naszych wspólnych wypadów. Moto jeszcze nie zarejestrowane, ale do pierwszego chyba dostane wszystkie dokumenty. Torwar 17.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 pierwszy wyjazd na rybke odbedzie sie 1 kwietnia Juz sobie robisz zart prima aprilisowy ??? :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No ja już byłem na środowej rybce... 28 stycznia! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A ja sobie dzisiaj polatam, a co! Muszę się obeznać z moją nową niunią, żeby się nie skompromitować na pierwszej rybce w tym sezonie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Moto odebrane z warsztatu wszystko porobione gra i tylko pozostaje czekać na środową rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witajcie :) Weźmie mnie ktoś na plecaka w najbliższą rybkę? :P Moje moto może w maju będzie dobre ;/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Bestia, ja niestety nie dam rady bo na Tyle siedzi Ewa. Ale jak nie znajdziesz chętnego to ja po Ciebie mogę podjechać przed impreza w chacie trapera. Tylko musimy ustalić z jakiego miejsca mam Cie zabrać. :buttrock: A później łykniemy co nie co :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 czy może mnie ktoś oświecić co do tego spotkania sobotniego? Nie jestem pewien czy dobrze kojarzę miejsce. To taka rudera przy samym wale? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Tak - to jest właśnie to miejsce :lalag: Tu jest mapa Na miejscu jest dobrze zaopatrzona Chata Trapera z barem i kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No to bomba :biggrin: od razu mi się tam spodobało Trochę tylko ulicę rozkopali, ale da się przejechać. Pozdrawiam i do zobaczenia. P.S. Zna ktoś jakichś Siuksów co by nam mogli pogodę wytańczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a ktos ewentualnie wezmie mnie jako plecak w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Normalnie mam aż ochotę po Ciebie podjechać ponieważ Sulejówek to moje rodzinne miasto i tam się wychowywałem :) Niby daleko a jednak blisko. Pogadam z Waldkiem czy się ze mną wybierze no i z małżonką, bo jeszcze nie wiem o której będą miał w sobotę wolne :icon_mrgreen: Jak nikt się nie zgłosi do tego czasu to do jutra dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi