Veholor Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 DRZ podoba mi sie ma niezły wygląd i da sie wyrwać za 10 tyś 40 KM pewnie też by wystarczyło tylko problem w tym że nic nie wiem o tym moto nie miałem z nim doczynienia nie jeździłem nie wiem jak sie silnik spisuje,jaką ma żywotność a głównie o to mi chodzi, na suzuki Dr 650 i Yamaszce TT siedziałem i wiem o co biega a o tym moto niewiele słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 skoro tak cudowna i wspaniała to po co sie rozstawac z takim sprzetem??Mi było by szkoda sprzedac sprzata który mi pasuje i z któergo jestem tak baaardzo zadowolony. Sprzedaje bo przesiadam się na szosówke,a ttr mnie nigdy w terenie nie zawiodła!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 drz :icon_rolleyes: trzepnąć traskę 400km w jeden dzień to nie problem, pod warunkiem że wiater nie szaleje transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 DRZ podoba mi sie ma niezły wygląd i da sie wyrwać za 10 tyś 40 KM pewnie też by wystarczyło tylko problem w tym że nic nie wiem o tym moto nie miałem z nim doczynienia nie jeździłem nie wiem jak sie silnik spisuje,jaką ma żywotność a głównie o to mi chodzi, na suzuki Dr 650 i Yamaszce TT siedziałem i wiem o co biega a o tym moto niewiele słyszałem. poczytaj tu o DRZ,http://forum.motocyklistow.pl/Wszystko-o-DRZ-400-t84848.html a od siebie powiem ze przesiadłem sie na DRZ-ka z TTR 600 róznica kolosalna na korzysc DRZ,remonty,hmmm a co to sa remonty??Prawda jest taka ze o kazdy sprzet trzeba dbac,regularnie serwisowac,zmieniac olej i inne rzeczy eksploatacyjne a tłok jak mówisz czy inna powazniejsza awaria moze zdarzyc sie w kadym moto nigdy do konca nie wiesz co kupujesz i jaka moto ma przeszłosc jesli chodzi o przebieg,serwisowanie itp.generalnie DRZ-ka uchodzi za mało awaryjny sprzet.I jeden powie ze to dobra a drugi ze tamto,sam musisz zdecydowac ale najlepiej najperw poczytac o roznych moto,ich bolaczkach itd...Osobiscie stawiałbym na drz ja akurat mam same pozytywne doswiadczenia z tym moto. Pozdrawiam i miłych poszukiwan. :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No drz to moto dla ludzi z ograniczona kapustą na remonty i okolicznosciowe wymiany filtrow, olejow etc.Generalnie moto super, w wersji E nie odstaje od nowych 450.Poczytaj sobie temat o drz, bo nie ma sensu tu sie rozpisywac i robic reklamy, ale moge swiadomie polecic ten sprzet, bo jest naprawde super, ale.... jeden lubi czekolade a drugi smierdzące skarpety i wybór nalezy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 NO wiec tak jak mowili niektorzy poprzednicy. Uwazam ze naajlepszym rozwiazaniem bedzie dla Ciebie yamaha ttr 600 bo nadaje sie i w teren ciezszy i trasa. Dobrym rozwaizaniem bedzie takze drz 400 ale too juz bardziej pasuje w ciezszy teren mniej na trase i to nie 600 tak jak chciales. Sam duzo sie intetresowalem ttr 600 bo hcialem sobie kupic ale poszedlem w troche lzejsze sprzety:P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veholor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 DRZ coraz bardziej mi sie podoba, wezme to pod uwage na 100% dzieki za info !! PzDro DRZ coraz bardziej mi sie podoba, wezme to pod uwage na 100% dzieki za info !! PzDro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nom drz to dobre motorki bo taka 6seta nie wiem jak ttr ale inne w las czy inne offradowe trasy nie pojdzie chyba ze po szutrze bo w pole i w błoto by zaraz ulgnoł a te 170kg wyciagnac to nie lada wyzwanie pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 600 jak najbardziej daja rade w terenie i to dosc ciezki , co do wyciagania to i sety sam nie wyciagniesz z bagna jak wystaje kawalek silnika i siodlo . KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 nie porównuj 170 kg do 120 kg :) W bagno sie nie wjezdza, bo nigdy nie wyjedziesz jesli mowimy o prawdziwym w swiecie bagnie.Wszystko ulgnie, nie ma siły :( Nigdy bym nie kupil takiego ciezaru w trudny teren, a o polnych drogach moge sobie pomykac simsonkiem :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 W bagnie to nawet 1 kg się liczy :buttrock: Odnośnie polecanego sprzętu, to DRZ będzie dobrym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Co-kupic-wybrac--t83132.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi