ittmk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam... Prośba do szanownych moderatorów.Czy można by było umieścić ankietę w której forumowicze "cross/motocross,supermoto,...." podawaliby swój przedział wiekowy?Np:- 10-15- 15-20- 20-25 itd.... Tak z ciekawości???Jeśli już było to proszę usunąć posta - przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Da sie. Podczas zakładania tematu masz opcję ankiety. Wpisz przedziały wiekowe, prosbę by głosowali tylko posiadacze enduro i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ale tylko 3 pytania są - tak mi się wydaje..A tu trzeba więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ale tylko 3 pytania są - tak mi się wydaje..A tu trzeba więcej... To dodaj jeszcze kilka przedziałów wiekowych aby wypełnić pustkę. Kto będzie sie poczuwał ten odpowie ile ma lat. MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jest więcej, popróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 dokładnie przy zakładaniu tematów, sond było od groma i nie było tylko 3 opcji do wyboru. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Oki, udało mi się...Proszę wypełniać ankietę....Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opcji może być dowolnie dużo :icon_razz: Pytanie tylko po co taka ankieta, skoro w profilu pod avatarem widać wiek każdego klikającego na forum...??!Jeżeli chodzi o średni wiek zarażonych crossami i enduro to wątpię żeby przekroczył 20 lat.Ja nie wiem - młodzież kiedyś zbierała znaczki i monety, a nie ryła w lasach :icon_mrgreen: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opcji może być dowolnie dużo :wink: Pytanie tylko po co taka ankieta, skoro w profilu pod avatarem widać wiek każdego klikającego na forum...??!Jeżeli chodzi o średni wiek zarażonych crossami i enduro to wątpię żeby przekroczył 20 lat.Ja nie wiem - młodzież kiedyś zbierała znaczki i monety, a nie ryła w lasach :smile: :wink: Widać owszem wiek pod avatarem ale każdego - a nie wszystkich łącznie, przekrojowo...Zobaczymy co wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi