personPILA Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a co wstawiles jakas 5 litrowke od hummera?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Wezcie chłopaki oddajcie gaziory do regulacji bo was te motoryz butami zjedzą... kurde moj chyba pali ze 50 na 100km tylko pewnie o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 wyczynowy cyl 50 cc, stozek polini, membrany hebo, pusty wydech i dysza 120 + jazda na kole = takie spalanie, dzisaj przy luzackiej jezdzie, wchlonela jakies 4 litry na 60 km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jakieś kosmiczne macie te wartości ....mi ogar 200 pali 3.5-4/100 w mieście full oddławiony a gazu mu nie oszczędzam .... mtx 80 pali 7/100 w cięzkim terenie totalne zarzynanie na 1 ..... więc albo źle liczycie albo wam leci paliwo bokami..... mi też kiedyś ogar palił 6/100 sie okazało że pływak sie zawiesił i aż z gaźnika sie lało ale jechał :notworthy: te 4.5/100 to w jakich warunkach ?? dla mnie raczej normalne jeśli w terenie to mało jeśli w mieście norma jeśli w trasie to niewiele ponad norme......dwusuw ma bardzo duży rozrzut spalania zawsze..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja poprzednio jak jechałem moim Peugeotem Xp6 w teren to lałem "za dyche", no, góra "za piętnaście"... Teraz jak jade DT 125 na stacje to musze upychać do baku paliwo "za czterdzieści" z groszami... :evil:teraz dla sprawdzenie jezdze bez odkrecania za bardzo, normalnie rozpedzam sie do 90-100 km/h tylko lekkim gAZEM. Spalanie wychodzi 4 litry. Przy ostrym kacie, caly czas full to niewiem czy 6 spali. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mi moja DRka spali 4L jak ją dobrze skatuje,ale to w terenie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi